128

Dinosaurus

преди 1 година

Що бе, пиленце, нали изчегъртахте де що има и ни натресохте машинки без алтернатива, друго не знам да сте обещавали! Хеле пък твоя ресор, спорта, силно ме грее като си отворя празния хладилник и си пусна златната газ. Я Сл.Тр. да оди да им изкаканиже една чалга в САЩ, та пак да го изберат "с вота от чужбина", а ти целувай з***нка на Кирчо, щото на Сл.Тр ти оръзна, нема парса

127

Анонимен

преди 1 година

То па от теб голЕма файда! Какъв си да определяш кой има/няма право да съществува. На избирателите е това право.

126

анонимен

преди 1 година

Тоя, доколкото помня, се кълнеше, че няма да прави партия. Не съм му вярвал, не вярвам, защото много хора много пъти се клеха и заричаха, но това не отменя факта, че лъже. Не е лошо да има партии, за да се отървем от Борисовщината, но не е много хубаво да лъжат по такъв начин; доста е гадничко. Всеки, който направи политическа кариера, лъже, *** и подвежда; това е най-отвратителното.

125

Анонимен

преди 1 година

Ама много многооооо прав

124

Анонимен

преди 1 година

Пази боже, сляпо да прогледне. Ами нали те спуснаха в Плевен, та им разби структурата, по-нататък кои ли ще загробиш?

123

северозапад

преди 1 година

Каквато и ще партия да създава плевенското де ге ,като знам как лижеше зад ника на Слави а после на Кико се са му повервал.

122

Анонимен

преди 1 година

блага е "работата" на депутата...хич не е за изтърване, особено ако успееш да влезеш със собствена партия

121

Кико

преди 1 година

Гол ***!

120

Анонимен

преди 1 година

Тоя е адски противен нахалник. И продажник на всичко отгоре.

119

Анонимен

преди 1 година

Долу мафията Боко,Доган и Чалгаря!

118

Болшевикофоб

преди 1 година

Слави е любовница на Свинеевски и Доган. Забрави за мажоритарния вот и за всички обещания а и не той дърпа конците се разбра в недоразумението ИТН.

117

Новина

преди 1 година

ФъВ америката вече бил започнал да се строи заводът,който щял да произведе 60 годишните хвърчила(самолети) дето ги платихме няколко пъти.

116

ЧАЛГАРО ДГД

преди 1 година

ЗАВИСТТА И ОБАТА МУ ПРОМАЛЯТ ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО..

115

Анонимен

преди 1 година

Добре че беше Слави да го направи това плевенско Ромче дуПетатин иначе още щеше да онодва офцете и козите по балкана. За благодарност му заби ножа в гърба.

114

П.К.

преди 1 година

Гласовития руди гела още ли не е разбрал, че е вече никой? Той, освен заръката =От два стола, та на земята=, не бе в състояние да си "оправи" кариерата. Така и ще си остане... Така ще си останат и всички негови следовници - по-длеци и пре-датели.

113

Асан

преди 1 година

От кое село е туй *** Руди гела :)))

112

Анонимен

преди 1 година

То щото Гела е някой. Само случайници е ле кета останаха в политиката. По света и у нас. По-точно в Западния свят. Гледай Байдън, Джонсън и наш Киро, повече не ти трябва.

111

Аз промяната

преди 1 година

Еднодневни еднодневни изчезват дб и пъпъ какви са еднодневни Сбирщина викачи ГЕРБ Е СТАБИЛНА С ЛИДЕР БОРИСОВ БКП ПАТЕРИЦАТА НА НУЛЕВАЦИТЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕТЕЗИ ЛИ СА ГЕЧЕВ И СИЕ НУЛЕВАЦИ БЪЛГАРИ ДОКАТО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ НЕЗНАМ

110

ГЕЛОСАНИЯ ПЕДАЛ

преди 1 година

има запазена боксониера в спортното крило бай СТАВРИ

109

Нострадамус

преди 1 година

Бойко каза, че дава депутати и Киро му се обади. Бойко го е страх от хората на Гешев, като го видя това същество семерджиев. Утре Бойко напуска ГЕРБ и с втория мандат на ГЕРБ ще има кабинет. Целта е назабавно да бъде разбита опг гешев, защото виждате как събират доказателства и проби след убийства.