92

ББ

преди 1 година

г-жа Нинова....единствена в България призова "каратист","убиеца","милваният от...папи"...ен.ч.р да излязат и да се разберат като мъже...а познайте кой не излезе мъж...ами бочко тиквата...лицемер,обичащ да краде и използва найвници алчни..позьор и национален предател!женка на престъпника путин е бочко,за сребърници предаде Народа ни,с залъците ни му построй руски поток..и лъже бил турски,грам газ не можете вземеме..за сърбите платихме,и за македонияяяя,Народа ни не е виждал подобно предателство!

91

Фактите

преди 1 година

Нинова съвсем се е побъ ркала. Още от служебните две правителства на другаря президент Радев с некадърния премиер Стефан Янев започнаха да се увеличават цените на всички стоки, бензина и услугите, а бесепарите продължиха президентската практика на високите цени и инфлацията, както и тегленето на държавни дългове. Най голямата спирачка за развитието на европейска България и българите винаги е била руската партия Бсп, Дс, както и нейните отрочета ментетата Възраждане, Дпс, Итн и Стефан Янев .

90

Фактите

преди 1 година

Нинова съвсем се е поб ракла. Още от служебните две правителства на другаря президент Радев с некадърния премиер Стефан Янев започнаха да се увеличават цените на всички стоки, бензина и услугите, а бесепарите продължиха президентската практика на високите цени и инфлацията, както и тегленето на държавни дългове. Когато некадърниците от Бсп, Дс са във властта винаги се усеща по високите цени, корупцията и увеличаване на руското влияние в България. Бесепарите умират да ни набутват в руското блато

89

Мъдреца

преди 1 година

Груба грешка на ПП и ДБ е да управляват заедно с най старата и кагабейска партия Бсп, Дс. Бесепарите ги използват за да си изперат биографията и да неутрализират Герб. Въпреки, че Бсп са Кремъл ска партия обслужваща руските интереси и на своята олигархия, която е свързана с руските служби и техния бизнес. ПП, Дб трябва да управляват България заедно с Герб, а Бсп да бъде отстранена от властта и нейните институции.

88

Антонии

преди 1 година

Голямата грешка на партиите ПП и ДБ, че се вързаха на старите кагабейски номера на най старата и кагабейска партия Бсп, Дс и президента Радев Решетников. Защото бесепарите хем ги неутрализирана, хем те дърпат конците на правителството и президентството, а балъците от ПП и ДБ подсъзнателно от страни. Бсп непрекъснато блокира всички инициативи на ПП и въпреки това те продължават да се натискат да управляват с най вредната корупционна и крадлива партия в България Бсп ,Дс.

87

На

преди 1 година

Нинова ако и предложат и имам ще стане, само и само да гребе от властта, но със златен черпак.

86

Анонимен

преди 1 година

Края и се вижда! Наесен ще я отвее плявата!

85

Анонимен

преди 1 година

И тая нещо изкукуригва вече!

84

Анонимен

преди 1 година

Тая след следващи избори ще бъде метачка най много на Позитано!

83

Анонимен

преди 1 година

От тресавището на Борисов няма измъкване.

82

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, за едно е права: супер е без Бойко!. Но не благодарение на нея . Да благодари на ПП и Кирил Петков, когото тя се постара да отстрани . Сега наесен, той пак ще е в Парламента Нинова обаче - едва ли.

81

Анонимен

преди 1 година

Знам, че ти не си фалирала. Не е нужно да го казваш. Нито да го показваш. Честно казано даже дразни... Като толкова добре сте се справили... като сте толкова добри... ами отидете на избори! Ама не ви стиска... нали? Защото и вие дори, знаете как се омазохте!

80

?

преди 1 година

Не разбирам защо при такъв бурен разтеж се теглят милиарди заеми ?

79

Правда

преди 1 година

ИТН,Герб ДПС и Възаждане и другите диктаторски мутренски управлявани партии (без съвест,правда и морал) се опитаха да продължат с разрушителната си грабителска политика целяща обогатяване и фалит като грабежите при стоене на магистрали, собствени хотели на държавни земи и с държавни пари КПП-та злоупотеби се опитаха да докарат и фалит, и военна диктатура и геноцид в полза на руски и турски чужди интереси.И ако не бяха корумпирани щяха да подкрепят демократичното правителство заради БГ народ

78

5 за 4

преди 1 година

Петилетката за четири години,същите проценти се отчитаха по време на соца.

77

БНБ

преди 1 година

Къв бизнес кви пет лева *** оуууу курнелиьо.Инфлацията ти е 20 % ***

76

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Едно ново правителство ще трае до Коледа .....ХВАЩАМ БАС--НА КАКВОТО ИСКАТЕ...

75

Ленин

преди 1 година

Каня всички чавдарчета, пионерчета, комсомолчета, партийни секретари, доносници, явочници и де що има дърти социалисти на конгрес на БСП на Бузлуджа в края на месеца!!!!!! Ще има кокоши кюфтета по 0.30 стотинки.

74

БОКО СЕ ВРЪЩА....

преди 1 година

Всички други ше ги отвее с плявата ...!

73

ПП-- СЕ ОПИТВАТ

преди 1 година

..ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА КРАЯ ЗА ТЕХНИТЕ МЕРАЦИ...!ГЕРБ ---ЩЕ Е ТОТАЛЕН ПОБЕДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!...БЪДЕТЕ СИГУРНИ !