26

Лош

преди 1 година

Като няма хляб ще ядем пасти!...Като не сме се поучили от Историята сме осъдени да я повторим!

25

Рико

преди 1 година

Няма да намелее цената на хляба защото българския производител и продавач са алчни. Веднага ще излязат с тезата че тези 20 процента покриват разходите за високия ток!!!! Чалъми е това, щом потребителя може да купува на тези цени защо продавача да намаля цента. Така е и с бензина и дизела и газта. И да спре войната цената на горивото няма да намалее!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Къде са онези експерти които казваха че хляба ще поевтинее? Къде са? Нещо? Всеки се пише експерт а всъщност са пълна нула и само празни приказки пред офцете. Не държава а циркаджийница.

23

От Вселената

преди 1 година

Погледнете горе на снимката с хлябовете! Там един Мъж с "ГОЛА ГЛАВА" - глава без коса се разхожда пред хлябовете и търси "ИСТИНСКИ ХЛЯБ НАПРЕВЕН С ПОДКВАСА ОТ КИСЕЛИ БАКТЕРИИ"! Търси! Търси. ама нема! Ще се запитате "защо търси този хляб"? Защото след продължитено ядене на "НЕЗДРАВОСЛОВЕН ХЛЯБ ПОДКВАСЕН С МАЯ" му е "ОКАПАЛА КОСАТА"... Не Виждате ли, че де погледнете не е останал МЪЖ С КОСА НА ГЛАВАТА?

22

От Вселената

преди 1 година

Никога не яжте Месо заедно с Хляб. Яжте Месо със Салата. Салатата, Киселото зеле, Зеленчуците, Чушките, Лютите Чушки може да ги ядете с хляб. Ако си направите или си купите истински Хляб подквасен с Кисели Бактерии, той е толкова вкусен и полезен, че може да си го изядете без нищо друго. Спомням си мойта баба след изпичане в Джамала ми даваше Хляб и си го ядях, ядях. ядях и виках "Бабо, дай ми още!"

21

Бенчо

преди 1 година

Аз цена не намалям. Кат могат да купуват ще купуват. На мерцедесите и поршетата дан са им намалили цената случайно??? Ей го на, новата ге класа струва вече 300 хиляди евра. Как аз да намаля хляба бе колхозници???

20

От Вселената

преди 1 година

Много е важно в градовете да има производство на Хляб подквасен с Квасни бактерии! Но затова Градските Бизнесмени трябва да отидат по селата и там да се научат, да получат знания, от някоя останала 100 годишна образована бабичка как са правили нашите деди истински хляб с кисели бактерии от векове за да се раждат здрави Юнаци и красиви пернати Девойки. Ех мари майко, юнашка "Дай ми свойта прашка" да изгърмя тез *** дет въведоха едно време "Хляба напревен с Мая"! От тая Мая нема отърване!

19

Анонимен

преди 1 година

18, 'Истинският хляб се прави от "КИСЕЛИ БАКТЕРИИ", както са го правили нашите баби' ---- не всички баби са били бедни селянки-домакини които по цял ден готвят и кърмят

18

Анонимен

преди 1 година

Колкото намалиха цената на храната ресторантьорите, толкова ще ске намали и цената на хляба с нула ДДС. Схемата е едно и съща, горивата също. Демек нищо нема да се промени като цена надолу.Държавя няма отдавна. Има едни само упражняващи се в обещания политици.

17

От Вселената

преди 1 година

Как може въобще да ядете Хлаб - "Пластик". Каква е разликата? Никаква! В неговите молекули няма Слънчева Светлина. За да се надигне бързо са му сложили бактерии - Мая, които са вредни за тялото ви. Единственият така наречен "ХЛЯБ", който не е "Пластик" е направен с подкваса от "Кисели Бактерии". Защо ядете и пиете сок от"Кисело зеле"? Защо ядете "Кисели краставички"? Защо ядете кисели "Домати"? Защо ядете "Българско Кисело Мляко с двете пробиотични Български Бактерии? За Ваше Здраве!

16

На Курнела

преди 1 година

глупостите, дойдат ли комунистите на власт запомнете го винаги така става, и един метър магистрала за 2 години не са направили

15

От Вселената

преди 1 година

Хлябът, който се продава по магазините е направен с подкваса от МАЯ и е убийствен, нездравословен за нашето тяло, но добър за бизнеса и докторите.... Хлябът, който са правили нашите деди с подкваса от КИСЕЛИ БАКТЕРИИ е здравословен за нашето тяло и е добър за семейството, родата, бабите, дядовците, майките, бащите, децата и за разцвета на България!

14

От Вселената

преди 1 година

Истинският хляб се прави от "КИСЕЛИ БАКТЕРИИ", както са го правили нашите баби, понеже е ЗДРАВОСЛОВЕН ХЛЯБ. Ден преди да се опече в джамала, се омесва с кисели бактерии и се изчаква за едно денонощие да нарасне. Сегашният хляб се прави с "МАЯ" - това са НЕЗДРАВОСЛОВНИ БАКТЕРИИ, но е бърз хляб - след омесването за 15 минути израства. и е добър за БИЗНЕСА, за ДОКТОРИТЕ - БОЛЕСТИ СЛЕД ЯДЕНЕТО НА ХЛЯБ ОМЕСЕН със БАКТЕРИЯТА МАЯ. Та правете си домашен хляб с подкваса от "КИСЕЛИ БАКТЕРИИ" бъдете ЗДРАВИ

13

Доган Био Думат

преди 1 година

Мамо, мамо, искам от ония думати от капитан андреево с многото пестициди да стана спиндерман

12

Анонимен

преди 1 година

този 2 левов хляб половината е някаква химия . не се разваля ... хляб или тухла продават ? да си го ядат . аз си меся и винаги е топъл и вкусен

11

Анонимен

преди 1 година

Вместо да махнат ДДС-то на брашното или зърнените култури, махнаха ДДС-то на хляба. Хахаха... Политиците мислят колкото да не заспат.

10

Анонимен

преди 1 година

Високото съдържание на глутен в хляба и хлебните изделия води до различни заболявания,в това число и диабет.Втора по смъртност след рака.

9

Анонимен

преди 1 година

Тва щот' Корнито го меси!

8

ден година... такова

преди 1 година

До Анонимен 1Важното е,че са българи!А на българина алчноста и далаверата са в кръвта!Да оцелееш 500 години не е лесно!

7

Анонимен

преди 1 година

след дъжд качулка