39

Анонимен

преди 1 година

При нас хляба намаля с 60%, добре се развиваме с ПП и Кирил. Аз и моето семейство ще гласуваме за Кирил и ПП, за да има хляб за нашите деца.

38

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Хлябът наистина поевтиня във всички вериги магазини,че и в кварталните,с 40-50 стотинки. То бива герберско...черногледство,ама на тези сега...чупи върха.

37

анонимен

преди 1 година

на Виденов зимата не е нищо пред зимата която Кирчо която предстои

36

Анонимен

преди 1 година

За да имаш разход за производство на пшеница от 350 лева на декар,означава че тая госпожа най вероятно я е сяла и прибирала на ръка!Не можеш да се изтъпаниш в която и да е медия и да ръсиш такива небивалици!

35

Киро убиец!

преди 1 година

Киро остави народа на студено и гладен! Киро е по-голямо бедствие за България от Никифор и Баязид заедно х10!

34

Анонимен

преди 1 година

вие майче се самозабравихте че русия по производство на зърно е на първо място и хлеба струва по евтино от бг ако сте на пъпво место защо е толкова скъпо хлеба ку .ку .мявко

33

Анонимен

преди 1 година

Специално за хляба е спекула, сега се оправдават с Украйна нашите "бизнесмени", ще кажеш немаме Добруджа и винаги сме зависили от Украйна :)))

32

анонимен

преди 1 година

До Кьосев В Турция има ред и дисциплина! Позволиш ли си да сложиш в кашкавала и сиренето палмова мазнина, утре няма да си повече производител, завинаги! А тук е ***! Никой не държи контрол на никого, затова българите винаги ще сме на първо място по смъртност!

31

Анализатор

преди 1 година

Канадеца Киро и Кокорчо ни докара до просешка тояга.Преди това Толупа ни разказа играта.Ще видиме кои ще са следващите разбойници.

30

Анонимен

преди 1 година

Не да махнат ДДС,а обратно,да им дадат при махнато ДДС 20%,пак ще поскъпва хлябът.

29

Анонимен

преди 1 година

Велика Русия може само да наказва.Почва се с хляба и се завършва с коршуми.

28

На съд!

преди 1 година

Само за шест месеца *** фалираха стотици хиляди фирми, огромен брой българи са безработни и под прага на бедността.Съд за Кирил Петков и Асен Василев!

27

Анонимен

преди 1 година

Бизнес по български:1. Правим хляба 3 лева.2. Ревем за помощ от държавата защото никой не го купува и фалираме.

26

Анонимен

преди 1 година

Кукушева припомни и че сме на първо място в света по производство на зърно на глава от населението. Очакваме 7 млн. тона от пшеница.затова трябва хлеба да поскъпне че сме на първо място не света бесрамни лъжци

25

Анонимен

преди 1 година

Връщайте ДДС на всички стоки стига сме им вдигали печалбите за сметка на нашите данъци. Всичките щели да фалирват. Ами който ще фалира да фалира, нали смисъла на думата предприемач е човек който поема рискове, планира, произвежда продукт и в крайна сметка ако е добър в това печели. Тез нашите наредени на хранилка държавата да им доплаща за това че работят. Всичките в сивия сектор иначе тарикати. Събсидиите от държавата бяха в едно друго време и строй.

24

Анонимен

преди 1 година

Българите малко да намалят хляба и най-добре да почнат сами да си го месят, елементарно е, правили сме го стотици години на тая териотория. С тоя състав на хляба не знам как още се купува.

23

Намалихме ДДС-то

преди 1 година

на ресторантьорите. По-евтина вечеря в ресторант? Тцъ. Намалихме ДДС-то на хляба и брашното. По-евтин хляб? Тцъ, засега, наесен вероятно дори ще е по-скъп. Хубаво е да си потребител в България. Всички се грижат за тебе, от теб се иска само да си плащаш за това. Все повече и повече.

22

Ванката

преди 1 година

Като няма хляб, яжте пасти... - за предпочитане от фурната на кировица!

21

Анонимен

преди 1 година

България не я чака нищо добро докато не си осигури енергоизточниците за десетилетия напред. Решението е да се премахнат всички санкции срещу Русия, да се подпише договор с росатом за дострояване на АЕЦ Белене и договор с Газпром за 20 години поне на достатъчно ниска цена. Това вече ще зависи от новото правителство на България дали ще успее да поправи огромните щети дето нанесоха престъпните управления на мафиотските групировки ГЕРБ и ПП. Другата стъпка е излизане от борсата за ток

20

Мазнинка остана ли??

преди 1 година

Боко ви предупреди. Нямаш мазнинка-идва ГЛАД!