84

Наври си ги отзад

преди 1 година

Наври си маските и "ваксините" там, където скънце не огрява, ясно ли ти е?

83

Извинете ме

преди 1 година

но защо в Момента в Канада, САЩ, Великобритания и т.н. тия нации с по 3-4 игли, броя Заразени и Умиращи на Ден Ваксинирани е повече от по време на Пика на Пандемията, когато Ваксини нямаше?! След като са Ваксинирани - простата логика сочи, че не Вируса ги заразява и Убива, а Ваксината!!

82

Анонимен

преди 1 година

Честита да ни е цената на водата във Варна -4.54 лева кубика, наред с храните и горивата, ни плашат със страшна пандемия от кралица и хрема. Отвличат ни вниманието с мерки и теглилки в "защита" на живота.

81

Жоро

преди 1 година

Коя е па тая да ми обявава мерки?

80

Муахаха

преди 1 година

300 000 000 лева за Ваксини - Изхвърлени на *** заради изтекла годност - Съдебна Сметка никой не ти търси! Освен това 2на, защото си Закупил Фалшиви Ваксини - Убили вече Милиони по Света!!

79

Анонимен

преди 1 година

Феноменът е единствено български-" не се тествай",не се изолирай", не слагай маска,не влизай в болница, не се ваксинирай. В страна на питеци , заслужавате мор.

78

Анонимен

преди 1 година

Самият тест не е диагноза, но е важен за такива като професорката, да ни налага мерки. Щото иначе посред лято кой ще се плаши или впечатлява.

77

Ба Мааму

преди 1 година

Не измряха ли вече тия ковидари бе?

76

Евроатлантик

преди 1 година

Опитните свинчета в България трябва да бъдат надупчени.

75

Анонимен

преди 1 година

Наистина, че ковидът е гадна болест, но веднъж получил имунитет, е тьпо да го загубиш, стерилизирайки се. Баща ми на 81 г го прекара през ноември, минавайки през ковид отделение, преди две седмици имаше три дни лека температура и главоболие и това беше.

74

АнонимнияРободател49

преди 1 година

Някой теглят в склад за 2500, други ги вземат на ден и п0рят Полицайки Плеймейтки.Има мишоци и мишки, но има тигри и тигрици със силиконови

73

Анонимен

преди 1 година

Чакам Костадинов да обяви дата за простестите.

72

гост

преди 1 година

Преди месец, месец и нещо по БНТ Новините съобщиха, че срока на ваксините изтича краят на месец Август.

71

Анонимен

преди 1 година

Явно икономическата криза не се развива достатъчно бързо както е било по план и затова сега отново ще върнат ковид картата да ускорят малко нещата.

70

Анонимен

преди 1 година

Докторите изгладняха и напират за нови затваряния. Не носете маски, тьпо е и няма никакъв смисъл. В момента имам 430 бр антитела, 7 месеца след ковида. Никога не съм се ваксинирал, нито съм носил маска. Значи наскоро съм се "сблъскал" пак, без да го усетя. Маската единствено може да ви пречи да си опреснявате имунитета и когато антителата паднат, ще ви раздруса като никога неболедувал.

69

До Запознатата

преди 1 година

Върви си праскай всеки ден по един бустер и ставаш безсмъртна.

68

Анонимен

преди 1 година

Аз по пътя не видях и един заразен - явно няма скок.

67

само посмейте

преди 1 година

Ще се намерят луди дето ще ви натрошат главите на всички ковид лъжци.

66

Ще позволим ли

преди 1 година

отново тази ГАВРА? Всеки да си помисли сериозно каква му е позицията! Трябва да сме категорични този път и да сложим край на тези неработещи "мерки"!!!!!

65

о.р.майор

преди 1 година

Това е геноцид,прикрит като грижа за живота и здравето. Мафиоти с бели престилки, доближавате се до д-р Менгеле. Хипохондриците да правят каквото си искат, но оставете нормалните хора на спокойствие. Или трябват пари за луксозни почивки.