46

Лош

преди 1 година

Ако зависеше от мен лично ще избеся богаташката *** и ще конфискувам цялото им имущество тоест ограбения ни труд ама нали живеем в "цивилизовани времена"...

45

Анонимен

преди 1 година

Що, досега надолу ли вървяха?

44

Щерю

преди 1 година

Преминаваме на диета - без изделия от бяло брашно и захарни изделия, ако може и без преработени храни...

43

Анонимен

преди 1 година

Първо, снимките и видеа, са обект на досъдебни производства в СГП, КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ И СА ВИСЯЩИ! Второ, въпросната Комисия по бюджет в ЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА КАКВИТО И ДА Е ЕКСПЕРТИЗИ, КАМО ЛИ ПЕТОРНИ!!!

42

Hoqsan

преди 1 година

Откъде ги вадите тия чичко-дядки да ръсят неадекватен соц акъл... видяхме кво ни оставихте на младото поколение... неадекватни бумъри вече нямат думата, видяхме ги как карат на "неадекватен автопилот" масово.

41

Анонимен

преди 1 година

Защо давате думата на откровени ***?

40

Анонимен

преди 1 година

Къде по-нагоре, ние и сега плащаме по-скъпо от повечето европейци!С нашите евтини суровини, ниски заплати и наеми как се получава, че плащаме по-скъпо за същото нещо от господата европейци?От друга страна ако не знаете търговците плащат 10% данък печалба - една от най-ниските ставки в Европа.Сега гледам фирма, която е имала оборот 1 млн лева е отчела печалба едва 16 хиляди лева. Жив пладнешки обир от търговците.

39

Анонимен

преди 1 година

То па кога са спирали!

38

гладен брокер

преди 1 година

Най-доброто спасение от 45 процентовата инфлация е покупката на 450% надценен инвестиционен имот! Спасете парите си СЕГА! :D

37

Алекс

преди 1 година

И без да си икономист е ясно,че когато напечаташ милиарди евро всичко ще върви нагоре,не само храните.Лесните решения излизат през носа.

36

Анонимен

преди 1 година

Сега осъзнавам колко добре направих когато преди 20 години продадох апартамента в София и купих къща на село животни и започнах да обработвам градина. От 20 години не пазарувам от магазин а и какво да купя. Замразено месо хляб от милец или пиле надумкано с антибиотици. Не благодаря тези продукти да си ги ядат Мутрите аз ям само домашно сирене кашкавал яйца свинско телешко домати краставици. А този сеяндур ще ви казва че цените още щели да се вдигат. Да нее врачка. Хванете го и го набиите на кол.

35

Гост

преди 1 година

пак сме в ситуацията в която държава няма не,че докато имаше правителството имаше ,но се сега спекулантите ще крадат здраво накрая ние плащаме сметката,ако имаме с какво

34

Анонимен

преди 1 година

Като ви е толкова акъла и постоянно вярвате, че някой или от Банкя или от Канада ще ви оправи живота, това си заслужавате зимата-студ и глад. Дано някога ви дойде акъла ама надали

33

П.К.

преди 1 година

Та, сега да не са спрели галопирането нагоре? Безличните и мижави партии и партийки са вперили очи и драпат със зъби и нокти да се докопат до ВЛАСТ, за да "опозотворят", за своя сметка, очакваните големи пари от ЕК. А НАРОДА? НАРОДА - КУЧЕТА ГО ЯЛИ. КАКТО ВИНАГИ. ОТ ПАМТИВЕКА.

32

Тц,тц

преди 1 година

Цял народ го знаем това,без да сме икономисти. Този хубавелко само паникьосва хората,които и без това знаят как да се подготвят за трудна зима,която взе да става неделима част от историята ни.

31

истината

преди 1 година

Заключение обявено от Тамаш Здеховски председателстваш комисията по бюджетен контрол на европейския парламент . . . Експертизата показа, че снимките и видеото са манипулирани. Има много несъответствия в резолюцията на банкнотите в сравнение с други обекти от снимките, на водните знаци, на холографските стикери, светлината и сенките на обектите.

30

Жан-Жак Русо

преди 1 година

Малко преди френската революция бях казал, че когато бените няма какво да ядат, ще изядат богатите. Мария-Антоанета (тая п ааа чччч аааааа) беше казала едно мн тъпо коментарче във Версай по повод на размириците на селяните, че нямало хляб - "Защо тогава не ядат пасти". И после си го отнесе жената на гилотината, както си му е редът. И сега в бг ми намирисва на богаташко месце. Но какво знам аз, само един велик мислител съм....

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен17 "Русофилите това не ги касае...." Де да беше така! Лошото е че заради русофобите сме на този хал.

28

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджан днес го оправдаха в Брюксел, но фейковете го свалиха. Върви обяснявай, че днес технологиите позволяват какви ли не обработки. То и във филмите е пълно с динозаври , обиколки на марс и какво ли не. Важното е, да вярва материала, каквото искат да му втълпят. Вижте обаче при материалите за сина на бай дън има доста интересни неща дето ги въртят по чуждите медии, а в България нито дума. В лаптопа му страшни неща има.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен32 "Кога ще пуснете новината от Брюксе..." Това цял ден го въртят по радио Ереван и не е никаква новина. Хахахахахаха герберастки блянове и сънища, интересува се Брюксел от някаква банкянска тиква.