342

Мухаха

преди 1 година

Каквато и да си пишем по коментарите.... "отговорни другаре" вече са решили кой ще бъде покрит.... кой ще е обвинен... колко ще лежи... и колко от "истината" да бъде публикувана за успокоение на простолюдието.... за което ОТДАВНА пускането на "гневен" коментар е напълно достатъчна форма на протест последвана от успокоение и задоволство от изпълнен граждански дълг. За тия които са все още недоволни... има мирни протести със свещички и сълзички ...

341

Анонимен

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоа е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697

340

Анонимен

преди 1 година

Представям си колко им тежи на родителите на момичетата. Ако е нещастен случай, или сърдечен пристъп, пак е тежко, но по този начин да ти замине детето, си е направо нещастие. Как ще живееш след това? Особено ако няма справедливост. И нищо не им се случи на полицайката и шофьорът, и свързаните в купа полицаи. И тази си защитава дъщеря си, която прикривала наркодилър. Какви интимни отношения, какви 5 лева. Дрога и убийства, с това се е занимавала дъщеря и.

339

Симон Радев

преди 1 година

Изключително "умна" майка!

338

Караджата

преди 1 година

Обществена тайна ли е, че 10 бона струва да те оправдаят? Толкова струва и живота на тоя наркоман които уби две деца.

337

Караджата

преди 1 година

Кои е *** бе? Тая полицеиска кифла е съучастник в убииството на две деца на по 20 г. Аз лично щях да я махна заедно с приятеля и Гошо наркомана ако беше моята дъщеря. Какво ли чакат бащите на убитите деца?!? Няма съдебна система няма държава, всеки сам да прилага правосъдието. Защо в САЩ имат право да притежават оръжие а ние не? Къде ви е закона за неизбежна самоотбрана? Помните ли Плъха от Пловдив и много др. ?

336

Анонимен

преди 1 година

Е нагла Бистрооо... Стария ми джип ML дето изкара вече казармата т.е. е на 21г. има датчик на седалката и ако няма пътник върху нея еърбега не се отваря, а на тоя почти чисто нов джип бяха отворени възглавниците и от двете страни т.е. не е карал сам. Въпроса е защо ме вере не провери за днк и отпечатъци на симона?!?! Никой не се е сетил или потулваме случая?!?!

335

До 385

преди 1 година

Като се сетя пък колко са убави българските класически музикантки ми става лошо, честно.Не е до чалга или музика въобще,а външен вид ,за който се сещаш,че не ти харесва само когато ти е удобно да мразиш.Търпиш обаче пайнер тв,каталога на модните агенции на консумация и не ти пречат.Но сега имаш нужда да си част от групата,тренда,силен си демек и я мразиш как изглеждала.Това да е проблема на МВР,външният вид на девойката,да ,ама не...

334

Анонимен

преди 1 година

Аман от грозни български чалга комплексарки опитващи се да се направят хубави със силиконени джуки. Нагли български връзкарки чагадцийска *** грозна

333

Анонимен

преди 1 година

И двете са за трепане

332

Анонимен

преди 1 година

Алоу редаккторчетата !!!Кво е туй заглавие ????*** са тея на снимката!!!

331

До 378

преди 1 година

Това наистина е най-ироничното в случая.

330

До Гоче

преди 1 година

Никой не стои зад тях, просто са мега нагли и глупави. Фатална комбинация.

329

Гоче

преди 1 година

Защо майка и дъщеря заплашват толкова ли власт имат. Кои стои зад тях.

328

Анонимен

преди 1 година

Но него доживотен затвор, на нея - 5 години и солена глоба. Толкоз

327

Анонимен

преди 1 година

От всични коментари разбрах едно- рибока е баща на Симона или пише самата тя.

326

Некъф

преди 1 година

Олигофрения по милиционерски. За да те приемат в редиците на МВР не трябва да имаш татоси, а като станеш минцифайка се шариш от глава до пети!

325

Анонимен

преди 1 година

Майката на убиеца се държа по-адекватно. Нищо не знае, но все пак не си позволи да заплашва хората. Каквото преживява си го преживява около нея. И не замесва хората. Останалите й качества, имайки предвид резултата няма какво да ги коментираме.

324

Отговор:

преди 1 година

До АК-47:Защото медиите много обичат темата и проблемата за "Свободата на словото"!?!Обаче само тяхната свобода и само тяхното слово!?!Ние читателите нямаме абсолютно никакво право на собствено мнение или отношение по-даден въпрос,изразено публично или анонимно под формата на коментар в едно или друго онлайн издание?!?За това имат назначени модератори,които да шпионират,цензурират и трият явно не удобните и явно не изгодните им коментари,особенно такива срещу властимащите на деня?!?

323

рибока

преди 1 година

"Татуси,статуси"?И да няма право да се защити ли дори?И каква е тази дискриминация,дори и по полов признак,по музикален вкус,по външен вид?Ами на койта не му се слуша рап да слуша за възрастта са "как се сади пиперо".След две три седмици най-вероятно ще стане ясно,че няма нищо общо,но разбира се нападките няма да спрат.Който се опита да ти защити ще бъде упрекнат в чадъри,а идат избори.Избори идат и какво пред тях значи нечия съдба?И медиите ще загубят интерес след три дни,дано и читателите им.