7

Алекс

преди 1 година

През годините е имало случаи,когато петрола е бил по-скъп от сега,но цените на горивата са били по-ниски от днешните.Вихри се голяма спекула.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами защо няма контролен орган и цялостна политика за горивата !!!

5

Един Българин

преди 1 година

До Анонимен 10 И аз съм с колело в града и съветвам всеки нормален човек да мине на колело. Проблем е извън града особено където няма нормален транспорт и особено с деца. Тогава дизелът няма алтернатива сред що годе евтините автомобили за съжаление. Електричка за 125 хиляди и то да е малка кола да не мога да си събера децата и играчките им просто не става. Или не ходиш (което за какво работя) или плащаш и цапаш.

4

Анонимен

преди 1 година

Брей, у тез форуми само баровци с газови уредби и електрички... Аз пък съм с колело - харчи 0 на 100км., поддържа ме здрав и в добра форма, а да изляза след работа да покарам сред природата и до близкия язовир ми е истинско удоволствие

3

Анонимен

преди 1 година

па я съм на електричество - за 2 лева 100 км, не плащаш данък, няма синя зона -!-!-!-!-!- Браво. Докато я избиеш тая инвестиция ще си в предпенсионна. Дилемата: електричка за една шапка пари или голф дизеларка за 2500 лева е отдавна решена. И десет лева литъра да стане - пак ще трябват две петилетки за да платя колкото е цената на електричката.

2

Анонимен

преди 1 година

То едно от условието е да няма и картелни цени, ама хайде де. Поне на книга картел няма, но цените говорят друго.

1

Анонимен

преди 1 година

зареждайте - па я съм на електричество - за 2 лева 100 км, не плащаш данък, няма синя зона -АРЕ