17

Пак Простак

преди 1 година

30 години преход за да върнем социализма. Браво на ЕС ще стане, като СССР и после ще се разпадне! Те отсега мислят как само някои да вземат решения.

16

Катя

преди 1 година

Господине,на електората на ,,промяната" не му пука,него прос,Тоти. .ята,злобата,лъжите го топлят и хранят.Той гледа ведро ..на нещата и сънува розови сънища

15

дедо от село

преди 1 година

Ами ,то не требва много акъл та да видиш че работите с тези прозстаци и некадарници върват към фалирала държава?!?

14

Анонимен

преди 1 година

До 15...Не само интернет и Смарт телевизор имам и стелитна чиния с която хващам от спътници стотици телевизии. Да не мислиш че като живея на село не съм роден в София. Оставих София на сеяндурите а аз станах селянин. Щото усетих откъде дууна ветъро. Аресвали ти такива като този да ти говорят за инфлация а да преяждат а ти да стегаш колано.

13

Qweqwe

преди 1 година

Рецесията е напълно нужна за да се спре инфлацията, но пък чак такова плашене и преувеличаване не е нужно!

12

Анонимен

преди 1 година

Тихомир Каменов: "Имаме незнаещи, неможещи, претенциозни и неполезни политици... Трябва да има свободна конкуренция и премахване на ограниченията. Имаме прекрасни възможности, но политическо невежество".

11

До 13

преди 1 година

Цяло чудо е, че имаш интернет с тоя селски живот!

10

Анонимен

преди 1 година

Ало с инфлация ли ме плашиш. Мен инфлация ме не плаши. Имам крави прасе теле кокошки нива с пшеница градина с зеленчуци и плодове лозе..Плаши ги тези дето чакат на Мутрите да ги хранят. От 20 години не пазарувам от магазин. Скоро хапвали ли сте варено прясно краве мляко на което каймака да отвори капака на тенжерата. А свински пържоли от домашно прасе а телешко от домашно теле а пресни яйца от полога. А домати и краставици токущо откъснати от градината. Едвали някога ще опитате такава вкуснотия.

9

хаха

преди 1 година

Боку няма да дойде. Тази куха хралупа ако го избере народа, сме приключили окончателно с всичко и всеки. Едвам изкарал средно. Без никакъв чужд език. Абсолютен комплексар. Евала само на баща му, че е успял да създаде говореща тиква.

8

До хаха

преди 1 година

Не си прав. Там е проблемът, че професорите и експертите никой не ги слуша, а ни управляват безхаберници, които нищо не знаят, но имат велико глупендерско самомнение!

7

Анонимен

преди 1 година

До 6 Ако трябва да избирам между него и Киро избирам Боку, той поне оставяше по нещо и за народа.

6

Анонимен

преди 1 година

Капитализъм, винаги има кризи в които бедните ги ошушкват до кокъл, а богатите стват още по-богати. Кризите ги управляват именно затова. Ама това не ви го казаха 1990 г. когато си играеха на кръгли маси за ваше добро. Трябваше диктатора Тошо да го разкарат, та да седнат западняците в нашата каца с мед и да я изтарашат.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Значи си се прекарал еврото поевтинява срещу всички сериозни валути, рублата включително.

4

хаха

преди 1 година

то в България само експерти, икономисти, професори , доценти, доктори и накрая едни изказвания дето и малките деца знаят. Напълнихте студията с анонимни алкохолици. Жалко за населението, облъчвано от хора, които с един смартфон немогат да боряват

3

SS

преди 1 година

Бих казал много по тежки думи но предпочитам да не плаша народонаселението ! Ще добавя само ,че благодарение на управниците ( нарочно не визирам кои) потънахме в такова блато ,че ще е трудно да излезем ,ако въобще излезем от него !

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Какъвто и да е Бку тиквата, той е селски тарикат и нямаше да ни докара до чак такъв колапс.

1

БАНко

преди 1 година

ИНФЛАЦИЯТА ЗАПОЧВА ПРЕДИ ВОЙНАТА НА НАТО С РУСИЯ В УКРАЙНА , НО САНКЦИИТЕ Я ПРЕВЪРНАХА В БЕДСТВИЕ ЗА АМЕРИКА И ЕВРОПА !!!