5

Анонимен

преди 1 година

след провала на К. Петков с опита за правителство миналата седмица и отказът на ГЕРБ да правят опит за правителство, няма да има друго правителство при този парламент! Само си чешат езиците и се губи времето в приказки! Грандиозен провал на Радев, вдъхновителят на усилията управлява чрез тълпата, с неизвестни инеграмотни марионетки!

4

Анонимен

преди 1 година

Въпрос към експерта от БАН. Г_не, защо не пишете, че мафията е завладяла държавата, че мафията Гербб ДПС е блокиралА държавата?? Щом се страхувате, не ходете да вземате по 4000лв

3

Анонимен

преди 1 година

Видя се, че ИТН пак разтуриха седянката.

2

Анонимен

преди 1 година

БСП измамиха навремето през 1990г. с измами на изборите. От тогава само с измами се тропосват в политиката. Цялото БСП е бъкано с бивши агенти на ДС. Мафията е в БСП. Три пъти фалираха България за първите 15г.след 1989г. Схемите им бяха: свръх инфлация, банкови фалити,кредитни милионери, приватизация.Винаги когато БСП са били в управлението следва инфлация и банкрути. Застреляха Луканов 3 дни след като каза, че помни като компютър на кой е дал куфари с пари. БСП са вредни за България.ЛЪЖЦИ!

1

Радан, Лозан, Тафров

преди 1 година

Кат не става с трети мандат, да пробват с третия пол...?