13

Теди

преди 1 година

КЛИЕНТИТЕ ПЛАЩАТ В БАРДАЦИТЕ НЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ЧЕШМИЧКИ ТОВА ДА СЕ ЗНАЕ КЪДЕ СТАВА ПЛАЩАНЕТО

12

Анонимен

преди 1 година

До 17 АнонименНе в някои, почти всички които работят с ваучери.Преди време в Стара Загора има една дама която държи половината град, направи така от 800лв заплата 720 и 80 ваучери.Сега ще е 800 тоест 600лв и 200ваучер НЕ БОНУС държа да подчертая

11

Анонимен

преди 1 година

Не може защото тогава парите идват и отиват е държавата. А нашите частни фирми в който ние сме в бордовете им отде ща ни са плаща.Затуи требва ваучери да има ама да има и моя джоб ...

10

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ги махнат ваучерите, някакви лобисти мъчат да разширят обхвата им. В много фирми тия ваучери вместо добавка към заплата се явяват част от заплатата, форма за избягване на малко данъци. За служителите е просто наказание да ги получават, а не придобивка. Наказание е и за всеки който приема ваучери и трябва да ги обработва.

9

Alvin

преди 1 година

До 10, защото колкото и да е странно София и големите градове не са цялата страна, а има и доста по-малки населени места, където, о, чудо, хората работят и им плащат с ваучери, но местните малки магазинчета не ги приемат. Тая дивна простотия с ваучерите освен че удря по джоба тия хора също така съсипва малките търговци. Недомислена мярка, която освен да позволи на работодателите да получат данъчни облекчения друго не прави!

8

българка

преди 1 година

Аз да питам ***, която е "работила" по публикацията колко и платиха за НЕскритата реклама на една единствена фирма предоставяща ваучери ? Има много други оператори, за тях НЕ се споменава. Аз съм работодател, давам ваучери в пълен размер и ще направя реклама на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ. Иключително са коректни, имат клонова мрежа в цялата страна и предпочитам да работя с тях !

7

Анонимен

преди 1 година

Не бих плащал битови сметки с ваучери, поради простата причина, че няма нито едно нещо на този свят, което аз или пенсионираните ми родители, да не плащаме онлайн. Прочее, дори можеш да си поръчаш онлайн храна и да платиш с ваучери. Хубаво де, но има хора, които биха искали да може да се плащат битови сметки с тези ваучери. Не виждам проблем и пречка това да се направи. Аз не познавам човек, който би ги използвал за тази цел, но пречка няма.

6

Лекар

преди 1 година

А бело може ли да се взима

5

Любо

преди 1 година

До АнонименВъпроса е принципен приятелю, по същата логика защо нямам 25 стотинки отстъпка на всеки хранителен артикул в магазина при условие че хляба за 1 година поскъпна с 200 %, както и останалите неща ?

4

Любо

преди 1 година

Може ли само да попитам аз, в кой от последните месеци постъпи директива да не може да се закупува битова химия и домакински пособия с ваучерите за храна, защото доскоро нямаше проблем. Или това е ограничение, въведено тихомълком за да се компенсира нуждата от увеличението на сумата за ваучери :)

3

Щерю

преди 1 година

За 30 години БКП-вождовете успяха да ни внушат, че: - Виждате ли, Демокрацията не е хубаво нещо! - а всъщност ТЕ самите, внедрени навсякъде във властта, провалят и спъват напредъка на България...

2

Анонимен

преди 1 година

Хубава работа, ама българска. Всички фирми за доставка на комунални услуги трябва да бъдат задължени да приемат ваучери, не да ги питат дали искат.

1

Анонимен

преди 1 година

А що тъй бе - кака Корни каза миналата седмица че направили така че да можем да плащаме сметките за ток и вода с ваучерите, а то вече минаха три месец и ЙОК.