29

Анонимен

преди 1 година

Дано вразуми Урсулата,че нещо се е самозабравила.....и как така разбраха че тази акушерка разбира от политика..... Трябва запада да отрезнее и да се усетят най после на кого помагат....на украинците им е промит не само главния мозък,но и костния от мръсните и подли американци.

28

глупав народ

преди 1 година

Не Шрьодер ,пратете му костенурките нинджа и да се свършва.

27

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Евала баце. Това е истински мъж.

26

предател

преди 1 година

Шрьодер е предател не само спрямо Германия, а и спрамо целя цивилизован свят.

25

Анонимен

преди 1 година

Браво на форумните капацитети. Който е за добри отношения - руски шпионин, пета колона.... Ами да ме забравяте, че когато тези от петата колона според вас управляваха нямаше напрежение и Европа вървеше напред. Сега с новоизлюпените сороски пиш лямета вижде до къде е Европа. И после пускайте тъ пите си коментари.

24

браво

преди 1 година

Браво на Шрьодер! Само той мисли за икономиката на Германия, за ЕС и за стандарта на гражданите на ЕС. Всички други се борят през глава да спазват думите на наш Нане " Я не сакам да съм добре, я сакам на Вуте да му е зле".

23

До 25

преди 1 година

Хахахаха Тачър - истински политик..... това е най-мразената жена и премиер на острова! Разказа играта на английската работническа класа, игра по сви рката на рейгън....не виждам какво й е великото и независимото.

22

Истински политик!!!!

преди 1 година

Шрьодер е от старата класа-истински политици, начетени, дипломатични, компетентни,запознати с историята на Европа и света, от ранга на Тачър, Де Гол и т.н - такива каквито е ЕС отдавна няма,с изключение на ОРБАН!!!! Всичко останало са марионетки на САЩ, некомпетентни,некадърни,сложени само за парлама - решенията взима САЩ!!! Пример- ***-гинеколожката на МЕркел,начрло на ЕС.. Падингтън-бивш комик-сложен за президент,за да предизвика войната,сега я водят САЩ/НАТО/Великобритания..всичко е цирк!!

21

Анонимен

преди 1 година

23-ти, няма дъвка, това беше заложено в идеите да има ЕС изобщо. Но това няма как да то знаят и рабират хора, които не вижат по-далече от носа си, и са деца на "демокрацията".

20

Зозо

преди 1 година

До Анонимен........съюз ЕС+Русия............ Хахахахаа, още ли я дъвчете тая евтина руска дъвка. Няма как да има такъв съюз. С азиатски сатрапи съюз не се прави.

19

Анонимен

преди 1 година

И този е бил канцлер, първият в Германия е бил руски слуга. Ако беше в Русия досега сто пъти да са го претрепали, но друго си е Германия да ти плаща офис за "вярна" служба.

18

Анонимен

преди 1 година

Шрьодер, е последният читав канцлер и политик от СПД, въпреки че след Кол няма друга таква силна фигура. Шрьодер изкара един мандат, отлично познаваше идеите на ЕС, затова и опита да осигури на Германия евтини ресурси (СП2). След него дойде Меркел, която в началото се справяше чудесно, но след 2009-10 и нея я подчиниха, защото американците се страухват от съюз ЕС+Русия (губят влияние)

17

Kire

преди 1 година

Е какво да продължаваш. Като гледаме резултата май е по-добре да си траеш. Да не беше толкоз *** и коорумпиран отдавна да беше разбарал, че както с Хитлер така и с Путин разговори не вървят.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако бе'а сите повечко говорили, сега да не бе'а се сбили!

15

Анонимен

преди 1 година

Време е да го съдят за съучастничество с нацистки режим.

14

Анонимен

преди 1 година

Изтървахте момента! Русия ще направи това,което е решила! Так както прави САЩ! Какво можеш да и кажеш на Путин и Русия бре молив???-:))

13

Анонимен

преди 1 година

Франкенщайн е жива. Света божия майкоооо!!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Е па са и говоренето ли се забранява вече, бре?

11

Анонимен

преди 1 година

Никаква дипломация до смазването на руския фашизъм. А Шрьодер си е фашизоид.

10

ъъъ

преди 1 година

Немския Копейкин