7

Анонимен

преди 1 година

не сме суверенни и тия не са урсулата днес ще ги насочва как да гласуват в македонския парламент айде да протестират

6

Браво на Петков

преди 1 година

Само за 6 месеца управление, успя да накара ЕС да включи и наши искания в преддоговорната рамка. Батакът направен от Боко Тиквата и Каракачанов бе голям. Добре ,че Петков положи усилия и донякъде успя. Ето това е разликата между " учил " в квартал Симеоново или просто доносник и учил в Харвард и завършил сред 100 с най-висок успех.

5

007

преди 1 година

Българи в Македонската Конституция ще има само когато се спазват и гарантират Правата на Македонците в Република България.

4

От Вселената

преди 1 година

Ние Българите сме ХОРА - ХОРИСТИЯНЕ - ХОРА НА ИСТИНАТА - ХОРА НА ИСУС И МАЙКА ДИАНА, ИГРАЯМЕ В КРЪГ ХОРО И ПЕЕМЕ ЗАЕДНО В ХОР, КОГАТО БОГ ХОР - ЗАГРЕЯ (СЛЪНЦЕТО) ИЗЛЕЗЕ НАД ХОР+ИЗ+ОНТА в планината на ВРЪХ ХОРБЕЛ, преименуван от мюзлманските навлеци на името на Мойсей Аллаха - Мусала. Българи, докато не си върнем името на върха на планината със Седемте РИЛСКИ ЕЗЕРА = СЕДЕМТЕ ЧОВЕШКИ ЧАКРИ, да се казва така както се е казвала от хиляди години ХОРБЕЛ, ще бъдеме в НЕВЕЖЕСТВО!

3

Щирлиц

преди 1 година

Северна Македония е бъдещата Източна Албания.Честито,макета.

2

Анонимен

преди 1 година

Който иска да научи историята на народа си, може свободно да го направи. Това е избор. Омразата към България, показва, че осъзнават, че грешат, но не искат в никакъв случай да го признаят.

1

АнонимеН

преди 1 година

БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС БЕШЕ ПРЕНЕБРЕГНАТ НА 100% ОТ СОБСТВЕНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ ГЕРБЕРАСТИ, КОСТОВИСТИ ДЕПЕСАРИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ПОДМЯНАТА ГНУСНИ ДОЛ--НИ ГОВ-ЕЕДАРИ!