125

Анонимен

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697

124

Дъноккплатеца

преди 1 година

Те си мислят ,че са над закона карат служебните си кли БЕЗ КОЛАНИ СВЕТЛИНИ НЕ ПАЛЯТ ИЛИ СА ИЗГОРЕЛИ ВЪРШАТ СИ ЧАСНИ РАБОТИ ПРЕЗ ДЕЖУРСТВОТО И МНОГО ДРУГИ НЕЩА защо ги държат на работа

123

Анонимен

преди 1 година

Г-н Григоров, явно си от онези стари партийци, които все още говорят за татуировките като нещо неприлично. В цял свят полицаите имат право на татуировки, дори и на бради. Проблемът не е в татуировките, не изкривявай нещата. Проблемът е в липсата на методика за контрол над голяма част от полицаите, включително и на началническия състав. Началниците и толкова ли не са виждали какви ги върши. И сега ли видяха социалните и мрежи.

122

ДА АМА НЕ

преди 1 година

Знаем какъв ръководител беше и тои. Знаем и той как се замогна с имоти по морето като шеф на Гранична полиция. Сега го дава експерт и се мота по протестите да се намърда в някоя партия като Николай Радулов.

121

Ерол

преди 1 година

Татуирани държавни служители особено в МВР и преподаватели в училищата не трябва да се допускат,като едно време.Ако родителите ти са били престъпници също не трябва да им се дава работа!

120

Анонимен

преди 1 година

Като си слагат тия очила мутри се правят да не може човек да ги познае рушвети от всякъде че и заплатите искат да им вдигат не всички са такива но съществуват и такива като тая с стълбата

119

Анонимен

преди 1 година

Татуирали се като рецидивисти от Бобовдолския, ама иначе от прилежен по прилежен полицай!

118

сина

преди 1 година

Питам всички шефове на РПУ-та: Защо вие и вашите служители карате личните си коли със затъмнени предни стъкла незаконно ? Питам днес вас тук, утре ще патя снимки на такива коли от всички РПУ-та в София и околностите до всички медии, до министъра на МВР и до други институции. Питам ???

117

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм с казаното от генерал Григоров . Почти всички полицайки и граничните и други са с по неколко татуировки. Дават си заплатите за татуировки и после на стачка за увеличаване на заплатите.Подбора на кадри за МВРи др. служби е силно занижен вече 30г.Назначенията са повече на политическа основа, касае всички партии . Идват на власт назначават това им е мотото.

116

Анонимен

преди 1 година

От години е така - спират ги в нарушение, показват си картата и им се разминава... Децата им също се възползват от това. Няма как да се прекрати тази практика в БГ, примирете се :)

115

Я да видим

преди 1 година

преди няколко дни на едно от кръговите в Бургас един полицай със служебна кола едва не ме блъсна. Ситуацията беше следната, аз съм в дясна лента, пускам мигат за да изляза от кръговотои си държа дясната лента. Ляво от мен полицейска кола, която излиза от кръговото(без мигач) и вместо да влезе в лявата лента започва да ме притиска. Разминахме се буквал на косъм. Едва не ми отнесе задния калник. А да беше успял..... много, ама много щеше да загази гнуснотоо видитено *** нищоправещо червейче!

114

хаха

преди 1 година

От бай тошево време си е така, а ние и част от електората още живеят в него за съжаление. Тези които гласуват за Бекапето, боката, доганя и славиту (си живеят в соца където ако нямаш хора няма как да прогресираш в тоя живот), а ние заради тези *** също сме в соца ;)

113

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев е от групата на брендо,то е ясно на всички .А най добре го познават от софийско градско 5000лв на месец такса спокойствие в кафето на Ул.Солунска синя Опел Астра всеки понеделник.

112

Искам още МВР!

преди 1 година

МВР, ГДБОП, ДАНС, АПИ, ГДИН,ГДО, ГДНП ,ГДГП са сърцето, душата , съвестта и честта на държавата! Там работят само достойни хора! Хора подарете цвете, хора запомнете ги добре гордост е да заработваш в бандата на МВР!

111

НИКОЙ

преди 1 година

не отговори в прав текст " Е ли Ген. АТАНАС Семерджиев дядо на това татуирано същество ?ВСяка уважаваща се компания и РАБОТОДАТЕЛ връчва ПИСМЕНО изискванията си за Външния вид на кандидата за работа :тук ще се каже, че такава им е трябвало; за работа под прикритие.ОЗначава, че трябва да има и МОЗЪК: да различава ДОБРО от ЗЛО.

110

Тц..

преди 1 година

Момичето е принудено да работи, във видимо нездравословно състояние, петна от токсично мастило по тялото, силен лицево-мозъчно-черепен оток, гръдна напредналост, моля да се сезират органите за охрана на труда и вземат съответните мерки.

109

Пипи

преди 1 година

До Иван радоевРаботих с една германска полицайка с пиърсинг на веждата!

108

Анонимен

преди 1 година

Mацката е била щатна духалка на чадърите за награда от кръстоносеца

107

буци

преди 1 година

В Костинброд пред РУП-то половината коли на служителите на МВР са със затъмнени стъкла незаконно, но няма кой да ги глоби, нали са КОУЕГИ! Спрете селския терикатлък на полицаите с тъмни стъкла на личните коли - от там трябва да се почне !!!

106

буци

преди 1 година

Всички катаджии и военни /почти всички/ карат личните си коли със затъмнени стъкла и шефовете им спят - това е МВР, това са им началниците на тези нисши служители с тъмни стъкла. То от там се почва - гледайте служебните автопаркове пред РПУ-тата !!!