17

Мдаа

преди 1 година

Западът бил много прогнил, а в Русия било мнооого по-различно..!

16

Анонимен

преди 1 година

Баба ви Урсула за 50 км. пали самолета, според вас корумпирана ли еили да? Това което правят е напълно законно и се нарича лобизъм, тук имаме един умен с много които го лайкват който на същото нещо вика корупция и обеща да го занули.

15

Коментар

преди 1 година

Дано по скоро лъсне голата истина за Фармамафията както тази за Юбер дето е купувала еврокорумпетата!

14

Анонимен

преди 1 година

Забрана за юбер в Европа ,незабавна екзекуция за собствениците на тази гнусна и паразитна платформа

13

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА СЕ УСЕТИХА И ПОСОЧИХА ,, ПРАВИЛНАТА" ПОСОКА !!!

12

Анонимен

преди 1 година

'ко е туй томовано издание бе? Ми защо да чета лакърдии, кога, защо, с кого? Не е ли ясно, че западните тарикати са се опитвали всячески да си купят влияние и да кешат денги на необятния руски пазар? Нито са първите, нито са единствените.

11

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак Русия виновна. Я напишете Макрон какви ги е вършил.

10

Анонимен

преди 1 година

Явно покрай разкритията са спрели грантовете на уберджийските ***. Един не се появи да каже, че това е заговор на бакшишите и да обясни колко "прогресивно" е частна компания да променя законите на една държава в свой интерес.

9

Анонимен

преди 1 година

Драснете някой ред за Макрон де, вече втори ден покривате информацията. Компанията е успяла да достигне и до вицепрезидента на Европейската комисия Нери Крус. Също Марк Рюте...

8

Сделки просто

преди 1 година

Тенденциозно и непълно. Президента Макрон, какво е направил? За него информация ще има ли? А руските олигарси изпълняват заветната идея на западния либерализъм, инициативност, ловкост, бързина и печалба. Те не са президент, и това работят. Могат да се пробват да търгуват свободно навсякъде, нали така беше?

7

Тартюфщина

преди 1 година

Русия е наела таксита? Потресаващо. Запада обича да се разпорежда и това е винаги величаво и умилително. Когато го прави Русия, това било "очевидно нередовно". Тартюфщина.

6

Анонимен

преди 1 година

Две статии за Юбер, а юберджиите никакви ги няма. Досега се сцепваха да хвалят "прогреса", помня, че и Днеса писаха гневна статия заради отказа на държавата да допусне услугата, а сега са се изпокрили като мишки.

5

Анонимен

преди 1 година

Правилно е да се казва Силициевата долина. За силикон се обърнете към д-р Енчев и телевизия Планета.

4

Цирк ЕС

преди 1 година

Пак замешаха Русия, това вече е траги комедия...

3

До 2

преди 1 година

Едновременно е смешно, жалко и гадно да виждат как журналистите се превръщат в нечии *** и работят поръчково, пускайки серийно статии сатанизиращи Русия. Купените журналисти се възмущават от купените политици - да се смееш ли, да плачеш ли?

2

Анонимен

преди 1 година

Веднага Москва, нищо за Макрон хаххах

1

Анонимен

преди 1 година

Целия свят гърми, че Юбер е корумпирала френския президент Макрон, който тайно е работил за нея. А днесбг преформатира тази информация и ни съобщава, че Юбер е работила с руски олигарси. Само че "олигарсите" са частни лица и могат да работят с когото си искат, а осъдителното и престъпното е когато една такава компания ползва услугите на президенти като Макрон.