28

КМ

преди 1 година

До АнонименГлупаче, това, че в началното училище си пропуснал уроците по четене с разбиране, не е мой проблем. Твърдиш, че голяма част от херсонци са етнически руснаци, което е абсолютна лъжа! До 20% от населението на Херсон се е определяло като етнически руснак, а в областта Херсон дори са по-малко - около 15%, и това в годините, в които Раша е била приятел. Къде го видя това преобладаващо руско население? Айде и ти да не говориш общи приказки и спуснати опорки, а да предоставяш факти, трольо!

27

Анонимен

преди 1 година

До КМКъде твърдя, че "рускоговорящ" е синоним на "етнически руснак". Цитат, моля!Мой цитат, не от Ленин или Сталин. Къде в Херсонщината говорят мова? Исторически и сега? Кога хората там са имали нещо общо с украинците в Галиция и Волиния? Кога там са живели рутени? Конкретно, без общи приказки. Ако можеш.

26

До Интересно...

преди 1 година

добре де ти като си толкова "забележителен" та забелязъл ли си, че особено по крайбрежието на черно море в украйна има над 300 000 етничаски българи!? Явно за рашистанците знаеш а за българите не! явно си един от най-"забележителните" ора ей! ако си българин значи си поредния БГ предател! споко много са като тебе! това ни е мъката тука на нас българите!

25

КМ

преди 1 година

До Интересно...,че Кърджали е турски град? И какво общо има Ал. Константинов с твоята логорея? Да подкрепяш нападението над суверенна страна в 21 век, да го оправдаваш с разни измислени теории за изконното право на Русия над тези територии и изобщо да подкрепяш действията на Русия в тази война е диагноза!П.П. Само да ти кажа, че когато през 90те Украйна се отказва от ядреното си въоръжение, сключва договор с Русия, с който последната трябва да гарантира, че няма да я напада! Russia delenda est

24

КМ

преди 1 година

До Интересно...а ти случайно да си забелязал, че рускоговорящ не е равносилно на етнически руснак?А случайно да си забелязал, че хората в Украйна, независимо дали са руско- или украиноговорящо, намразиха завинаги Русия, която срина родните им градове със земята и унищожи бъдещето, уж за да ги "освобождава"?Случайно пък да си забелязал, че по времето когато е съществувала имперска Русия, народите са съществували в съвсем различни граници и твоето твърдение е толкова тъпо, колкото да твърдим,

23

Интересно...

преди 1 година

....г-н Ким живее в Николаев и още не е забелязал, че голямата част от населението там са етнически руснаци? Още не е научил, че градът е основан от имперска Русия и е бил техническа база на руския флот? Че именно там, в имперската руска гимназия, е завършил средното си образование българският писател Алеко Константинов? А след това завършва право в руския град Одеса? Забавно е с тоя шегаджия!

22

Анонимен

преди 1 година

10 ракети преди малко в Николаев, нещо удариха, яко дими и вторични детонации. Чакаме шегите на Ким...

21

123ас

преди 1 година

още един наци-***-шегаджия от цирка на зеления клоун!

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя като дете май е изтърван по глава много пъти. Колко умствено увреден трябва да си да вярваш че днешна укропия е демократична държава.... те дори със закон са забранили всякаква опозиция. 8 години извършват геноцид.

19

Анонимен

преди 1 година

Когато руснаците проумеят, че кремълския пcиxoпат е вреден за Русия, тогава може да се появи и лъч на надежда, че федерацията ще съществува...

18

Анонимен

преди 1 година

Това няма да е последната война, която Рашистан ще загуби...

17

Анонимен

преди 1 година

Русия губи войната. Винаги има първи път.

16

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли мерната единица за разстояние - моля. Още тук ме догнуся да продължа да чета...

15

Гладен журналист

преди 1 година

Много трогателно и завладяващо литературно произведение. Майсторски налисано от веща ръка. Изчетох го на един дъх. И какъв тънък хумор блика от него. Браво колежке.

14

PLъх

преди 1 година

този ким е роднина на ким- Рокетман от с.корея нали

13

Анонимен

преди 1 година

Малиии днес, давам ви жълтата фланелка. Ударите *** с тези две статии, тази вечер.

12

Анонимен

преди 1 година

Тъпня.... Върнете ми изгубеното време...

11

Анонимен

преди 1 година

А бе Вучич,кои имаш предвит ще отидем по дяволите,Запада ли, или Украйна.Или Сърбия.Нали знаеш какво ни очаква.

10

Анонимен

преди 1 година

Поредна отчаяна статия

9

Анонимен

преди 1 година

Сигурно се надява, че руснаците ще умрат от смях.