109

Жоро

преди 1 година

До Анонимен: Това не е сериозно. Не е нужо ваксиниране? Ти добре ли си?

108

Анонимен

преди 1 година

СРАМ! Само 30%

107

Анонимен

преди 1 година

Реално вече не е ясно дали е нужно ваксиниране. Докторите избиха възрастните ни роднини над 80 г. с некадърност, 30 % васинирани, 50 % са го изкарали. А сега много не знаят, че карат ковид.

106

Защо

преди 1 година

Само не ми е ясно защо никъде не казват 4 та доза, а 2 ри бустър

105

Анонимен

преди 1 година

Нали ви казаха че естествения имунитет е по траен и по силен от ваксините. Ако се съди по броя заразени в България с който ни облъчваха всеки ден 2г всички сме го изкарали. Нямаме нужда от ваксини и локдауни повече. Гасете лампите на Ковид отделенията!

104

Маг Витанов

преди 1 година

Повечето нарковаксъри вече осакатяха или направо опънаха кънките. Съвсем логично е броят на хипохондриците да намалява.

103

Анонимен

преди 1 година

Само 30 % ли ?! Не са ли 80 % , както казваше проф.Христов ?!

102

Ха ха па

преди 1 година

Да не съм луд се тровя бре! Ората ви разбрааа Кво праите! Тава е отрова, щу народ знам коѝто си отидоха и поболяха от тези ГМО пуклуци....и пак с цялата си наглост има добрестта да говорят за ваксини нашите продажни същества....БОГ ГЛЕДА!

101

Анонимен

преди 1 година

До 105 антиваксърската пропаганда тръгна от сайтовете които сега бълват руска пропаганда и глашатаите й, щом им вярваш, твоя воля - промит мозък. Никаква съпричастност нямаш към хората загубили близки от вирусчето, показателно е какъв човек си.

100

До 96

преди 1 година

Точно ти си зомби, за съжаление. Зомбито затова е зомби, не го осъзнава. А изтърканата плоча за близките на "починалите от ковид" не заслужава коментар. "Починали от ковид" защото един фалшив тест показал така. Хорица неосведомени, много от тях ограничени, разчитат на единствен източник на информация и вярват на подбраните "специалисти" канени в телевизиите.

99

една нация

преди 1 година

която е мамена в продължение на десетки години от всякакви политици и обикновени мошеници, е явно лесна за манипулиране. За това не е чудно какви теории развиват писачите тука, без да разбират че за пореден път са изманипулирани

98

бахо

преди 1 година

Новият вариант е много по-заразен,но къде?ЗабелезАхте ли,другарки и другаре,къде?В страните дето са масово дупчени.Бум!Шок!Ам ся ко ши прайм?Много сме си добре тук даже.Не пипайте българското население,поне не и ненабоденото!

97

10%

преди 1 година

С бустер 10% само това са ваксаните но срещу ККП Ухан19. За Омикрон 22 няма ваксини затова ваксинирани няма НУЛА процента. Ако щеш си сложи 6 бустера, това не можеш да го промениш. РНК респираторните вируси еволюират по-бързо от създаването на ваксини.

96

Анонимен

преди 1 година

Абсурдно е даде твърди, че при над 2,075 милиона ваксинирани на територията на България, то процента на ваксинираните бил само 30%. В България сме останали 3-4 милиона, а не сме 7 милиона

95

Реалист

преди 1 година

Същият проблем с уж нисък процент ваксинирани го има и в други държави с голям брой живеещи в чужбина, които статистиката им включва в общия брой,но ги включва като неваксинирани. Обратният ефект също го има - държави, в които ваксинираните са повече от населението, което в заради ваксинирането на чужди граждани.

94

Анонимен

преди 1 година

Надали са и 30%, бая народ си купи сертификат.

93

Анонимен

преди 1 година

Да бе 30%. Ако са 30%, то в България живеят 6,92 милиона и като прибавим 3-4 милиона българи в чужбина, излиза, че сме 10-11 милиона български граждани, а реално сме много по-малко

92

Анонимен

преди 1 година

Само дето не са 30%, защото в България не живеят над 6,9 милиона, а около 3,5 милиона. Останалите български граждани са в чужбина и тяхното ваксиниране не влиза в статистиката за България. Реалният процент на ваксинираните сред живеещите в България в близо двойно по-висок.

91

Анонимен

преди 1 година

Не знам Зомби-то дали е за мен, ако е - първо не съм те обиждал нито съм написал какво мисля за такива като теб. Второ познавам такива които лежаха и едвам оцеляха, други които си заминаха. Кажи на близките им, че са зомбита, че такъв вирОс няма, да видиш те какво мислят. Омикрона е слаба ракия, свърши се с вируса така или иначе.

90

До долния

преди 1 година

Такива като теб се наричат зомбита. В главата нищо не се случва, "мисленето" става в телевизора.