373

Анонимен

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2022/07/09/v-kryvta-na-obviniaemiia-semerdjiev-sa-namereni-narkotici.536334

372

Анонимен

преди 1 година

394 песента или по скоро словестният бълвоч е Шефе Шефе на Гери-Никол, една друга утaйка от прекрасното ни иначе общество. Но по добре не си го причинявай, аз съжалявам, че изобщо знам за съществуването на такава "творба" и до днес.

371

Анонимен

преди 1 година

З да имаш " чиста съвест " първо трябва да имаш такава !И какво стана с " чистата съвест " - Лека полека ще се окаже че е КИРЯСАЛА от мръсотия и "още нещо " ?!

370

Анонимен

преди 1 година

Така на снимките мяза на нещо горе-долу , но имах НЕщастието да видя клипчето дето пее - Ама тя била УЖАСНО ГРОЗНА , че и фъфли бе хора ! изобщо не се очудвам че се хванала с онзи и-----д !

369

Да

преди 1 година

Между другото тия нарисуваните рапери с долните си песнички дето развращават децата е хубаво да паднат върху маса в ареста няколко пъти.

368

Анонимен

преди 1 година

Беше й чиста съвестта понеже не предвиди охранителните камери отсреща и това че ще проследят телефона на служителя в автомивката, затова беше ербап в фейсбук. Сигурно се е надявала и че колегите дето са я спирали със Семердживият и им е размахвала служабната карта ще си мълчат ама..За да цакаш закона и институциите трябва да имаш акъл, тая кифла обаче е толкова елементарна, че сигурно и прaшките не може си обуе сама?

367

Анонимен

преди 1 година

До 387Е тя нали каза, че съвестта и била чиста?))))))))))Не сте я разбрали, имала е предвид, че винаги е помагала на гаджето си,кагато се е налагагало.

366

Анонимен

преди 1 година

цялото 4то РПУ трябва да го вкарат в затвора ако беше една нормална правова държава. Ама не е.

365

Анонимен

преди 1 година

Махай се веднага,РАДЕВ!!!МАХАЙ СЕ ВДНАГА,ТИ!!!ТИ, ДЪРЖАВАТА ОКРАДЕИ НАРОДА НИ РАЗБИ!!!

364

Анонимен

преди 1 година

Радев е един голям ***!!!Я ВИЖТЕ ДО КЪДЕ И ДО КАКВО ДОКАРА СЕВЕРОЗАПАДА НИ!!!! ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ МАХА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ, ТРЪГНАЛ ДА ОПРАВЯ И ДА СЕ МЕСИ В РАБОТИТЕ НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ!!!

363

Анонимен

преди 1 година

Радев,Радев,за какво си в тази държава?Само награди да раздаваш ли и да я довършиш ли или нещо да направиш?Затова ли народът ни винаги казва-президентът няма право!ЖИВ ПРЕДАТЕЛ СИ!!!

362

Анонимен

преди 1 година

Добре че сме в България, а не в Русия, Америка или която и да е друга държава, че да и се размине на момичето и да не влезе за десет години в затвора. Ако бяхме арабска държава като Турция или любимите на всички българи обединени арабски емирства, до сега да са я обесили.

361

Анонимен

преди 1 година

Гнyсна работа! Най-лошото е че за съжаление Симона е представителна извадка на сегашните и бъдещи подрастващи. Разровете се из тиктоци и фейсбуци и ще видите още такива татуирани кифли. Нагли, пр0сти, безочливи без грам съвест и морал! Тя е продукт на едно разлагащо се 30 години общество, на една криво разбрана демокрация. При бай Тошо тая щяха да са я наврели не знам къде само докато си подаде джуките от външната врата!

360

Линда галопа

преди 1 година

"Най-добра *** става от млада върба!",гласи народната мъдрост.

359

Анонимен

преди 1 година

Вземала е по 2000 само за чадъра , а за другите услуги по колко е вземала - Като казвате "А" , кажете и " Б" ?!

358

Прост и глупав

преди 1 година

Искам да падат глави,ама от горе до долу...и на асфалта и на тротоара.Всичко се знае и на трите морета...и на всички пунктове и във всички РПУ-та ИИИ да живее съдебната система:))

357

Анонимен

преди 1 година

Онзи симеоновски ***, който се хили всяка сутрин по телевизията употребява ли бял прах?

356

Анонимен

преди 1 година

Кой е хващан с 10 кила? Семерджиев ли?

355

Анонимен

преди 1 година

И като е хващан с 10 кг дрога, сега защо не е в затвора? Ако беше спазено законодателството тази трагедия нямаше да се случи. Сега би било справедливо всички по веригата да отнесат присъди.

354

Секс Дрисла

преди 1 година

Това е тези винаги се уреждат със секса. Секса това е пари и власт и врътене на разни надървени лостове.