258

Мтьо джибрето

преди 1 година

А азе у мойто мазе държим само празни дамаджане от рИкия, да може който влезе...и като ги види празни...да ми ги напълни пак с върла, люта рИкия! От мене мезето...

257

Мими

преди 1 година

Убиец си! Не опасняр, а долни изчадие адово!

256

Fghh

преди 1 година

И Боко мутрата има икони в тоалетната и ближе ръцете на поповете

255

Star

преди 1 година

Какъв ви е проблемът със иконите? Ами дадени са му от Българският Синод.Не може ли? А вибраторите ги е взел на заем,пак от там.

254

Анонимен

преди 1 година

Евала Ице Стоичков,сеяндур Пенев и с вандал чичовото и сие ЦСКА бяло-синя Русия жълто-синя Украйна ГИ няма.........а след тях изчезват Синя Великобритания,Сините САЩ,Синята Франция,синя Гърция, синьото ДПС,синьото Косово .........и обединения червен мюсюлмански Балкан шейховете ще Ви финансират със сърпове и чукове

253

Морен сокол

преди 1 година

В затвора няма да му трябват вибраторите вече.

252

Анонимен

преди 1 година

Сигурно си ги набива нон стоп в дирника тези вибратори а?

251

Кольо до Рибока

преди 1 година

Това ли ти е уверена жена бе! Пикл ана 22 години, май и ти бараш белото на футболистчето, иначе нямаше да седнеш да пишеш каша. Упадъка струи от тая, не знам какви сериали гледаш ама мини малко розови филми по Динси ченъл да оправиш ракетата, лети свободно в космоса бе мен!

250

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, сега в затвора няма да има нужда от вибратори, там има достатъчно загорели. И от икони няма да има нужда, ще се моли на останалите затворници - не, моля те, не така рязко!

249

Анонимен

преди 1 година

Вибратори, виагра... Мъжете, които не могат компенсират чрез престъпления.

248

Иван Стратиев

преди 1 година

Всяка държава си има свой цирк! При нас: света се клати от икономически, енергийни, политически,.... промени, нашите медии чакат я катастрофа с някой известен или наркоман, я убийство, я пикантна селска история с привкус на перверзия и върти ли, върти "умни" въпроси до следващата. И не само, че не ни показват света такъв, какъвто е, но и "напредналата" журналистика бърка из шкафчета, спални, бани и безогледно ни разкрива нечии лични "мръсотии". Нивото на информация е равно на нивото на медията.

247

рибока

преди 1 година

Естествено 8 минуса,малко са,би трябвало да са 98% поне,защото само един-два %,знаят какво означават думите на Тодоров,че имало 50 невръчени наказателни постановления.Означават,че ако след влязло в сила за управление на автомобил без книжка в рамките на една година пак го хванат щеше да има наказателно преследване и при още едно в изпитателния срок и ефективни две присъди.От тези 50 10 ще са за това,а дали е щял да спи в ареста или в къщи пиян това няма как да попречи на експертизите.

246

рибока

преди 1 година

А бе "Случаен минувач",я изгледай някои песни изпълнени от полицайката и може и да ти светне,че така се изживява уверена в себе си жена,а полицайките трябва да са такив,за да внушавт респект.Не се заблуждавай от снимките по медиите,които я представят като вятър я вее.Какви песни да пее на тази възраст - брала мома къпини ли?Пее,това което я вълнува,но си личи,че владее живота си.Направила една глупост да занесе стълба на един пиян и какви действия е осуетила с това,докато спи?

245

Пазиш ли ѝ

преди 1 година

До Случаен минувач:)

244

Случаен минувач

преди 1 година

За вибраторите - това си е негова работа. Очевидно полицайката е ненаситна и иска непрекъснато да получава opгaзми... Нимфоманка. Познавах навремето една такава, добре, че не задълбочих с нея. Само за хакване говореше, грозно е жена да говори само за секс... Както и да е. Отвличат вниманието на хората с глупости. По-добре да напишат какви наркотици са открити в кръвта му, това е по-важно.

243

глупав народ

преди 1 година

За такъв изруд ,няма зъб за зъб. Око за две , зъб за чеене.

242

глупав народ

преди 1 година

За такъв *** ,няма зъб за зъб. Око за две , зъб за чеене.

241

Аз

преди 1 година

В Норвежките затвори е най-добре... 25 години пълна изолация и един плейстейшън да цъка GTA. Така всички ще са доволни и няма да има опсаност за други да пострадат..

240

Сряда

преди 1 година

Иконите не са показател, че лицето има човешки чувства, просто се е молел/благодарял, че е живял още един ден. По същата причина, мафиотите даряват на църкви и са много набожни.

239

ПроСоТо

преди 1 година

абе какво са се залигавили с тоя бе?..ТаяГАД е убила две жени !!..."Зъб за зъб,око за око,ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ" !!!!!..Стига ПРЕВЗЕМСКИ ЛИГОТИИ!!!!!..Директно в панделата,ДО ЖИВОТ !..И то само защото сме "много демократични" и "Евроценностите ни" ни запретяват просто да бъде обесен тоя...Което би било единственото решение..А,и ще подейства ВЪЗПИРАЩО на останалите мераклии,които си мислят че са "свещените крави" на Територията..