32

ББ

преди 1 година

До Анонимендечко...ако не гледаш като слави-сандокана...си дечко...че има ли нещо по хубаво от децата бре?рашистко противоречие...убиващо деца в украйна...безсмислено...за его...за да ни кажеш...аз съм...гоУем!ще видите колко сте...!!!

31

ББ

преди 1 година

До Анонимена лъжеш крепостно на путин,БП бяха предадени от вътре...от назначен ДС съратник на боко работещи за мАсква...където има удари на мАсква помагат аверите на догат и бочко от кгб-дс,за никого не е тайна вече, и две седмици...не два месеца по руски...у лево!Подкрепа г-н Божанов и Благодаря,с работата ви по електронното ми спестихте ужасно много време и средства да пътувам и да вися на опашки...и то за 6 месеца само,България ще гласува за вас!!!

30

КОМУНИСТИ ОТ БЕЛЕНЕ.

преди 1 година

ПП = БСП =ДБ................. РЕСТАВРИРАТ ДИКТАТУРАТА НА ПРОС100ТИЯТА......

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** на снимката се пишеше голям Ат Ти експерт, но два месеца Български Пощи стояха блокирани по неговото Ай Ти управления.

28

Анонимен

преди 1 година

Защо анонимни данни? Дайте им имената на хубавците, че може и съседи да са ни наркоманите. Да знаем от кого да се пазим и кого да напсуваме.

27

Анонимен

преди 1 година

Също един Дечко гледа. Хахахахаха от къде ги изкопават тези?

26

Бени

преди 1 година

До 22 Шаши: 30км. в час табела има сигурно защото е пълно с дупки.

25

Радослав

преди 1 година

До 21:и този анонимен номер как точно ще го свържеш с кварталния дилър, наркоман, мутра или градския/селския наместник на Герб/ДПС/БСП или която там партия е вървежа в района? Как ще може гражданина да свърже 20+акта издадени на анонимен номер Х с лице У?И ако не е възможно да ги свържеш за какво ти е този регистър? А дали лице У ще е винаги равно на анонимен номер Х?А дори и да се види, че лице Х е с 20+ акта какво точно се очаква гражданите да направим?Да го открием кой е и да го линчуваме ли?

24

Анонимен

преди 1 година

До до 19Твоят "дигитален свят" няма нищо общо с дигиталния концлагер, който ни готвят.Който се интересува знае какво идва, защото вече не го и крият, овцете им се виждат достатъчно на брой.

23

до 19

преди 1 година

ние сме вкарани в дигиталният свят отдааавна

22

Син на слънцето

преди 1 година

Или просто ще стане ясно къде пишат актове и фишове и къде катаджиите си подпират фуражката.

21

Шаши

преди 1 година

Ама само дивотии измислят. Как не казаха нещо нормално от това правителство. На междуселищен път съм виждал и знак за 30км. в час. Първо да се оправят знаците, съобразени с новите коли и тогава да плямпат женчовците.

20

redordead

преди 1 година

Радославе, можеш ли да четеш - "Със заличени лични данни на нарушителите, но с анонимизирани идентификатори, така че да стане ясно ако има рецидивисти." - ето как ще се разбере дали един субект има повече фишове.

19

Джигит

преди 1 година

Този мазньо има пърхот.

18

Анонимен

преди 1 година

Сopосоид, който се опитва да ни вкара в дигиталния концлагер.

17

Фюр

преди 1 година

Щом "неправителствения сектор " ака НПО-та ще ми използват каквото и да е било мое ,ако ще и космите от г.ъ.за ми твърдо НЕ. Ясно бок..лук американски .

16

Радослав

преди 1 година

Това вече е върховна простотия! 1. Като са заличени личните данни, как точно ще стане ясно, че 50 от 200000 акта са на едно и също лице? 2. Дори и да стане ясно какво точно могат да направят гражданите? Граждански арест ли? Публично линчуване? Какво точно? 3. Хайде да спрем да се чудим как да вменяваме още задължения на данъкоплатците, а да накараме държавните служители да си вършат работата за която им плащаме заплати чрез данъците си!

15

Анонимен

преди 1 година

защо всички програмисти и админи са с леви (червени) наклонности?

14

Фют

преди 1 година

Тоя Божанов с всяко отваряне на устата си все повече се доказва като лош материал ,като всички от ПП-тата взели дипломи на белият чаршаф.КАТ и сега знаят всеки кой колко има , какво ги спира ? При все ,че са задължени и това им е работата бе лълугер.Той оня карал с фалшиви номера,фалшива книжка със сини лампи и с над 200км в града ,а тоа амеба ще го реши проблема със списък. Къколди брат все някой друг да им върши работата.

13

Симона

преди 1 година

Имам усещането, че този Божанов не мирише на къпано.