20

Анонимен

преди 1 година

ДА НАПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА "СПАСИТЕЛИТЕ" ОТ ХОЛАНДСКИЯТ БАТАЛЬОН!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Когато нямаш какво да кажеш като аргументи, остава само "аргументът" за руско тролене или руска пропаганда. Не че тук е мястото за сериозен спор. Впрочем дори нямам представа какво пишат руснаците по въпроса, защото не съм свикнал да се информирам от руски източници, защото не владея руски кой знае колко добре, макар да го разбирам. Просто съм свикнал да се инфромирам от западни източници, но не пропагандни, а сериозни, с факти и аргументи.

18

do 15

преди 1 година

Не знам какво говори съдебната медицина , ама психиатричната има много какво да каже , за състоянието на ума на много българи, попиващи като гъба руското тролене.

17

Анонимен

преди 1 година

Ей сега гротеските организации ВМРО - Скопие, подразделение на Сръбската Удба и българските патриотари от ***, подразделение на Руското КГБ, ще ви обяснят , че американците са виновни.

16

Анонимен

преди 1 година

И само да допълня на нещо, специално за тоя, дето е писал глупостите за срама за православието - Дражен Ердемович, главният свидетел относно клането в Сребреница и участник в него, е хърватин, а не сърбин. Арестуван е впрочем от самите сърби и предаден на трибунала в Хага. И още нещо - след по-малко от 4 и години и половина в затвора беше освободен и му беше дадена нова идентичност, местожителство в западна държава и работа. Толкова за западната справедливост.

15

Анонимен

преди 1 година

Клането в Сребреница много ми прилича на клането в Буча, макар и с някои съществени разлики. Общото е, че и двете бяха използвани, за да се очерни съответната мишена на НАТО - Сърбия и Русия респективно. А разликите са, че клането в Буча беше изцяло украинско, докато в Сребреница по всичко личи, че имаме наистина сериозно престъпление от страна на сърбите, но в много по-малки размери - съдебно-медицинската експертиза говори за 153 човека, което май не са "повече от 6600 жертви".

14

Зозо

преди 1 година

Е за това сръбете ще ядат обеднен уран. Всичко се връща.

13

Анонимен

преди 1 година

Сърби + руснаци =вечна дружба на САДИСТИТЕ от славянски произход с православно вероизповедание. Срам за православието.

12

Анонимен

преди 1 година

Войските на ООН бяха разположени в Босна след този инцидент. Преди това там такива войски нямаше, така че никой от никъде не е избягал. Вие от руското посолство би трябвало да бъдете изгонени до крак от България. ГНУСНИТЕ ви писаници продължават да овоняват този почтен български сайт.

11

Анонимен

преди 1 година

Трудно бих нарекъл "хора" индивидите, организирали клането в СРЕБРЕНИЦА. Може би чудовища в човешки образ.

10

Анонимен

преди 1 година

Постановка

9

Ужас

преди 1 година

И нито дума че войските на ООН избягаха и оставиха хората да се избият?!

8

Анонимен

преди 1 година

Македонците биха могли да се замислят кои са "по-ФАШИСТИЧКИ" - сърбите, оставили масов гроб в СРЕБРЕНИЦА вкраяна 20-ти век или българите, КОИТО НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ СА ОСТАВИЛИ МАСОВИ ГРОБ, ОСОБЕНО ПЪЛЕН С ДЕЦА.

7

Рикиджия Северозапад

преди 1 година

Южна Сърбия Нови пазар са ***, половин Черна Гора и тя, Македония, Косово все близо или граничещи със Босна , като прибавим и Албания ми то са си над 10 милиона *** не е шега, с подкрепата на Турция

6

k

преди 1 година

сърбе на върбв

5

Анонимен

преди 1 година

Ами, честит празник.

4

Анонимен

преди 1 година

Иначе краварите и нато добре ги наръсиха с демократичен обеднен уран...

3

ЦСКАр

преди 1 година

Тая трагедия я създадоха масоните. Те създадоха тая измислена държава и те я разпарчетосаха. И американци и руснаци имат еднаква вина. Поради близките отношения на Белград с Москва, ЦРУ спонсорира и надъхва босненците да се отделят. Хърватите естествено нищо не чакат и започват старата вражда. Сърбите нямат вина за започването на войната, но зверствата им са неизмерими. В Сараево е имало снайперисти които стрелят по цивилни посред бял ден. Има клипове в youtube който издържи да ги изгледа.Грозно

2

Kanayan yara Bosna

преди 1 година

Аллах да накаже участниците в това клане. Някои от тях, слава на Аллах, осъдени, умряха като кучета по затворите. За разлика от участниците във възродителния. Тях ги чака вечния огън на Всевишния. Кожите им ще горят в болки, а Аллах ще им ги възстановява, и пак ще горят.

1

Рикиджия Северозапад

преди 1 година

Аркан харесва това