8

Анонимен

преди 1 година

Правете им реклама на тия кухи глави, пък после се чудете, защо е пълно с такива като Георги Семерджиев. То, нормални не останаха. Или мислите тези за "спортисти". Типични батки.

7

Истината

преди 1 година

Драго Петров е смешниккк неслучайно загуби от бразилеца Газани , а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт за такива паразитиии!

6

Анонимен

преди 1 година

Драго Петров е смешниккк неслучайно загуби от бразилеца Газани , а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт за такива ***.

5

Анонимен

преди 1 година

Драго Петров е *** неслучайно загуби от бразилеца Газани, а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт

4

Анонимен

преди 1 година

Българите под кирчо се превърнаха в мишлета.. кой къде ги види трябва да ги бие. Като приемеш цар Плъх се превръщаш в мишка..

3

Анонимен

преди 1 година

Защо няма статия за Кубрат?!! хахаха... какво се чака?? Да се спусне прес съобщение ли, какво? Загубил, загубил. В интерес на истината беше равностоен мач.

2

Кармен Златарева

преди 1 година

Ега ти"събитието" ега ти спорта за *** и потенциални криминални престъпници

1

Анонимен

преди 1 година

Каква трудна победа... ошамариха българите вчера..щом Киртак може да им стане върховен вожд.. едно мишле. Смчтайте какви меки са българите..