51

Анонимен

преди 1 година

Затвор иде за теб, кокорчо!

50

Анонимен

преди 1 година

И какво трябва да означава това?

49

Анонимен

преди 1 година

Злобното хомо Кокорка извъртя далаверата с точно този руски газ, на който иска да налага такси. Продаде нашия газ опразни Чирен, и сега ще вкарва руски газ през Гърция с негови фирми и ще прави милиони на месец от комисионни. Нагъл, крадлив безродник, готов да продаде майка си, но ако я продаде няма да я достави, защото е мошеник. Такива са евроатлантиците с европейските ценности. Затова Германците скоро ще приключат щастливото си съществуване. А сатанистите от ФАЩ потриват доволно ръчички.

48

ББ

преди 1 година

изгонете я позорно...дпс гроб да извозят ц.г.нетата да ни "наредят" как да живеем,през маанета...минаха се прекалено много граници Братя,ние сме господари на Животите...дадени ни от Бог като Свободни..ще ги продадете ли за 50 лв. на дпс-гроб и за служби на минимална,принудени да вършите престъпления?Братя ПП направи толкова много за малкото време...спря грабежи за милиарди,майка ми получаваше 190 лв бри боко...сега чудовщните 467,за сиромах е..печалба от лотарията,бочко не даваше пари на Народа

47

ББ

преди 1 година

и моля изгонете митрохванала на костя...безчестието,коя самоуважаваща се Държава би търпяла змия наосаждаща разделения и несправедливости...ок имат сармат...ама друг път...ние пък имаме НАТО и приятели...имаме Народа си и жаждата ни за Свобода..настоятелно моля изгонете чудовището митрованова от дома ни!!!

46

ББ

преди 1 година

До ZeЛЕвСКИпутин и приличен алкохол не може ви плати вече...не ни крещи и пиши на кирилица..газ и нефт не се ядат...скоро ще се наложи на Народите на Русия да започнат да го ядат...имаме въглища,АЕЦ...отваряме ги...имаме приятели и си помагаме,няма начин да ни ...меркел и юнкер са...минало...и сталин...а путин опита да да го възкреси...лудост по раша..а бяхме приятели...е ние повече и ни използвахте и ограбвахте раша...свърши!имаме НАТО,ще съборим островите приемащи престъпници,ще е интересно

45

ББ

преди 1 година

ако САЩ и Свободният свят не се справят с островите като ОАЕ...Суадитска...прекалено много са острови приютяващи престъпници...мафиоти убивали и ограбвали невинни...ако отнемем възможността убийците да могат да има къде да бягат,ще си върнем Справедливостта,с преговори ще е трудно,имаме и въоръжени сили...няма ни струва много!въпрос на оцеляване е...на поемане на отговорност...на Смелост е...на Вяра в Бог е!!!краля на суадитите нареди убийство на журалист в турция!!!НАТО да започне да работи!!

44

ББ

преди 1 година

До Анонименкухи... иZраждане неграмотните,няма ви изнасяме уроци по икономика,обичате да мразите Свободните Българи...и да служите на убийци,*** опитват да...човече костя чел фалшивата история на ссср..не разбрал "История славянобългарска",не разбрал завета на Апостола...удобно срещу 2 х. долара от раша...бедният долар и магистралките го мачкат вече...ще е за малко!!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Абе глъмчо на куха тръба какво тарифи ще налагаш?

42

ББ

преди 1 година

До Анонименбъдете сигурни,че ще ви съдим за Национално предателство...иZраждане,не ,че сте полезни на господаря ви...а за това да видят вярващите ви,че отказа от Божийте е грешка!нищо драматично...ще се наложи да се откажем от комфорт...ок!но с газа да ни принуждавате да се отказваме от ценности и Свобода...г-жо митрофанова...нямате шанс!Света ни има въглища,ядрени...имаме алтернативи!но знаете ли...виждаме искренните ни приятели,жизнено важно бе и ви благодарим!!!

41

абе

преди 1 година

тоя що продължава да ни харчи парите за разходки ?

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя наистина е БАШ"икономист"Европа се е хванала за главата каква ще я къдри ако Русия затвори кранчето,ококореният хайваанин тарифи и митата ще налага!

39

ББ

преди 1 година

мали...без аргументи,без гънка ...плюят и манипулират,сеят обиди и издават присъди,уплашиха се,видяха дебелият идва за тях,на хората раша кгб и обслужващите ги ен.ча.е,кгб създаде..газа..те това имат,използваха пияният юнкер и..меркел..и опитват да превърнат животите ни в руско блато...има ли желаещи да пътуват за сибир?децата на обслужващите путин срещу 2 х. долара,плаща им в долари,бягат във САЩ,Кралството,Франция,Германия,Нидерландия...в Свободният Свят бягат,бащите им обременени комунисти

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя верно ли е протъркващ се анализатор?

37

анонимен

преди 1 година

На суха тръба каква тарифа се слага бе !

36

Анонимен

преди 1 година

Ам'чи то нема бе, на кво ше слагаш тарифи?

35

Анонимен

преди 1 година

Елементи като тоя и другото гелосано просто нещо трябва да бъдат натирени незабавно,не само от власта а и от България!

34

Анонимен

преди 1 година

Снимката на репортажа е просто срам за Родината.....Асенчо на фона на Христо Ботев....Срамота!!!

33

Анонимен

преди 1 година

тарифа тоест какво оскъпяване за да се изравнят с американския , нищо не може да спре разпадатът американския свят с бой ще си отидете

32

Анонимен

преди 1 година

Тъъъпънар ококорен,вземай си дружката Поростьо Киро,вземайте си и куклата Льоня и се пръждосвайте?Вашта м...ца продажна!