57

Анонимен

преди 1 година

Тия и те като кака Корни ги е страх да не изтърват баницата.

56

ББ

преди 1 година

и знаеш ли..знаем за проекта гроб-дпс.иZраждане-итн..и ще видите ,че има такъв Народ..Свободни Българи..децата на робите на мАсква гласуват и се борят за Свободата си..обиколили Свободният Свят..нова генерация..и кгб през вас опитва да ги върне в ссср на умиращият путин

55

ББ

преди 1 година

само путин работи така,като вас,вие сте руски проект,сеещ хаос,страх и беззаконие...факти които и слепите виждат...намесихте удобно македонияяя по нареждане на рашите...и ви върнахме топката...ЕС може без РСМ!обясни на децата си защо са фашисти?обясни на децата си защо Света гледа на тях като неблагонадеждни,на хора на които не може да вярват?в сибир ли са децата ти?тъчеш на два стана...и децата ти ще платят предателството ти!!!казахте сбогом на политиката!!!

54

Вяра

преди 1 година

Направете Тошето, Мин.председател и без това сте пос..ме.ши ща

53

6587945876

преди 1 година

Че връщате яко Кариманский Яко.

52

Анонимен

преди 1 година

Каримански го излъгаха като голям наивник. Бойко го излъга да свалят тяхното правителство, уж заради Македонията. След 2 дни Бойко гласува за Македонията. Излъганите чалгарчета сега не искат избори. Каримански продаде коалицията на ГЕРБ и ДПС.

51

Анонимен

преди 1 година

Те ся ще направят правителството с ГРОБ, Дупесе и Изсраждане.

50

6

преди 1 година

Кариманский не е псувня. Радост че няма да виждаме вече такива *** от Има *** Народ.

49

Анонимен

преди 1 година

Бяхте в управляващата коалиция, бутнахте управлението за да получите мандат за управление? В коалиция с кои?

48

Е

преди 1 година

Следващия парламент сте у дома.сега ли го разбрахте това, м.а.л.о.у.м.ни.ц.и.славови.

47

6

преди 1 година

До бай Хъ 76 За какво ти е газ бе дърводелец. Ако говориш за газ за лампата че има не бой се. У Учиндол че си светите с факли.

46

Анонимен

преди 1 година

Сетила се Мара, да се побара.хихихииииииии

45

Анонимен

преди 1 година

Абе вие неразбрахте ли че сте бита карта .Какъв мандат сънувате?

44

Анонимен

преди 1 година

Тези ги гонят през прозореца, те питат за вратата. Няма, няма правителство. Стефан Янев ще ви замести в парламента. Вие пътувайте, изиграхте си ролите.

43

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен 89....Може би трябваше поне три пъти да премислиш това,което написа ,преди да го "публикуваш"..

42

6

преди 1 година

До АНОНИМЕН 85 Що да не те е назорило. Карай на шумки село.

41

Анонимен

преди 1 година

Боже опази от правителство на ИТН! Макар и временно. Просто използват единствения единствения си шанс да откраднат каквото могат, и да си препишат бонуси, преди да са ги изхвърлили окончателно на изборите!

40

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо "ИТЪНЯЦИТЕ могат да "дялкат" ЕДИНСТВЕНО С ГРОБАРИТЕ!!!!" ИТЪНЯЦИТЕ два пъти саботираха съставянето на кабинет и дадоха властта в ръчичките на Радев, а сега се опитва за трети път, тъй че "дялкат", но с руския слуга в Президентството. Затова никой няма да се учуди, ако той на тях им даде третия мандат, за да си му върнат властта. Отново.

39

ПроСоТо

преди 1 година

ИТЪНЯЦИТЕ могат да "дялкат" ЕДИНСТВЕНО С ГРОБАРИТЕ!!!!!!...Не виждам с какъв "акъл" тия са гласат да приемат евентуалния мандат да "управляват" ?!...Е,разчитат и на дпс,но това заиграване ще им изяде главата...Тоя път за пръв път ще има изгонване на "деПУТАти" С КАМЪНИ...Така че подгответе салатката и ракийцата,"гласоподаватели",ШОУТО на Сакатия Манекен на Преизподнята май предстои..

38

79-и

преди 1 година

Грешите, дългоносата учиндолска Ивамитева слугиня е на светлинни години зад тенекеджийката от Кърджали Цвета, банкянската слугиня, която няма представа от географията, българската история, правопис, правоговор и граматика! *** та - фъфлещата с дългия нос, като Простака Хаджията и Балабана Джебчията са огромен позор не само за парламента ни, но и за България! Сакатият и вечно напикан учиндолец не се вписва в нито една класация! Той е уникално двукопитно чудовище!