15

Анонимен

преди 1 година

Движението в Пловдив си е както преди, пуми, кариоки и не много умни македонци.

14

Българин

преди 1 година

Това околовръстно трябва да стане с поне две ленти във всяка посока, плюс локална. Както направиха пътя Асеновград-Пловдив. Един камион да има и трафика в пиков час става ужас.

13

Анонимен

преди 1 година

Шоферите са нещастни хора.

12

Анонимен

преди 1 година

Мега проект "Модър-Царевец". Повече от три години ремонтират участък от 300 метра. Най-сложното нещо бе подлез на ж.п. трасе. Преди години има филм направен от Дискавъри, за монтиране на подлез под ж.п. трасе в Индия за по-малко от 24 часа...! Как да ги обидиш въпросните управляващи и изпълнители???

11

до 8

преди 1 година

ай стига с това Борисов е виновен !

10

Анонимен

преди 1 година

Това е поредната глупост - вместо директно да почнат да разширяват околовръстното в Пловдив, да стане като Софийското, те ще преасфалтират тесния двулентов път и след 3-4 години отново ще има затваряне и тапи, за да го разширяват. Мислех си, че в София са зле нещата и наистина е така, ама в Пловдив са още по-зле. Там общината направо спи дълбок сън и никакъв контрол не упражнява върху строителните фирми. Улици по 300 метра ги правят в Пловдив 2 години. Това бие София по некадърност.

9

?

преди 1 година

А защо не ползват метро, ами юруш на колите?

8

Анонимен

преди 1 година

До гахага: Ти от луната ли падаш? Местната власт на кой е? фирмите получили договорите от кого се контролират? Различните бюджети, заеми, плащания не са от вчера и кой ги контролира?

7

гахага

преди 1 година

е що така , нали Борисов не е на власт ?

6

Анонимен

преди 1 година

Пловдив не случи на кмет (и предишни кметове), всякакви власт имащи и управляващи в този град. Пълни и завършени малоу.......ци и крадци! Този град го затриха, направиха го място да желаеш да избягаш. Безхаберното презастрояване продължава, както и далаверите свързано с това. Старите схеми на Герб! Започва се някакъв "проект" и се зарязва...! Целият град е в развалини и нарастващ блокаж.

5

Анонимен

преди 1 година

А някой ще благоволи ли да даде информация, какво се случва с ремонта на Брезовско шосе и невъзможните обходи към Войводиново и другите села от община Марица. Последната информация, която обществеността заслужаваше беше, че ремонта е удължен до 15.07.2022 /трето удължаване/ и след това се превърна в безсрочен може би??? С краткото "открита е могила и е необходимо присъствието на археолози на място"...

4

Анонимен

преди 1 година

Типично по ГЕРБ-ерски ремонтите се правят адски бавно, невероятно скъпо и абсурдно некачествено. И за калпак техният глу.пав кмет, който си назначиха, защото пловдивчани не го желаят, не осигурява обходни маршрути или някакво адекватно регулиране на трафика. Ама това е. Знае, че повече няма кой да го търпи. Неговата партия (ГЕРБ) - нито той, нито предния кмет - мамин Ваньо, направиха нещо читаво за града.

3

Анонимен

преди 1 година

Слизате от тия престарели бараки и тръгвате ПЕША или с колело! Айде марш!

2

Анонимен

преди 1 година

Неграмотници!!! Съкращенията на мерните единици са без точка накрая! Айде научете го най-накрая

1

Hoqsan

преди 1 година

Ходи пеша, БЕ!