88

Илиев

преди 1 година

Този го имах за тих,кротък,разумен човек,а той се оказа гнусна "ръкавица" на тошко и попският.Гледам го в студията как се гърчи като глистей на сухо,разнася едни одраскани листи,които дори не стават за двете 00.Кажи си за милиардите които итн очакваше,за да си честен пред децата и внуците си.Гроздьо,бързо се снимай се там до трикольора в кабинета си,защото това ще ти е щастието.Подхлъзнаха те,едни елементарни,прости чалгари.

87

Аз лъжа,ти лъжеш...

преди 1 година

Гумено човече, пешка в детски шах...и т.н.Завесата се вдигна.Който видял, видял... Но има и още резервни играчи. "Изненадите" предстоят!

86

ББ

преди 1 година

итн прецакахте България,хвърлихте ни под влака буквално,което води до извода,че бачкате за путин,сеете хаос и страх у хората...няма го постигнете,шефа ти каза...македонияяя...и няма пари за нас,и я виж македония се гъне пред лъжите си...а вас ще ви сгънем на изборите...само децата ви ще гласуват за вас...и то не на всички!!!ен.ч.р.твото по нашите земи не е ценност!!!Сбогом ку.в.!

85

Анонимен

преди 1 година

Караджов показа и публиказия. . . от къде ги намирате тези неграмотните, пък и журналисти ги наричате?

84

Анонимен

преди 1 година

КИРИЛ ПЕТКОВ - ТИПИЧЕН ЯРОСТЕН СОЦИАЛИСТ!

83

Xa-xa

преди 1 година

А защо трябваше да чакате 6 месеца. Още от началото не разбрахте ли, че Кирчо е балон и ще завлече и вас

82

Софиянка

преди 1 година

Е беден речник- лъжа, лъже, лъжат. Когато го слушаш нищо градивно. Принципа е една лъжа казана много пъти да се приеме за истина. Лъжат лъжат лъжат- това е репертоара на шоуто на Слави, пардон партията на слави- с малка буква.

81

Анонимен

преди 1 година

Че не стават тези от ИТН стана ясно на много хора,но що за акъл трябва да има човек да гласува за тях.

80

Карата

преди 1 година

А бе Караджов махнахте се защото ви наредиха,Когато Кирчо затвори кранчето на Кап.Андреево и секна авантата с пускане на вредни храни у нас от засегнатите ви шефове Заповядаха ,,Въйгоняите ето ***,,Всички знаят че Славчо е на ДПС човече ама се установи че вие и Копейкини и Шкембе войвода,се озверихте много когато бяха изгонени и 70дипломатчета шпиончета и прибирането от А.Василев на 900 , мил.долара.Е за такива като вас ли бяха кажи. малко множко за 40служ по 3х.са 120хл.дръгите 780 накого ?

79

mazen

преди 1 година

Да саботираш 3 парламента и да твърдиш, че не си с мафията, е нагло, нахално и точно толкова безочливо, колкото безочливи са известните на всички мафиоти от сарая и джипката.

78

Анонимен

преди 1 година

Итн бяха патерица на Дпс и Герб, това е истината, от самото начало саботираха Кирил Петков и кабинета! Това е цивилизационен избор или Европа или Русия, всеки сам да си прецени! Бойко няма как да се върне и в Европа и в сащ никой не го иска!итн са бита карта, алчния Слави Трифонов отива в историята заради наглоста си!

77

Анонимен

преди 1 година

"Караджов: Махнахме се от управлението ..." -Ха-ха ,буйнокосият красавец искаше да каже :провалихме управлението , щото чекмеджето взе да се опразва и бабуина от Банкя (ББ) ни го вмени като казус : или -или ...

76

Ама

преди 1 година

Не бе, той Кирчо не лъже... и с Ленчето не спи !

75

Анонимен

преди 1 година

Прав е Петков!

74

шарани

преди 1 година

Червената линия на БСП потопи кораба и винаги сухи.

73

Караджов,

преди 1 година

Ти нали беше само един брокер?

72

Путин егей

преди 1 година

Кирил Петков е олицитворение на мафията.

71

profetey

преди 1 година

От всички тези обвинения стигнах до следния извод. ИТН правят далавери. ПП, ДБ и БСП също. Проблема - не стигат парите за всички далавери. При формирането на коалицията явно са се разбрали за нещо, но навярно някой се е отметнал от споразумението. Дали от ИТН или ПП, то няма значение. Накрая взаимни обвинения и самоунищожение за всички в коалицията. Засега единствените от парламентарните групи които не са управлявали са Възраждане. А дали стават или са същите като другите, времето ще покаже.

70

Мнение

преди 1 година

Караджов ще го разнасят по съдилищата след три месеца

69

българин

преди 1 година

АБЕ,маломерен клоун,теб кой те нареди да си министър?Не си от нито от една политическа сила.Ецаш и мецаш като говориш.