39

баба мара

преди 1 година

безконтролното влизане на пестициди не е от сега това е практика от 32 годинипил бутчета със салмонела ирландско 20 годишно месо яица със салмонелагмо пуешки бутчета шунка с формата на малко буренце кренвирши с нокти и кожатурски домати и чушки гръцки праскови това св месо от испания на колко години еами говеждото месо от сащ краят на веригата е пред кабинета за изследване надебелото черво

38

Анонимен

преди 1 година

България е в челните места по смъртност от рак, ако мислите че храната няма нищо общо.

37

Анонимен

преди 1 година

Щото парите в джоба са по-важни от здравето на народа. Благодарение на здравния статус на българина и здравната ни система, бяхме втори по смъртност от ковид в света. Тия дето се лекуват с корени и баене, бяха по-добре от нас. Пак си изберете ГЕРБ, та да изчезне напълно и да не се мъчим е повече.

36

Анонимен

преди 1 година

Бившите са вече пепе и дебе.

35

Анонимен

преди 1 година

Като гледам Мирчев доста е консумирал

34

До 29

преди 1 година

Прочети доклада на Петър Младенов от декември 1989 и пак говори да ти стане по ясно ,кога как и защо започна и се утвърди всичко! Аман от неграмотни и неинформирани тинейджъри и чугунени глави !.........А пропо някой от вас млади юнаци да е чувал и виждал ,,Митничарското градче до Капитан Андреево"още от 90те ???

33

абе мирЧЕП

преди 1 година

що бе , когато бсп управляваше кви храни сме консумирали ? я те да кажат защо се продаваше червен пипер с примес от стрити тухли , колко хора ослепяха от алкохол менте , и не само това . по старите помнят .

32

До 28

преди 1 година

Ти на 12 годинки ли си бе голобади пубере ! Явно не си живял ,когато десетки години повръщахме от ДДТто и ,,голямата химия " на бълващите азотно -торови заводи отровили хиляди декари . Само че тогава нямахме право на недоволство и Е-тата ги нямаше!Дишахме отровния въздух на Кремиковци,Девня Зл.Панега ,Ст.загора ,Русе ,Враца и т.н. България не е държава от 12 години д.р.и.с.л.ь.о!

31

Айде стига вече

преди 1 година

с тази пропаганда и преди е имало хванати схеми по границите и никой не си е правил такъв ПР като вас и ПП. Вие сте пълен провал и сега се започва предизборната кампания с ние сме добрите и гласувайте за нас, а другите са корумпирани и мафия. Едно време по комунизма пак ние бяхме добрите, а гадните капиталисти бяха лошитеи трябва да сме с ***. Излъсйвате имиджа на *** и сега само и само да сте срещу ГЕРБ. Те не са цвете замирисане, ама кой е по-лош комуниститеили ГЕРБ ?

30

Анонимен

преди 1 година

А този какво е консумирал та е станал толкова дебел? Направо торба с л****

29

Анонимен

преди 1 година

На този въпрос отговора е ясен,защото за да се подбие производството на българските производители с ниските цени на чужди производители препредавани с вноса на таз продукция в оборот за ползване,употреба,реекспорт за бързи печалби с ниско качество на продукцията им прикрита с фиктивен контрол или направо без контрол под цените доближаващи до цените на българските производители с наложен контрол с лабораторни изследвания за норми в съответствия с норми и стандарти по БДС,което са легални средства

28

Анонимен

преди 1 година

12 години повръщахме като гледах е какви мутри ни управляват. Сега малко си поехме дъх.

27

Фотограф

преди 1 година

Цялата с.г.ан на ДБ - Пинокио, Гнома , тоя *** Мирчев и баба Цона - всичките са отвратителни за гледане ,чак ти се повръща !

26

ШЪ ЧАГАРТАМЕ ВЕ

преди 1 година

МИРЧЕВ, ЗАЩО СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА КОНСУМИРАМЕ НИКАКВИ ХРАНИ- АХ ДА ЛЪЖЛИВИ ИЗМАМНИЦИ- ИНФЛАЦИЯ ХРАНА НАД 40%А ОЛИО, ХЛЯБ, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ- НАД 4 ПЪТИ- ЦЯЛАТА ИМ БАНДИТСКА ОЛИГАРХИЧНА ХУНТА ДА СЕ МАХА ШЪ ЧАГЪРТАМЕ ЗАРОВИХТЕ И ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ, А ЧЕКМЕДЖЕТАТА БЛЕДНЕЯТ ПРЕД НОВИТЕ КРАДЦИ В УПРАВЛЕНИЕТО.

25

Диетолог

преди 1 година

Според снимката на този дебелак , не бившите управляващи са консумурали храни без контрол , а именно този дебелак е консумирал и продължава да консумира ( плюска ) !

24

Майора

преди 1 година

Абе Мирчев и ти като Пинокио и ген. Гном се изказа неподготвен! Излязоха поредните лъжи на Даскалов и Христанов , които бяха опровергани от одита на ЕК! Единствено наред е ветеринарния контрол , койото не е засегнат от промените на просто Киро! Иначе не са констатирани нередности от частната лаборатория , а от новите които пропускат храни без контролно от Даскалов , което бе потвърдено от властите на Германия , хаос , дълго чакане ! Целта е да пробият фирмите на съпругата на Христанов!

23

изненадАна

преди 1 година

Този защо е маскиран?Бал с маски ли има в парламента?!

22

Пипи

преди 1 година

Егати вица, все едно има нещо което да го ограничи тоя глиган.Ами спри се бе толуп.

21

Анонимен

преди 1 година

тоз откакто влезна в парламента си развали фигурата, ама що така и Делян Пеевски се беше стопил, а като влезна пак у парламента и натрупа килцата.

20

Анонимен

преди 1 година

А бе много *** се навъдиха тук напоследък ,какво се подигравате с човека , факт е че настина последните 30 години ядем какви ли не *** понякога и без да се усещаме и това в дългосрочен план се отразява на здравето ни.