17

Ами да

преди 1 година

Когато в една държава, народа няма глава на раменете си! Когато няма добри управляващи, а алчни продажници, така се получава! Няма да цитирам, а всеки сам да се замисли и погледне какво става! Великите сили се ритат! Подкупват алчни продажници от различни държави! Постепенно ги завладяват отвътре ! После се чудим , защо има войни, защо прогонват народите от държавите им! Е, простичко и ясно е! Великите го правят за власт ,пари и ресурси, а малките да са зависими! Лично мнение!

16

Обективен

преди 1 година

Русия и Сърбия винаги са защитавали собствените си национални интереси, което е нормално. Всяка уважаваща себе си страна го прави. Важи и за Турция, Англия, САЩ, Германия, Франция. Тях не ги интересува просперитета на България. Въпросът е защо ние не го правим... Винаги чакаме отвън някой да ни "оправи" или да ни потупа по рамото. Някои се радват на руснаците, други на турците, трети на американците или германците. Чуждопоклонници и нихилисти сме, без обща национална цел и амбиция. За жалост.

15

Анонимен

преди 1 година

Кога най-после ще разберете какво означава РСМ? - Република Сръбска Македония!

14

Анонимен

преди 1 година

Безотговорното признаване на " идентичността" е смущаващо.Да приемат за "ценност" идентичност създадена с престъпления върху друг етнос по време на тоталитарен комунистически режим и пряко от сръбските служби с насилие затвори и убийства ,нещо не се връзва.Защо не се говори публично ,а го смутоляват само до идеологията.Иначе днешния " македонски език' е старобългарски в селски разговорен вариант и леко смешен все едно току що си излязал от кошарата и надоил кравата

13

Дими

преди 1 година

Народа това иска,те са блокирани умствено хора и няма начин да бъде направено нищо за тях!

12

По-точно

преди 1 година

Да си остане там .

11

Анонимен

преди 1 година

Москва докога ще подктепя глупостите на Сърбия?Югославия се разпадна да се примиряват.Няма връщане назад.Какъв ЕС търси Сърбия,пратила ултаси в РСМ в подкрепа на марионетката Мицковски, лозунги извън НАТО и ЕС и срещу споразуменията.Мътят им водата,платиха на гламавите протестиращи да правят сеир.Нищо не пречи на РСМ да се оттърси от опеката и върне с достойнство към предците си,вместо да е играчка на сърбите.Изчиствайте фалшификациите които ви натрапиха и забравете този резил с античките

10

Анонимен

преди 1 година

За фашистка държава трябва да има управляваща партия с такава идеология,която е на аристокрацията феодално структурирана по позиции на върховенство към престолонаследния двор,който избира престонаследника подчинявайки му се пазейки туй феодално разпределение на властване и търсейки реставрация в случаи на застрашена ситуация за тяхнато съществуване във върховенството на властта с управлението им в държавата пред останалите класи по капитали,което у нас не е било заради изградено НС от др. партии

9

Анонимен

преди 1 година

До Гост 3: През 1885г Сърбия напада България, защото има териториални претенции заради Съединението. И не Русия , а Австроунгария е зад крал Милан и със заплахи спира настъплението на българската армия. А през Първата СВ Русия и България са на противоположни воюващи страни.

8

рашо

преди 1 година

Е хайде ти кажи за какво се отнася този договор като знаеш ?Може би за държавно формирование с марсианци.

7

Анонимен

преди 1 година

Да попада, където иска. Омразата, ще ги убие. Омразата е най лошото нещо, което човек може да носии. Ще те разяде от вътре и ще те убие бавно.

6

Da

преди 1 година

Нека четем историята. Прочети санстефанския договор и цитирай къде вътре се споменава България ...

5

до Гост

преди 1 година

А нещо за Англия да кажеш ?Тя иска България да се раздели на три части и да се отхвърли Сан Стефанският договор,подкрепя Турция.Дай да четем историята правилно.

4

Анонимен

преди 1 година

Да попадат където искат не искам да имам нищо общо с тия.

3

Гост

преди 1 година

Двете най-антибългарски държави в Света са Сърбия и русия. 1885 с разрешението на Москва, "славянските братя" ни нападат в гръб. 1915-1918 се бият срещу нас в Добруджа и Македония. 1944 СССР ни окупират въпреки, че ние не сме им обявявали война и не сме воювали срещу тях. 1945 сърбизират Македония. Следват години на васална зависимост, грабеж на златните ни резерви, фалити и репресии. И от 1989-та насам продължават да ни се месят и спъват. Де погледнеш, все ДС и руски ръце ще намериш.

2

рашо

преди 1 година

България да реши територията или сърбоманите и трябват ?

1

Анонимен

преди 1 година

Че те не са го напускали.