19

Изгонете

преди 1 година

Руснаците. И ще се оправите преди нас. Иначе, с нас към дъното. На Европа не и пука.

18

Хохохо

преди 1 година

Рашкииии прочетете книгата "Авантюри на руския царизъм в България", за да си припомните как "не се намесвате" във вътрешните работи на страните, "не" подкупвате и "не" разпространявате лъжи и манипулации!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нищо против Македония да влезе в ЕС, колкото нямаше нищо против Украйна да стане член на ЕС.

16

rendeto

преди 1 година

някой още вярва ли на руснак ?

15

Анонимен

преди 1 година

В България и Македония има сериозна мафия,която не мисли за хората, а за себе си.Те не искат контрол от ЕС.Всичко което се прави е с жел да се заблуди ЕС .Народа е доста лесен за манипулиране,за това сме на това ниво и в Македония и в България.Много ниско ниво на качество на живот и високо ниво на кроупция и безаконие.Това е

14

Анонимен

преди 1 година

Много е възможно да са двете посолства: и българското, и руското.

13

хаха

преди 1 година

Ей Богу, защо по дяволите ни заливате всеки ден с Македония. Това е изгубена кауза и за наша радост, сме много по-добре без тези незнам даже как да ги нареча. Най-доброто което може да се направи сега е да анулират всички паспорти придобити от тези неблагодарници. Затваряне на границата вето до дупка и когато албанците станат мнозинство диалогът ще е много по лесен и конструктивен

12

Анонимен

преди 1 година

Русия няма против Македония да влиза в ЕС.Единствено имат против мафиотите от ВМРО ДПМНЕ и мафиотите от ВМРО от България,както и някои други Български мафиоти,които имат голям бизнес в Македония и си правят там каквото си поискат.Знаете ли че кораба на Вардар на който се подиграваме в България е на Българин.Златните мини в Македония са на Българин.Единствения ТЕЦ В Македония е на Българин.Бизнеса там е Български.

11

Кики

преди 1 година

Тя матушка и във вътрешните работи на Украйна не се намесва.Високомерието винаги се наказва скоро ще го разберът кремълските нарко увредени комедианти.

10

ВъZражане на СССР

преди 1 година

Русия никога няма да позволи още един бивш член на СИВ и сателит на СССР да стане член на ЕС!! Стига толкова!!

9

Анонимен

преди 1 година

руските дипломати в скопие...чемодан...вокзал...А?!

8

Румен

преди 1 година

Русия си има скрити клетки в България. И те се намесват в РСМ. По времето на соца. Три етажа от Комитета по планиране се държаха от Москва . Сега там е НОИ. Та на тия етажи достъпа бе абсолютно забранен за външни лица. - "А , че не се намесват Москва е само наУжким"

7

Анонимен

преди 1 година

Стево почва да осъзнава. Това е добре.

6

Анонимен

преди 1 година

Българското посолство го прави с цел да Ви злепостави.ВМРО ДПМНЕ е Българска Партия.Тя е в директна вързка с Шкембе Войвода и изпълняват негови заповеди.Бъдете сигурни в това.Изглежда странно,но е така.ВМРО ДПМНЕ участваше активно в кампанията за издаване на Български Паспорти на Македонски Граждани.Шкембе Войвода июаше хора от ВМРО ДПМНЕ на кой да дава и на кой да не дава паспорти.Всичко е театър.Целта е да махнат СДСМ от власт.Затова Българското ВМРО прави всичк,само да злепостави СДСМ.

5

Германец

преди 1 година

Тамошната Мутрофанова няма ли да заплаши със затваряне на пасольството? Бахги у клоуните, дето излязоха рашистите...

4

Анонимен

преди 1 година

Не до 1989г., а до сега. Прав е Пендаровски!!

3

Анонимен

преди 1 година

'Русия не се е намесвала, не се намесва и няма намерение да се намесва във вътрешните работи на която и да е държава, включително и на Северна Македония.' ---- а това от 1945 до 1989 какво беше?

2

Анонимен

преди 1 година

Макетата само се навират между шамарите.

1

Анонимен

преди 1 година

Виж Пендаровски,може да е Българското посолство.Даже съм убеден,че е така.