88

Анонимен

преди 1 година

Е нали дават едни цветни хартийки на митницата. Това не е ли контрол?

87

Хмммм

преди 1 година

Преди години поръчах на свекърва ми да купи зеленчуци само ако не са от Турция. Служителка от магазина, в който беше дочула какво си говорим и се обърнала и ѝ се строснала, че тя от години ядяла турски зеленчуци и нищо ѝ нямало. Манталитет ли да го наречеш, глупост ли да го наречеш, лошо образование ли да го нарече?!?!?!??! Знам ли! Само ще споделя, че онкологичните болници са препълнени и часове се записват за след 4 месеца. Всеки сами "преценя", нали така беше?

86

Анонимен

преди 1 година

Не сме изненадани.

85

Анонимен

преди 1 година

Всеки в държавата послъгва, някои повече други по-малко но такива изпечени лъжци с лични подчинени журналистки на 24-часово разположение а именно шабрантиите Лора Крумова и Мария Цънцарова никога не е имало.

84

Анонимен

преди 1 година

Боко е зареждал пазарите с отровна храна, само и само да си пълни чекмедженцето с евраци.

83

Ама кво?

преди 1 година

Значи идва турския ТИР и казва "аз карам тие домати, пръскани със забранени в ЕС пестициди, мое ли да измислим нещо?" и они в лабораторията му фалшифицират документите

82

:)

преди 1 година

ДУМИТЕ на Иван Пилето, че Боко му е съдействал за товари на турската граница, вече придобиват нов смисъл и дават нова светлина по случая, не мислите ли? Боко трябва да го арестуват по неотложност. Още тази вечер.

81

Ехааа

преди 1 година

Тикво, ти се уля бе!

80

Анонимен

преди 1 година

Здрастеееееееее! Боко т*и*к*в*а*т*а( може и това вече да е цензурирана дума :) :) :) ) това го тренира ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ - как се краде държава, ама якоооо!

79

Правова Държава

преди 1 година

И това се разбра днеска нали?! :D

78

22 апартамента

преди 1 година

Тонове пачки ще потекат сега по сметките на Петков и Лорер като дойде тяхната фирма на Капитан Андреево. Затова е цялата борба.Нещо като борецът срещу купуването на гласове Рашков с 22 та Апаратмента.

77

баси филма

преди 1 година

Тук въпросите са повече от отговорите, като за начало защо държавата е позволявала и продължава да го прави да възлага на частна лаборатория да извършва проби и контрол над стоките. Въобще кой закон регламентира това.Кой осъществява контрола над лабораторията и къде в Европа има такъв случай другаде.

76

Анонимен

преди 1 година

Коментарите наистина са за смях, доста творчество се изисква да изопачиш корумпирана схема вървяла безпрепятствано от 10 години така, че ПП да излязат виновни

75

Интересно

преди 1 година

Добре де, коя лаборатория извършва контрола на вноса сега?Всички камиони ли се проверяват?Чакат ли тировете по два-три дни да се транспортират пробите до София (в референтната лаборатория на БАБХ)Защото май депутатите от БСП и ИТН, които ходиха до ГКПП-то разказаха че не се правят проверки и се пускат тировете по часове.Вярно ли е, че одита на ЕК е поради зачестили случаи на издадени от БАБХ сертификати с дати, които са седмици след като камиона е минал границата ни?

74

Анонимен

преди 1 година

ПП са намерили кранчетата. Пък то и никой не ги е крил. Сега искат да застанат на кранчето. И да си е само за тях

73

ИвелинБанев-Пикасото

преди 1 година

Ако са пропуснали 5 тона "фито-стока" без да я гледат - едно, ако там е имало 200 кг хероин - за това "затваряне на очи" трафикантите са си шарили под масата... Верно, нема как на държавата, но толкова много пари в частни ръце са си заплаха за сигурността на държавата. Къде е дремала ДАНС?!?

72

Анонимен

преди 1 година

До емигрантТъкмо за тях ще гласуваме, при тях нямаше 30% инфлация и бензин по 4 лв за литър, разбра ли?

71

Киро КПП то

преди 1 година

Цялата работа е фирмите на Кирил Петков и Даниел Лорер да застанат на митницата и те да гледат храните. Аз не съм бил там за да съм сигурен, че този одит наистина е реален. Просъо Петков е на власт и може да притисне всяка агенция да напише какъвто иска резултат, да смени фирмата и милионите да потекат в неговата гуша.

70

Анонимен

преди 1 година

От Капитан Андреево са източвани между 1 и 2.6 милиарда лева годишно около 10 години, това е само от таксите за тирове, а контрола върху митницата и какво точно е минавало от там е друга бира и още пари. Пътя на дрогата от Афганистан е през Русия, Украйна, Капитан Андреево и Северна Африка, първите две са невъзможни за момента, а четвъртия е много опасен, познайте от къде най-много минава.

69

Анонимен

преди 1 година

Христо Даскалов завършил ветеринарна медицина в Московската ветеринарна академия...