47

рибока

преди 1 година

Да,миналото лято пък Асен Василев предложи избирателните списъци да се изчистели като в тях останели тези,които фигурират в НАП.Само че се оказа че много от хората с право на глас въобще не фигурират в НАП.

46

ДЕМ

преди 1 година

А какво правим с GDPR и с Конституционните права? Доста дела ще се заформят. Регистрационният номер на МПСто е лична данна, защото, чрез него се стига до собственика и адресът му и банковите сметки и пр имотно състояние.'Издишате Велко...'

45

ДЕМ

преди 1 година

До SharkА ако е на лизингова компания? МПСто? К'о правим?Не разбирате ли, че не е проблемът в размера на наказанието и на глобата, а в презумпцията, че ще ми се размине. Няма нишо по-възпитателно от това, да знаеш, че няма да ти се размине. В този ред на мисли е похвално поведението на Андре Токев. Направи грешка, изтърпява си наказанието и ще може отново да излезе с вдигната глава и да каже: 'Да! Сгреших, но си понесох наказанието и разбрах какво можеше да се случи.'

44

Анонимен

преди 1 година

И в един прекрасен ден на 2056 година, след въвеждане и на последната заличена лична данна, се оказва, че всички нарушения са регистрирани от двама катаджии в Грудовец и Казичене.

43

Shark

преди 1 година

То хубаво това, ама ако не е подплатено със съответни яки наказания няма да има никакъв смисъл. Дреме им на тея селЕндури че ще са в НЕкЪФ списък. Яко бъркане в джоба на джигитите е необходимо, ако трябва и конфискация на МПС. Ама било да баща ми, на баба ми, на учинайката по чичова линия, конфискува се и толкоз. Иначе оправия няма.

42

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не им пука на джигитите за вашите списъци. Те са рецидивисти. Нямат морални ценности и това, че ще са в някакви списъци няма да ги спре.

41

Селяк

преди 1 година

Трябва да ги линчyвaт публично, не само данните им да показват, едва тогава ще има ефект.

40

до 13

преди 1 година

Много си (обратното на остър), Саше.И какво от това, като обществото има достъп до тази информация?

39

Анонимен

преди 1 година

Данните за предателите-избранници, също публични

38

Анонимен

преди 1 година

И какво от това ще ни изключват от партията ли

37

емигрант

преди 1 година

Тук става толкова смешно, че все едно е клоунада ? Значи овцата иска да няма строги глоби, но да има явно имитация за наказуемост ? Написали ми минуси за строги глоби, а искат да няма избивани на пътя от малограмажни мозъци ? Колко сМоТан народ живее в тази овча кошара ?

36

Анонимен

преди 1 година

Досега спазвах правилата, защото не знаех кой от къде дебне. Сега ако всичко е публично, бясно карай на червено.

35

Анонимен

преди 1 година

До 36 не съм в България! Би трябвало да ти е ясно, но откъде толкова мозък или мисловност се казваше?

34

Анонимен

преди 1 година

До 28 . . . да стане публично личните данни или глобите . . . Мисленето не е силната ти страна! Глобите ги има публично в тарифите за ПТП! Щом не можеш да ги свържеш с личните данни (нарича линк) се питам какво е съдържанито на тези публикации в кавички и за какво миже да послужи? Капиш?

33

Анонимен

преди 1 година

Какво е джигит? На какък език е? За един приятелка питам от Полша е? А да също пита защо навсякъде се слуша ц и г a н с к а музика в България? Толкова много ли има от тях?

32

Наблюдател

преди 1 година

Този клоун да се хване да свърши нещо полезно за гражданите а не в техен ущърб да публикува личните им данни!!!Регистрацията в Кат да става по електронен път а не с чакане на опашки и после защо имало схеми?Да направи така че да има отчет на правителството за свършена работа договори сделки за милиони левове да бъдат ТЕ ПУБЛИЧНИ!!!АМАН ОТ РЕКЕТ

31

до 29,

преди 1 година

Каквото и да обясняваш на тези *** в България те няма да ти повярват защото "знаят" че всичко знаят и всичко могат, че светът се върти около тях, че те имат най-строгите глоби и закони, а дефакто никъде по света няма такива толкова ниски глоби и наказания, за убийство в България може да се получи и условна присъда......абе тези си нямат никаква представа, че демокрацията се управлява със строги закони...

30

Анонимен

преди 1 година

"Публични" данни със заличени данни? Тоя ненормален ли е или нас ни взема за ненормални?

29

Анонимен

преди 1 година

До 28 22-ри, ти разбираш ли каква глупост си написал или още не си се научил да разсъждаваш ? . . . По израза разбрахме, че си от село, ама защо така агресивно? Да не би да караш 30-годишна БМВ тройка, като в училище и всеки с малко по нова кола или даже по новиму тротинетка да те задминава? По здрав и от Swizz

28

Анонимен

преди 1 година

До емигрант 20Ако има кой да наложи наказанието. В последните дни всички разбраха, че не може да се разчита на МВР за това.