49

П.К.

преди 1 година

Огромните пари от ЕК са голямата стръв. Това е, което прави борбата налудничава. А самото управление на Държавата, "възможностите" на партиите и на партийките, тяхната мисъл за подобряване на хала на обикновенните хора??? Отдавна се знае и се практикува от докопалите се до властовите позиции: ТЯХ, КУЧЕТА ГИ ЯЛИ...

48

Ина

преди 1 година

началото на октомври - това означава, че цял месец Радев ще се размотава с консултации, преговори, разговори, евентуално пътувания в чужбина, само да задържи своите любимци във властта, това вече е възмутително!

47

ХоХо

преди 1 година

Ще има ли кабинет? Ами ще има ми нет !

46

Анонимен

преди 1 година

Тоя кривоуст *** Гюров тъкмо се канеше да сложи ръка на БНБ и да *** по 25 000 лв на месец заплата о хората се усетиха и им биха шута *** тия от Подмяната.

45

Анонимен

преди 1 година

ПП са поставени от БСП, всичко каквото се случва е с одобрението на БСП. Използват ги за да казват после че те нямат нищо общо, но тогава защо те самите ги подкрепяха след като нямат общо? Смешен опит да се прикриват и да се скатават от отговорност.

44

ДО 43

преди 1 година

До АнонименЕ нали Кирето каза по евтин Че чак и Американците ще докарат още по евтин!Що сега цената яко нагоре?

43

Анонимен

преди 1 година

Този да си вземе един по-хубав телевизор, за да може да гледа следващия парламент.

42

Аз промяната

преди 1 година

ПЪПЪ И БКП= ВЕЧНА ДРУЖБА ГЛАСУВАШ ЗА ПЪПЪ ПОЛУЧАВАШ БКП

41

Силва

преди 1 година

Абе ей сдухсния, вие тепърва формула за управление ли ще търсите?!Вън от политиката и кой от къде е Негодници,лъжци,некадърници,плямпачи

40

Анонимен

преди 1 година

Защо ни го пробутвате тоя масажор? Видяхме че не ставате, събирайте си партакешите и промяната и да ви няма. Газът от днеска с 1/3 по-скъп.

39

Анонимен

преди 1 година

Радев ще смени само названието на следващия, свой кабинет. Няма да е "експертно", но ще е на БСП и ПП.

38

Анонимен

преди 1 година

Никога повече, надменните некадърници от ПП, във властта. Те командват своите коалиционни партньори и не правят нищо за държавата. Само демагогия и лъжи, също като БСП, с които се събраха в управлението. Радев е предпазлив, от една страна не иска да се нагърби с негативите им, от друга му се иска, да си назначи свое правителство, както той си знае. Вече го направи няколко пъти.

37

ММ

преди 1 година

Радев е виновен !!! Вдига юмруци , подклажда протести на ти сега !! Но трябва Радев да плати харчовете за изборите !! Не ставаш , гледам как се държат в ЕС към теб !! С Недоверие !!! Това не ти е казарма и само да даваш заповеди , тук ние мислим ,, а после изпълняваме !!!

36

Анонимен

преди 1 година

Кок са очаквали ПП да им одобрят в Брюксел плана, като не са приели нужните закони? Какво правила 6 месеца, та не ги приеха. Само се забавляваха, насочваха милиарди към свои фирми и се караха за пари и постове.

35

Анонимен

преди 1 година

Как да има кабинет с гласуван вот на недоверие

34

6

преди 1 година

До ВНИМАНИЕ ГРАЖДАНИ!!! 27 . Па оди да гласуваш бе.

33

:D само да ви светна

преди 1 година

До Бай Хъ - знам, че ти е трудно да го схванеш, но е много просто. Никой не иска да чакаме 4 месеца за да спечелим изборите пак в най-голямата криза. Идеята беше да се закрепи правителство, въпреки коалицията ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане

32

Фиаско

преди 1 година

Ето резултата от отровните изказвания на Радев , тежка Радева зима и още по-тежка Радева зима идва

31

Анонимен

преди 1 година

Радев видя ли резултата от тъпите се критики , България е разделена и всичко се разпада . Май изпълняваш стриктно заръките на решетников

30

Чакай... чакай... :)

преди 1 година

Ако изборната активност е 20% примерно... 20% от 240 места са 48 места. Та... от къде на къде, хора на които са им гласувани 48 места, си поделят 240????? ????????