36

Ямболски цървул

преди 1 година

Г-н Ботьо Ботев.Това не е девойка,а материална кифла от чалга-поколението!

35

Анонимен

преди 1 година

Използват се подобни случаи от нелоялните служители за лично обогатяване на гърба на починалите хора, опечалените близки и болното ни общество. Няма надежда за България!

34

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че много полицаи, съдии и прокурори си правят "фирма във фирмата" т.е. в държавата и са за дисциплинарно уволнение и съдебно преследване. Не помня да има осъден ефективно през последните 10+ години по делата с обществена значимост и фрапантните случаи на престъпления и погазване на всякакви норми и закони.

33

Анонимен

преди 1 година

Ако полицията продължава с чадъра над наркозависими шофьори ще става по зле.Трябва да се осъзнаят и спрат прикриването на пласьорите и едрите риби.Амфетамините действат така,че губиш преценка за постъпките си.Давани са по време на война за да могат войниците да превъзмогнат страха,съня,задръжките и хвърлят в бой безразсъдно.За извесно време е имало ефект,но се оказва че при системна употреба губят всякакъв контрол,особено танкистите.Забранени са за употреба в края на 60-те. И сега отново.

32

Абе,

преди 1 година

До Анонимен 5 добре помниш за устава, но вече системата е девоенизирана и устава не играе! Работи се по Закон за МВР и наредби. Уставите са за военизирани структури.

31

Анонимен

преди 1 година

Това е старо. Даже Яворов и Лора са взимали кокаин, поне така четох в литературен сайт. През тошово време може да е било забранено, но не забравено.

30

Анонимен

преди 1 година

Девойка??? Много странно изказване. Като няма стандарти за полицаите, това е положението. Едни са девойки, други кюфтета, трети мутри... Много малко са съвестните.

29

toti

преди 1 година

ПО добре ДА ЗАКРИЯТ МВР и функците им да поеме МО и Жандармерията!!!ДА се обучат и назначат нови хора с желание и съвест,а не разни бебета с фусти !!!

28

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха ,девойка ,то това не прилича на нищо ,та камо ли на полицай, кой знае от бар_ад са я взели ,за служебните нужди на първо

27

Анонимен

преди 1 година

26 Не се заблуждавай, Семерджиев е внук на ген. Атанас Семерджиев- партизанин, комунист, дългогодишен агент в престъпната ДС, вице и министър при Луканов. Същият размаха пистолет от трибуната на парламента срещу демократи. Силиконката е от същото комунистическо котило, назначена от хората на ченгето Рашков.

26

Анонимен

преди 1 година

В нормалните страни при такава немарливост от органите извършили оглед, на тежко ПТП, с две жертви, министъпът си подава оставката и се отстранява незабавно, от поста. Какъв шок? Това е престъпна неотговорност и непрофесионализъм, с подозрението за прикриване на следи от престъплението. Позор.Трябва да валят оставки в МВР, уволнения и наказания.

25

Анонимен

преди 1 година

Две неща ме мъчат, нали при постъпване се минава през психолог, е тоя психолог как си е свършил работата и второ, кога е постъпила въпросната мадама, според мен по времето на ГЕРБ, а там знаем как ставаха нещата.

24

Анонимен

преди 1 година

Право го е рекъл навремето др. Сталин "Кадрите решават всичко" Тъй, че какъвто е кадровият състав на бг-полицията, такава ни е и полицията! "Топлама марка"!))))

23

Бай Асан

преди 1 година

Най вероятно е общувала с полицаи от всякакъв ранг. Ако се разприказва, колко ли полицейски семейства ще се разпаднат? Ама това не е само в полицията, колко са такива в следствието, в прокуратурата и въобще в цялата съдебна система. "Това", както се разбра е " следвало" право, значи щеше да предаде челния си опит и по нагоре!

22

Анонимен

преди 1 година

Стига сте хранили момичето, тя ако имаше акъл, нямаше да стане полицайка.

21

Читател

преди 1 година

Да, обидно е! За съжаление в България отдавана всички критерий за подбор на кадри са занижени. Необразовани, татуирани, неуравновесени, хора без уважение към професията, към външния вид и т.н., се назначават във всички системи. Резултатът е пред очите на всички! Моделът на поведение се задава отгоре, но цената плащаме всички ние.

20

Ботьо-хуботьо

преди 1 година

Кажи за карамонски не се прави на Русов

19

Ами

преди 1 година

До този момент трябваше да видим по 10 хвърлени оставки и 10 образувани производства за указване на полицейски чадър... Засега нищо не виждаме, плюе се по кифлата, все едно от небето е паднала и никой не я бил виждал до миналата седмица...

18

Хичо

преди 1 година

Няма човека никаква вина за Белите брези,не пишете глупости.Трима барети го охраняват,а полицаите откриват огън по тях,като ги мислят за въоръжени мутри.

17

Анонимен

преди 1 година

В момента който не е поискал не е станал служител на мвр.Всеки може да стане но да се издигне е трудно