35

msm

преди 1 година

И кво? Как точно. Го спряха и му попречиха да не дръпне и да не избие някое семейство в семейната им кола!? Модерно е да се снима, но това живота не спасява!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Познавам хора, които нарочно карат с чужди номера (немски). Нарушат каквото и както искат и НИЩО не могат да му направят нашите КОНТРОЛИРАЩИ ОРГАНИ! Години наред. Нашите професионалисти не можели да изпращат актове (или каквото и да е) към Германия, както и да изискват каквото и да е! Лили Иванова изпя навремето едно парче: Панаири, панаири.............!

33

Анонимен

преди 1 година

До верноТеоретично нямаш работа в лявата лента, освен ако не изпреварваш. Теоретично, автомобил, който не може поне 70 да държи, няма право да е на магистрала. И на практика, всичките тия, дет се влачат кат мър.ди с 90, по-добре да слязат по второкласния път! Съшото важи и за тия блейки, дето съзадават риск за движението, карайки със 100 в лява лента, при разрешени 140.щото разликата е доста сериозна, все едно си спрял, ако някой ти долети със 140 отзад. А в България знаем, че карат като Гошо.

32

До 30

преди 1 година

До Eдин От Навалицата30-ти, давай го малко по-спокойно, първо отиди, виж Австрия колко е хубава, как карат, после *** до Германия, сравни, виж по Унгария, по Сърбия ако щеш...пишеш пълни глупости. Има глоба, има и три месеца пеша. Глобата обаче не е толкова висока колкото в България. И спри да гледаш американски филми.

31

Нео

преди 1 година

Какви са данните за събираемостта на глобите от шофьори с чуждестранна регистрация??? Журняля, питайте и публикувайте отговора!

30

Анонимен

преди 1 година

Високата скорост не е проблема, а липсата на дисциплина, пътна култура. Разбира се, в населено място има много фактори, заради които не трябва да се превишава (хора, велосипедисти, трафик), оше по малко да се игнорират светофарите. Отвъд Калотина, независимо, че карат с пусната сигнализация, по кръстовищата линеки,, полицаи, пожарни НАМАЛЯТ (защпто някой може да не е чул, да е в кръстовището)

29

Анонимен

преди 1 година

30-ти, по по-лека. Нищо от това няма да се случи, освен ако не си спретне гонка с полицаите. Ако го снимат, глоба 300Е, и 3м пешехоец. Виж за Швейцария и Франция - да, колата се взима, глобата е по друга, но ако те интересува, погледни в нета.

28

Eдин От Навалицата

преди 1 година

Днеска с 229, утре с 329!!! Айде хайрлия да е! Резултатите ги знаете. При разрешени 110, той прелетял с 229, и го глобили с 1200 лв?! Вие давате ли си сметка, че ако това се случи в Австрия, примерно, този "шофьор" ще бъде спрян от въоръжен патрул, и изкаран от колата с белезници и качулка на главата! Ще му бъде конфискувана колата на място, отнета книжката и осъден още на място!!! За глобата няма да споменавам!

27

Аве

преди 1 година

По нашите пътища и с 90 пак може да литнеш, я дупка, я хълм... Та може да е прелетял до камерата

26

галин

преди 1 година

с 229 не се лети, лети се с малко повече:)

25

Аха

преди 1 година

Тоест като си с чужда регистрация, все тая с колко караш. Ни спират, ни ловят, ни търсят...

24

верно

преди 1 година

чак пък летял с 220 по магистрала... а тези които карат със 100кмч в лява лента защо не ги пишете че лазят, да спазваме логиката ако ще преувеличаваме?например пуснете една статия - трафик до морето, заради пишман шофьори - лазят с 100кмч в лява лента и не спазват правилата за движение (не се преустрояват в дясна веднага като няма коли). А? Кога ?

23

Един Българин

преди 1 година

Чуждата регистрация е напуснала страната без да плати 1200лв както си беше при тулупа, нали?

22

Анонимен

преди 1 година

Нови високо комфортни коли с мн екстри и т. н. според въображението. И с макс. скорст 80 км/ч. Закъде са се разбеснели шо шосетата с тия самолетни снористи. Излудяха ибизкуфяха хората с ъехника над акъла им. Стоп машини и кротко с чадърите!

21

Ivan

преди 1 година

И като го снимахте,какво?!Докато обработите кадрите от камерата,вече е извън страната,както и всички минаващи транзит оттук.Толкова ли не е ясно на никой в МВР,че камерите не спасяват животи, а събират(ако могат да ги съберат, разбира се,защото и това не могат) излишни пари и нищо повече.Изкарайте на пътя,където им е мястото, всички тюфл.ци с мазни шкем.ета,дето цял живот ги хрантутим и ги накарайте да работят,а не да се чудят как по-добре да се скрият,за да изкарат плановата заработка на фишове

20

Анонимен

преди 1 година

Дали на някой с кола за половин един милион, ще му пука много, че глобата му е 500лв.?

19

до 18

преди 1 година

И аз затова се сетих- за Германия и аутобаните без ограничения. Не навсякъде, разбира се. Иначе карам бързо с много условности. Имам златен талон и близо 20 години стаж зад волана. Този с новото Ауди не го коментирам- това е закоравял престъпник. Вадите статистиката и гледате колко нови коли има смачкани. Просто манталитет- заможните с новите коли са интелигентни и знаят кога се кара бързо. А из прованса се трепят с 200 в насрещното с Е60-ките. Естествен подбор.

18

Анонимен

преди 1 година

джигит на какъв език е? Питам до м у н ч т о който ми изтрива коментира който е и въпрос.

17

КАТ

преди 1 година

Ще се изтрие записа и готово или нарушителя ще осъди КАТ ,че са го снимали от кофти ъгъл и ще падне в съда.

16

До 9

преди 1 година

Обясни го това на немците с аутобаните без ограничения и смъртност на пътя по-ниска 20 пъти на глава от населението спрямо у нас.