10

Елчо

преди 1 година

Сметнииииииииииии

9

Анонимен

преди 1 година

До 5. Миналите, както и предходните избори бяха фалшифицирани от ЦИК Гербб. Дъртата гробаджиййка фалшифицира изборите и избяга в пенция. Предната ЦИК, я въртяха наляво, че на дясно, че нагоре, че надолу и пак Герб фалшифицираха изборите. Сега си признаха, че не са първа политическа сила, защото са излъгали с машините на Мадуро. Мухахахаха

8

Краси

преди 1 година

А бе нещастници от сайта-не сте ли учили по история как са наричали потурчените българи?Еничари !

7

Помнещ

преди 1 година

Това долно ченге и върховен нагаждач, и той, и брат му, още ли му дава някой думата?!!! Партиен секретар, ама от най- противните, доносник мръсен, мулти групаджия!

6

Ralica

преди 1 година

Бг потребителя не се интересува от къде идва газа за Бг, интересува го цената. За съжаление измислените Харвардци с наглите им физиономии лъгаха три месеца, че ни се извиват ръцете и ще плашаме повече. Продължавайте да не гласувате , а и да гласувате за такива измислени измикяри.

5

Анонимен

преди 1 година

Като ви е скъп бензина:Одете пеша!!! Началничката на бойкиевото народно събирание _ П,К,П.мухахахааааа не ви ли каза???

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - Поне 540 ще са . Може и 1000.

3

Анонимен

преди 1 година

ПП ще имат 140 депутата на следващите избори, ако изборите са честни!! Хващам се на бас със всеки измислен професор.

2

Анонимен

преди 1 година

Дедо денчо ефтиният газ се добива с ядене на Боб фасул. Ако чекате на киро вампиро да ви докара евтина газ ше чекате от у м рел писмо.

1

Анонимен

преди 1 година

Гербб поискаха вот на недоверие, защото са свикнали да крадят евросредства. Как така **ПЪРВИ** ИЛИ **НЕПЪРВИ** било **УСЛОВНО**. ЗАД ПЪРВО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СРЕЩУ ПЪРВОТО СТОЯТ ЖИВИ ХОРА, КОИТО С ПРОСТОТИИТЕ НА РАЗНИ**професори** Гробаджиите искат да ги елеминират. НЯМА НА СВЕТА ПО_ГОЛЯМА НАГЛОСТ ОТ МУТРЕНСКАТА!!