38

Друг

преди 1 година

Аз не употребявам фейсбук. Това е за хора с липси в главата, като тези който са изкоренили цветята!

37

Куки

преди 1 година

Доста куцо и спънато положението у нас - всички сме отговорни за това.

36

Анонимен

преди 1 година

много важна новина , някоя баба не разбрала и ги взела , три дни ни занимате с това

35

Анонимен

преди 1 година

Ромите не крадат цветя, а жица. Крали са кварталните бабки за вилите си.

34

Анонимен

преди 1 година

Полицайката ги е изскубала

33

Кико

преди 1 година

Нация конекрадци!

32

?!?

преди 1 година

Гадна Руска пропаганда

31

Анонимен

преди 1 година

Чакам В. Узунов да каже какво мисли по въпроса!

30

Навсякъде същото

преди 1 година

Пред нас се опитвах да засадя дървета Гинко билолба. 23 броя ми изкорениха, окрадоха откъснаха и т.н. В момента само 2 съм скрил в храстите и ходя и им се радвам през седмица-две, за да не ме видят и тях да откраднат. Родителите ми ги отглеждат от семки и аз ги садя като 20 см фиданки.. Мнооого *** народ, много!! Да им пречат не е - сменях местата, пред блока, зад блока, отстрани, покрай паркинга за да правят сянка след 5-8 години.. няма резултат- изкопават си ги и изчезват! Прости хора!!

29

Анонимен

преди 1 година

Соц бабичка, четяща морал наред. Тези изкореняват цветята.

28

ПроСоТо

преди 1 година

До Гелаевски Спецназ...Абе психар,кой "защитава" убийствата в Окраината бе?!?!...Тук става въпрос за това,че нашите "фактори" се подлагат на едната страна-Окраина !...Но както е казал поета:..-"Душа дават,братя,но не свойта,а душата на народа"..А СВИРЕПАТА ти ЗАКАНА само сваля МАСКАТА,която вие-убийците и терористите,слагате за пред света..

27

Анонимен

преди 1 година

Да ви питам на столицата и манталитета в нея!

26

Анонимен

преди 1 година

До Винаги е така Да се уточним дали Петков е завършил целия 4-годишен курс в Харвардския университет или 4 семестри след обучението за бакалавър за придобиване на образователна степен магистър (г-да от редакторския екип на Днес, защо спестявате препинателния знак кавички), или някой квалификационен 6,10 и 12 месечен курс. По този въпрос мълчите. Мълчат и от президентството. А Петков нерядко има навика да послъгва/ да лъже.

25

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

До ПроСоТо Кaвaл, днес от руZZки ракети в Часовий Яр загинаха поне 15 цивилни украинци, между които и детенце! Има почит пред Живота и Смъртта, да не те намерим и да те научим! По-лесно е отколкото предполагаш, и то напълно ЗАКОННО!

24

За сведение

преди 1 година

Най-вероятно са ги изкоренили дрогираните авери на Шарения Орангутан и Маcтията с пагони!

23

ПроСоТо

преди 1 година

аууу!!..Споменах,че ако загиналите са били украинки,фъндъчка щеше да нарече кръстовището на тяхно име...Но то се "изпари" моментално?..ЗАЩО?..След като споменатата е окачила УКРАИНСКОТО знаме на фасадата на БЪЛГАРСКА институция и това "НЕ Е ГРЕХ",то защо предложението ми да нарекат кръстовището е "греховно" ?

22

ьдд

преди 1 година

Откраднати са вероятно. Колкото и странно да звучив София се крадат туи например - стрували 6-7 лева и 'защо да кушпуваш като можеш да си откопаеш'

21

преди 1 година

Дребни душици са тези които постоянно плюят неразбрали за какво иде реч и без доказателства и просто реагират на събития и се самоизживявяват като защитници на правдата и не се виждат отстрани че не олицетворяват никакви добродетели. Пият пушат псуват и раждат още жертви за месомелачка и после се жалват. Акъл се иска.

20

Анонимен

преди 1 година

Мизерни дребни душици! Вечно пари нямат и крадат! И после се чудят, защо някои хора летят, а те пълзят!

19

Анонимен

преди 1 година

Откраднали са ги някакви извратени.лелки или бабки, това е. А после казваме че ромите краде ли само.. Това не е тяхно дело, те не крадат цветя