Всичко на прах е полезно за търгаша - не се знае какво точно купуваш. В червения пипер има тухли и дръжки и семки, в черния пипер има какво ли не, в пармезана има вар, в хумуса има предимно тиквички, в кренвиршите никога не се знае какво има.
ако не са на прах не са полезни? То бива идиоттии....*** аподобни рекламни статии са направо жалки!
Ако не се намират шийтаке на прах, за да повишите енергията си може да заместите с нещо друго на прах.
Михаелче , душо , гъбата е полезна само ако е дива и брана призори!А ти крастави сутрин береш ли моме?
Гъбата наистина е изключително пълноценна и полезна храна и в същото време предизвикателство за усвояването и. Една от най "тежките" храни. Смилането и на прах не е решение.
Какви са ползите от консумацията на гъби на прах?