8

Гост

преди 1 година

До анонимен 3.Добре Мин .пенсия е 469 там лева.А знаеш ли колко пари ще вземеш чисто ,ако си на мин.заплата (около половин милион са ).Мога да ти кажа от 700 лв като махнеш удръжките остават 550.Ти ще работиш ли за 80лв над Мин пенсия!?Много се съмнявам .Казвам го ,защото след 32г.стаж от 7г с изкуств.клапа на сърцето. ,без инвалидна пенсия с 40%.телк,и си вкаран в системата ,и не те искат на работа като видят.Водят те ,ни болен ни здрав Бедните работещи на мин.запл.с деца са по зле и от пенс.

7

Анонимен

преди 1 година

Самият НОИ е измама.

6

Хаха

преди 1 година

И тая е много глупава. За всяко дете ти се признават по 3 години стаж, дори и да не си работил. Както двете години на мъжете от казармата.

5

Анонимен

преди 1 година

До анонимен1 - Не пиши глупости! Пенсиите са повишени без никакви добавки!

4

Анонимен

преди 1 година

ОБЪРКАЛ СИ СЕ ЯКО- ХАЙДЕ ПАК ИЗЧЕТИ ИЗЛОЖЕНИЕТО СИ- МАКСИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ НЕ СА УВЕЛИЧЕНИ СЪС 100ЛВ

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен...1 Интересно , защо Баце ни баламосваше с някакви си 50 лева , до като в другите държави / където И там е иМАло комунизъм / , нешата къде къде са ПО !?ПП поне вдигнаха пенсиите и заплатите подобаващо , а Баце пак щеше да ни пунтира с 50 леА !От герб освен от насладата от европейските пари , се насладиха И натрупаха държавен ДЪЛГ от 38 милиарда ,.. после нямало пари за заплати и пенсии !С 100 лева се вдигнаха сега максималните пенсии , а при Баце ---КОЛКО ????

2

Само ФЪФ Бг, 33 г.

преди 1 година

Някой сеща ли се , в коя сфера не е така , българинът е създаден за да се възползва и за най-малката ЗЛОУПОТРЕБА , ИМА ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ , НИКОГА НЕ ПРОПУСКА !За какво се перчим , че сме в ЕС след като нямаме елементарно ПОКРИТИЕ ???

1

Анонимен

преди 1 година

да твърдиш че дигаш пенсии при постоянно дигащи се цени не е ли измама? тази схема на киро що не я предотвратиха?