14

И

преди 1 година

Как по точно ще го накарат да се явява??? Смешници,накривил и са му ..

13

ГЕШЕВ Е ВЕЛИК

преди 1 година

ГЕШЕВ Е ВЕЛИК, ПОМНИТЕ ЛИ МРАВОЯДОВ И ХАДЖИПРАШКОВ КАК СЕ ИЗМЪКНАХА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ КОЯТО ИЗВИКА ДА НАБИВА КАНЧЕТО НА ГЕШЕВ, А ТО КАКВО СЕ СЛУЧИ- ГЕШЕВ БЕШЕ ВЪРХА С ПРАВНИТЕ СИ ПОЗНАНИЯ И НАЧИНА ПО КОЙТО ГИ ИЗПЪРЗАЛЯ И ГИ НАКАРА ДА ИЗЧЕЗНАТ УНИЗЕНИ, СЪЩОТО НАПРАВИ И С ТЕТКА НАДКА.

12

toti

преди 1 година

БАЙ КАСКЕТ ГО ПРИТИСКАТ ДО СТЕНАТА,НО Е КУРАВ И НЕ СЕ ДАВА...БАА

11

Анонимен

преди 1 година

Каскет оставка!

10

ПроСоТо

преди 1 година

тоя със свинскатафизиономия,понеже е нагъл и безкнижен, се прави че не знае,че ВСИЧКО,което става и не става в Територията, се определя ОТ Народното Събрание..То /Събранието/ му е дало "правомощията",които го привличат така силно..Но и ТО /Събранието/ МОЖЕ да му ги отнеме!!!...Когато му се делигират правомощия,тоя вика :-"Да живей!..Парламента е велик!"..Като му орежат някои,почва да рони сълзи:..-"Тия немат право да *** осакатяват"..Трудно ми е да квалифицирам изобщо това негово поведение..

9

българка

преди 1 година

Те и вожда го викаха в парламента, когато беше министър-председател, но той НЕ се явяваше и НИКОЙ НЕ можеше да го задължи да се отчита и да отговаря на въпроси на депутатите. Аз лично силно се съмнявам, че тази тиква от снимката ще се отчита в народното събрание. Едва ли има лостове, с които да го принудят.

8

Илиев

преди 1 година

Този крепи оня,оня крепи този.Когато оня отиде при бай Ставри,този ще му носи филийка със свинска мас и червен пиперец върху филийката.Звучи странно и наивно за някои читатели,но това е неизбежно.Ако не днес,то утре може и да е факт.Само Господ е над всички и всичко.

7

Анонимен

преди 1 година

Ауу Енструмента на господ в българия.

6

Анонимен

преди 1 година

И тоа ше гледа теменужки

5

за трите власти

преди 1 година

Никъде няма напълно независимо системи. Винаги трябва да има връзка и взаимен контрол - както е в самото човешко тяло.

4

Анонимен

преди 1 година

И тоя Иван полудя То стана Нищо

3

Mopcku_

преди 1 година

Нагъл до безобразие престъпник е Гешев облечен във власт лично от Борисов, Пеевски и Доган. Това не бива да се забравя от никой в тази държава. А за съжаление той е само един от всички инструменти, които са буквално инсталирани на ключови места с една единствена цел-да се гарантира, че кражбата няма да спре.

2

Анонимен

преди 1 година

Ами Борисов като те командва, не нарушавате ли принципа за разделение на влстите??

1

Момо

преди 1 година

Да видим дали ще докладва нещо изобщо!...