26

Чичо

преди 1 година

За какви 50% ми говори тая, когато САЩ са отбелязали отрицателен ръст БВП за първото тримесечие. Тия готовани са го знаели отдавна и войнички и нови робски земички, но явно са виждали несъкрушимата конкуренция в лицето на Китай, а руснаците не им позволяват да си разиграват коня както преди.

25

Митев

преди 1 година

Май,ще трябва да се изнасяме към Китай!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Изтеглете милиарди дългове и ни ги дайте сега! Утре детето го пращам в чужбина да учи, продавам 2та апартамента в София и му правя първа вноска за жилище в която иска европейска столица! И закриваме! Нема да връща дълг тука! Па който иска да мре в Бг кофите!

23

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже тая, че умишлените затварянки, убиването на малкия и средния бизнес и неспирната ковид печатница водят до небивала икономическа криза?!? Ти да видиш......Това някои го предупреждавахме още преди 3г, когато Тиквуний Болшевишки започна да кърти пейките по парковете и продължена и след него от другите филиали на БКП

22

Анонимен

преди 1 година

Извод, съгласен съм за ПП-Пълен Позор, но мутренския крадлив агент Буда Тиквоний отдавна трябваше да е в затвора.

21

Захари Потър

преди 1 година

Чудя се чудом и се мая....как бе се допитвате до "експерта" Ваня Григорова с половин час трудов стаж в живота си. Поредния вечен синдикалист, който освен участия в семинари и пътувания за обмяна на опит, друго не е свършил и единствено и само иска да рапределя блага създадени от другите, без тя самата някога да е създала нещо полезно за обществото.

20

Анонимен

преди 1 година

Нищо Неможе ви спаси ;)

19

Анонимен

преди 1 година

Изводът е, че българският суверен е настъпил мотиката зад вратата не един път, а няколко пъти като позволи на мутрите да управляват 12 години! Е, няма защо да се оплаквате , мъдурковци! Само си докарахте ла.й.ната в домовете си ! Честито !

18

Анонимен

преди 1 година

Ваня Григорова като икономически специалист не видяла един завод или производствено звено от вътре, може ли да дефинира какво е свръхпечалба?

17

Извод

преди 1 година

Това означава , че българският суверен е настъпил мотиката зад вратата не един път , а няколко пъти като смени Борисов с "Пълен Провал" ! Е, няма защо да се оплаквате , мъдурковци! Само си докарахте ла.й.ната в домовете си ! Честито !

16

Хохохо

преди 1 година

Тази откри топлата вода!!!

15

данчо

преди 1 година

Банките вдигат лихвите.Имотния пазар тръгва надолу.Предстои срив на цените на имотите.

14

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Съществуващата опасност от рецесия не е новина. Експертите не отговарят на въпроса "Защо при съществуващата опасност от рецесия, еесопвските и колективнозападните управленци с магapeшка упоритост правят всичко, което е по силите им, тази опасност да стане трагична реалност"?

13

MONAD

преди 1 година

Еврозоната се срива, а наще натискат да сме взимали еврото.

12

Факт

преди 1 година

Ванчето по-добре да ходи да ражда и да не се занимава с дрънканици!

11

Анонимен

преди 1 година

За Подкрепа съществува...

10

Кънчо

преди 1 година

Брях брях, в тоя форум само разбирачи бе..тц тц. Тая била некадърница и гербаджийка, оная била еди си каква, а тука от професор, ДИН (доктор на икономическите науки, защото съм сигурен, че тия дето пишат за икономиката не знаят тази титла ) та нагоре.Та така...затова сме на тоя хал. Всеки разбира от всичко и то много, а най-лошото е че има трибуна за изява - социални мрежи и такива форуми.

9

Анонимен

преди 1 година

Съществувала опасност.... Рецесията е неизбежна, моме! Стадото спи, а такива "експерти" като теб не виждат какво се случва зад прозрачната завеса.

8

Кики

преди 1 година

Цикличност на икономическата дейност.Светът е преживявал и по тежки кризи.Безконтролното печатане на пари 15 години , води до огромно натрупване на парична маса срещу която няма стоки и услуги и резултатът е ясен ИНФЛАЦ И Я.

7

Анонимен

преди 1 година

Е тая какво предлага - да печатаме пари ли...