17

Иванова

преди 1 година

До Анонимен Всяка болест мирише на нещо различно,но нека се поддържат чисти.Ще миришат обаче все на нещо вехто.А младежите ,които се дрогират ,мирищат на урина и повръщано ,тях ще ги къпем или по-добре без тях

16

Иванова

преди 1 година

До Анонимен Казарма,докато разберат какво ще работят,за момчетата .За момичетата санитарки в болници ,приюти.

15

Unknown

преди 1 година

Дайте на един депутат 500лв. и му кажете да живее с тях 1 месец ...... Ето ви един експеримент за издръжливост.... да усетят болката на пенсионера..

14

Анонимен

преди 1 година

има едно които нито учат нито работят нито пък го искат за тях какво ?

13

Анонимен

преди 1 година

Промяната си .... ..... За няма и година, 22% инфлация

12

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега да ги видим Киретата, дато обещавах, че при тях нямало да има един под прага на бедност и затова вдигали шоково пенсии. Тъкмо направихте минималната пенсия 466 лева и хоп инфлацията ги изяла всичките, трябвало вече над 500 лева да е

11

Анонимен

преди 1 година

А колко ще определи за праг на бедност министерството на бедността щом министерството на труда и социалните грижи определя за такъв праг на бедност по линията труд и социални грижи,което си е от труд и грижи за всеки ползвал тези полагащи му се права по Конституция където трябва да са записани с начина и формулите на изчисление в сумарно процентно изражение относно бюджетни разпределения по пера как задължение за изпълнение изискваните обеспечения на населението над прага на бедност с заетостта.

10

Стига сте мрънкали

преди 1 година

Знаете ли какво е да вземаш 15 хиляди лева на месец и да те возят на служебния Мерцедес? Да не мислите че е лесно?

9

ww

преди 1 година

питам колко се дава на нахлебниците от украйна,гоори се че ги плща България не евросъюза

8

коко

преди 1 година

товае линията на смърта

7

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите първо да се изкъпят, че миришат на умряла риба.

6

Инфо

преди 1 година

За 1000-1500 лв хората са работещи бедни, а под тях мизерници.

5

Dinosaurus

преди 1 година

Преди 6 год се пенсионирах на необходимата възраст и две-три години повече от необходимия трудов стаж по специалността, с 530 лв пенсия. Е, за кво съм се осигурявал 40 год, да съм на прага на бедността !?! Благодаря, ПП, Бсп и ДБ, пожелавам ви дълго да живеете като мен. Ама вие и от това нямате понятие във вашата виртуална реалност, особено Корни Импексова, дето такива като мен и подсигуриха Импекса77

4

Реджо

преди 1 година

500 000 пенсионери се устремяват трайно под този праг!Нито отопление,нито храна,нито грижи и лекарства.Да промяна има-мизерия!

3

Анонимен

преди 1 година

Промяната доближи нетната МРЗ по близо до прага на бедност,ай честито.

2

Д-р Исня

преди 1 година

Че 700 или дори хиляда лева оправят ли ни, за да излезнем над бедността? Под 1000 лева на човек си е жив мор, по-зле от китайско мъчение.

1

Анонимен

преди 1 година

И какво стана сега. Пенсионерите пак са под линията. Само дето се хвалиха ПП. Поредните празни обещания. Иначе са свършили много работа - каква, не е много ясно.