79

П.К.

преди 1 година

На много ниско ниво са тук предложенията за наказания. Да се почне от министър, та до президент. Пълно, реално разследване. Да се разплетат всички бримки. Където има факти и доказателства за престъпления от лица - досъдебни производства, съд и решетки. Само тогава могат да спрат покровителствата, безчинствата, убийствата.

78

Ямболски цървул

преди 1 година

От малък не уважавам полицаите.След този случай ги намразих.

77

Анонимен

преди 1 година

"Малииии,как ще и се радват в Сливен!!!!" ____________________________________ Обзалагам се, че за нарушаване на служебните си задължения с цел да набави за себе си или за другиго облага престъпление по чл. 282, ал. 2 във вр. с ал. 1 във вр. с чл. 26, ал. 1 от НК, Симонка ще получи година и половина условно с 3-годишен изпитателен срок. Няма да влезе в затвор реално.

76

рибока

преди 1 година

Няма как да е СИМОНА "ЧАДЪРА" от първия си работен ден.За тези 2000 лева на месец,за да се осъществи ще трябва да са замесени не само патрулите на РУ,а на СДВР,което си е небивалица.За мен съдиите не са му повярвали,че е бил отвлечен и този започва нова серия фантазии.Що да не му помогнат да си влезе в дома?Да не би да им е казал какво е направил,въпреки че ще го твърди.А тази щеше ли да каже а стълбата далеч преди за записи да стане ясно,ако е била знаела какво е направил?Пази Боже от отвлечени

75

Обективен

преди 1 година

А за полицаите,тичали със стълбата да помагат на Семерджиев нищо не се споменава. Рашков,уволнявай наред,че оборите ти са пълни с го_ве_да.

74

рибока

преди 1 година

А бе този от опит си мисли,че като натопи някой ще му предложат споразумение,но в този случай не могат поради причинена смърт,но този си го мисли.Няма логика,защото няма гаранция,че патрул няма да ги задържи и двамата - да не с кола на НСО и да пусне буркана?Камера я заснела да носи стълба да си влезе в дома,а тя вероятно е твърдяла обратното в обясненията си - че не е знаела.В собственият му дом какво укривателство е това,но уволнение че не е казала къде се намира,ако е знаела че го издирват?

73

Анонимен

преди 1 година

Пълно падение. Да върне парите за обучението й, както и да работи в каменните кариери, докато възстанови с труд всичко, което е навредила на нас! В троен размер!!!

72

Жалка работа

преди 1 година

Събуди се Българио или края ти е близо!

71

рибока

преди 1 година

И все пак не не ми се връзват брътвежите на отвлечения,а докато няма повдигнато обвинение производството е срещу никого.Няма гаранция,че патрул няма и двамата да задържи след като са задържали и пияни офицери.Няма и откъде тази да знае за специализирана акция на бопаджиите примерно.Този си бръщолеви,каквото му падне.Бил отвлечен,ха-ха-ха.СИМОНА ЧАДЪРА - дрън,дрън.И каква кола си е купил,че да се разцепи на две,да не е било заварявано шасито му?

70

рибока

преди 1 година

69 *** се прегледай

69

Отец

преди 1 година

Ако си е прехапала устните в момента на инцидента. Мале не можем си мисли.

68

Лациофе

преди 1 година

Тя е виновна за катастрофата. Търсила е нещо долу из под седалките. Докато отвлеченият е натискал газта.

67

Да 58

преди 1 година

Сержант е била..

66

Анонимен

преди 1 година

Бащата на Семерджиев проговори, един единствен от всички до този момент, изрази съжаление за жертвите. Бащата на Семерджиев: "Страшно ми тежи, че две млади същества си отидоха, а Георги жив се закопа в гроба. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи, заяви баща му.

65

рибока

преди 1 година

И все пак някак ми е жал за нея.Посочена от отвлечения,явно свикнал да пее,но този път не може да сключи споразумение поради смъртните случаи,като не посочва ако е,а вероятно е вярно никой друг.Изборът пред нея е или да започне и тя да пее за условна и да рискува случка или прокурорът в залата да поиска присъда с превес на отегчаващите обстоятелства,да я накажат на 6 без една трета и 4,5 ефективно.Трябва да е защитена реши ли да пее.Разбира се ако отвлечения не си измисля.

64

рибока

преди 1 година

64,първите и седем години не са при Бойко,а при Костов,Царя и Станишев.На Бойковите ще се радваме след 10 години.

63

Анонимен

преди 1 година

Полицайка отгледана от ГЕРБ схемите в държавните служители!

62

Йосиф до ОНЗИ

преди 1 година

До Онзи ще полежи 4-5 години в Сливен определено има за какво...

61

Анонимен

преди 1 година

Пф,досъдебно производство...

60

Онзи

преди 1 година

Сега тая мочурлива смрад да пали джапанките към Сливен.