136

Анонимен

преди 1 година

Таткото същия като него, да не заблуждава никого. Такъв не се става в прекрасна семейна среда, не сме от вчера

135

Анонимен

преди 1 година

Болшевишките лакърдии на престъпните БКП фамилии нямат край.

134

Коментатор

преди 1 година

Не е родила такъв човек. да, истина е. Но е възпитала такъв. Изверг. Стамота!

133

Оня

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2022/07/09/v-kryvta-na-obviniaemiia-semerdjiev-sa-namereni-narkotici.536334

132

Анонимен

преди 1 година

Семейната вечеря са друсали заедно цялото семейство. Ясно.

131

Прав е

преди 1 година

Този Георги не е твой син, майка му те е излъгала. Но акушерите са излъгали също и майка му в родилното. Подхвърлили са и роммски син от неизвестен произход, а оригиналният син е взет за осиновяване. И вамата сте излъгани, гледали сте чуждо роммче

130

Аз пак не разбирам

преди 1 година

Черно тото, арести за продажби на наркотици от 2005 без книжка... е, за какво сте си общували последните 20 години, че цялото семейство изненадано.

129

toti

преди 1 година

ТИ АКО СИ БАЩА ,КОЙ ЗНАЕ КЪДЕ КАКВО ПРАВИ СИНА МУ,ТО АЗ СЪМ ПРАСЕ,ДЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО ЯДЕ,НО СЕ ТЪПЧЕ!!!КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!! СЪБИРАЙ СИ КРУШИТЕ ДЯДКА !!!

128

Анонимен

преди 1 година

Значи са объркали бебетата в родилното , защото ЯВНО МОЖЕ да направи " чудеса" , а и НЕ му е за първи път доколкото се разбира ! Аз само да попитам "гордият" баща - А така ли татуиран го родихте , че само това би трябвало да Ви подскаже че не го слуша главата ?!

127

Unknown

преди 1 година

Няма правосъдие в България.

126

Unknown

преди 1 година

И още нещо, случая с тоя е индивид е , все едно да си замесиш хляб от л.*** и да кажеш че е много вкусен ....

125

не ме

преди 1 година

разсмивай

124

Unknown

преди 1 година

Да той не е наркоман и всичките татоси са илюзия ... хахаха *** и смешките на малкия екран се изтропаха и как само ухаят ...

123

мазен плужек

преди 1 година

сидеров изпълзя от дупката, малките мазни петна го следват в пространството..идват избори, мобилизират се атакисти в борбата за партийните сусидии платени от вас, красива родна картинка

122

Анонимен

преди 1 година

До рНкакво нередно да забележат? Пил е от правилните хапчета според тях

121

рН

преди 1 година

"""...въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно.."""" ----- Какво покъртително описание на "семейна идилия", достойна картина за екранизация на Холивудска Трагедия! -)))))))))))

120

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Брей, какви "вицове" са се разказвали в "примерния" комунизъм. Абе, тогава нали "нямаше такива неща"? :)))))

119

Анонимен

преди 1 година

Ахахахахаха. На "семейната вечеря" тоя другар, баща му, забеляза ли, че сина му е татуиран и по лицето, кара мощен джип, за който парЕ няма как да има, щото нищо не работи, че се движи с полицейска лампа, която не му се полага, или престъпника е отишъл на "семейната вечеря" с Фиат Типо и с маска на лицето и с поведение на ученичка от девическа гимназия?

118

Анонимен

преди 1 година

явно го е родила леля му

117

архангел Мекаил

преди 1 година

никой човек не се ражда лош или престъпник но той сам избира какъв път да поеме като родителите също имат своята отговорност за възпитанието на децата.Но когато каруцата се обърне пътища много , А на този младеж пътят му води към затворамир на загиналите девойки ! Този случай е поредния показателен за действителността в нашата страна кедето има изгубени духовни ценности.