11

Анонимен

преди 1 година

Какъв шанс има да спечели, след като психясалата третополова либерастия КРИЕ данните за колко фалшиви акаунти има в клозета туатър. Какво им е виновен човека, че не искаха да му кажат истината?

10

Анонимен

преди 1 година

Хич не ми пука, това са игри отвъд океана. Те да не се вълнуват как оцеляваме с над 60% инфлация. Маймунджълъците му бяха отвратителни, все едно някакво куку се лензи.

9

Анонимен

преди 1 година

...и twitter ще загуби, ще видят всички колко ботове имат тея ***.

8

Правда

преди 1 година

Може да е свален от дългата ръка на някой комунистически или ислямски диктатор,само защото помогна на Украйна и осигури Интернет връзка от сателита си, когато Русия нахлу в Украйна както Хитлер в Полша за да ограби чужди богатства и земи и да убие невинни хора,само защото са от друга раса, религия, език и др. Също и Тръмп,Борис Джонсън и Бг премиер свалиха чрез клеветническа кампания и заговор срещу тях, защото са демократични и помагат на Украйна,на Израел, не на ислямските терористи като тях

7

Анонимен

преди 1 година

Мъск е клоун, това е ясно :)) Даваха му досега държавни пари САЩ, той се правеше на голем бизнесмен, ама най много да "отиде" на Марс :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Мъск е несериозен. Спекулраше с цената на биткойна чрез туитове, позволяваше си поведение непристойно за един милиардер и крайно време е да изяде мазната опашка.

5

дф

преди 1 година

Илончо туийтна днеска, че прави това за да принуди Twitter да предостави своите бот акаунти, което досега отказваше да направи.

4

Анонимен

преди 1 година

Ще го съдят, че не е искал да плаща за фалшивите акаунти.

3

Наска Байконурова

преди 1 година

До Анонимен Не му завиждай. Вероятно е само един платен персонаж от Дийпстейта. Илон е измислен литературен герой от книгата на нациста Вернер Фон Браун "Проект Марс" от 1953г, където се казва, че първият човек отишъл на имизлсения Марс се казва Илон.

2

Ъхъ

преди 1 година

После пък Мъск ще съди Туитър. Нали и адвокатите хляб трябва да ядат.

1

Анонимен

преди 1 година

Бълха го ухапала.