240

Караджата

преди 1 година

До 235 - Боже пази България!

239

Анонимен

преди 1 година

Трябват, без никакво съмнение. Затова ни освободете от присъствието си.

238

Анонимен

преди 1 година

Киро днеска каза че Тарашков е абсолютна ЛИТМАРА.

237

Анонимен

преди 1 година

Геберските *** са активирани

236

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че старите хиени ги схрускаха тези, няма как да им дадат кокала, все пак става дума за пари едни милиарди. Дай боже да устоят и да направят промените

235

asd

преди 1 година

Какви 7 месеца? Същите са на власт вече трето правителство. Кирил, Асен, Рашков, Радев.

234

анонимен

преди 1 година

Ако това в последните 7 месеца беше началото на промяната, по-добре да не се продължава.

233

asd

преди 1 година

Кажи си, че със Спецов и Рашков и премиер в сянка в Дубай не става промяна. Хора, с едни снимки на шкафчета ви промиха мозъците и пуснахте БСП в управлението.

232

Анонимен

преди 1 година

Кире, разбрахме ви вече че сте по меките китки, и кой отпред, кой отзад, няма значение. Важното е да има думба-лумба. Е да де, ама така може да управляваш малка фирма, но не и държава!

231

Анонимен

преди 1 година

Този литмус да не се показва повече

230

Цвети

преди 1 година

Киро ,една и съща мотика можеш да настъпваш само в семейството си (ако те търпят) но в държавата няма как да ви се получи.Нито можете да управлявате нито да сте в коалиция.Винаги съм се учудвала как Борисов издържаше ,когато управляваха с тези чепати,с буен нрав -ВМРО и НФСБ а и доста посредствени ,но хората така бяха подредили партиите. Тази коалиция издържа 4 години а вие не можете ,6 месеца.За тая работа трябват качества Киро ,които вие нямате и купувате депутати -присъщо на всички мошеници

229

Pen

преди 1 година

Точно така Кирчо, имаме нужда от хора да направят промяна а не подмяна. Засега Кирето само изпълнява заповеди от USA посолството. Аз друго не видях от тази "партия". Само "лекичко" обеднях ама съм независим от Путин хахахаха

228

Анонимен

преди 1 година

Какво означава истинска промяна, някой знае ли? Това е единственото правителство без управленска програма. Какво трябва да правят тези хора - да изпълняват всяка чужда заповед без да мислят? Да си мислят, че интерпретацита на законите е по-важна от написаното в тях? Да обедняваме с всеки изминал ден? Каква е тази истЕнска промяна?

227

Това бивше нещо

преди 1 година

с кривата усмивка и налудничави действия докога ще ни се хили по ТВ?Държавата потъва,хората изнемогват,а този ръси клишета как щял,какво щял,какви го подкрепяли и какви лоши врагове го атакуват за некадърната му работа.А "брат" му Асенчо каза,че няма да говори с политици,обкръжени с охрана като наркобарони. Визираше Славчо,агата,Бойко...Вероятно не е поглеждал Кики как е обкръжен от гавази,та даже *** им казвала как да го пазят,да не го открадне(или ... някой). Хайде марш в казана.

226

П.К.

преди 1 година

Тия, изри-таните, още живеят с илюзиите в сънищата, че са някакъв "фактор"? Не предвидиха, че не всички българи са по-длеци и пре-датели. А сега мечтаят, не за 5-6, а за 20 - 30000 хиляди??? Ще ги видят на върба.

225

Девидинет ?!

преди 1 година

"без реално да има девидинет за теб" ?! Айде бе, че ако нямаше 'девидинет" щеше ли толкова здраво да стискаш кокала. Или още не си изпълнил заръките, заради които са те спуснали и няма да можеш да си вземеш 'девединетите".

224

Надя

преди 1 година

Киро,като ви гледам колко сте зле ,как нагло драпате за кокала единственото спасение са ГЕРП - пълно мнозинство в следващия Парламент.Както се вижда така не става.Ще пощуреете всички превратаджии,но България трябва да бъде спасена.

223

до 238 Дияна

преди 1 година

Одговарям ти принципно: Имаш вуйчо владика ставаш поп! Имаш крава, пиеш мляко-нямаш пак пиеш! Разсъжденията са безплатни!

222

Диана

преди 1 година

До Анонимен237 Кой те излъга, че герберите не ги искали на Запад, БСП ли?!..Ха-ха-ха! Запад, по-точно някои кравари там и сие искат да ни наложат БСП като добра маша в техните ръце, унищожаваща безусловно всичко хубаво в нашата страна и народ, затова и са доста негативни към Герб, особено към Бойко, на когото трябва да теглиш думите с ченгел от устата и който е груб и допуска дори просташки форми на общуване /но не прави нищо просташко!/..Бойко не е политик, но БСП са предатели!

221

Диана

преди 1 година

До Киро *** Всичко е важно : и отпред, и отзад, и отстрани, и отвсякъде - всичко участва в постигането на крайния резултат и нищо не трябва да се подценява изобщо! Така е с целия живот, не само с политиката. Хората днес се отплеснаха много по парите и занемариха останалите ценности в живота, което носи много страдания и проблеми - за какво са ти пари като нямаш приятели, любов, щастливо семейство, реализация в живота, здраве и т.н., според мен...