318

Гост

преди 1 година

Искате ли да ви обясня на кого му е изгодно страни като България да са бедни? Има една държава която иска да може да каже - "Ето виждате ли, тези са в ЕС, а са бедни. ЕС не си струва. У нас без ЕС е по-добре."И тази държава затова от 30 години дестабилизира Източна Европа. Кой държи ключови предприятия и банки, кой държи ключови сектори на икономиката? Кой има лобисти в политиката? Кой финансира всички националистически партии в Европа които да сеят разкол?

317

иво

преди 1 година

До Анонимен АМА СЕГА ХОДИШ ДА СЕ ПЛАЦИКАШ НА САНТОРИНИ , НАЛИ ?

316

123-ТОиДИ

преди 1 година

До Някой И КАК НЕ ! БИЛИ СА С ГРЕБНИ ЛОДКИ ! ЕГА ТИ ФЛОТА ХАРТИЕН !

315

Анонимен

преди 1 година

Сата Нато, кое е било изостанало технологически?, България е била в челните редици по стандарт на живот до 87/88 ***, ......когато започва перестройката на Горбачов и разсипва целия соц. блок....И какво ни донесе демокрацията за 30 +години? Пропилян живот на няколко поколения в непрекъснат преход и опропастено бъдеще и руини за следващите...

314

иво

преди 1 година

СПОКО ! БОЛНИЯ путин , ДОГОДИНА Е ПЪТНИК !

313

Анонимен

преди 1 година

тая шваба даже си вярва...идва зима , ще ве е тъмно и студено , да са ви честити санкциите евро*ейци

312

Някой

преди 1 година

Руско - японска война от 1904г - 1905г. Позорна загуба за Московията. Революция в Московското след края на войната (Революцията от 1905г). Тогава всички "военни специалисти" заявяват, че за 1месец Япония ще капитулира. Да ама Не. Япония унищожава целият военно морски флот на Московията.

311

Не е за вярване

преди 1 година

Те руснаците с най-мощната армия още ли не са превзели тези няколко села около Донецк вече четири месеца и половина?!

310

Гост

преди 1 година

И какво като имам минуси? Истината е на моя страна. Аз ви давам факти. Вие давате лъжи или наводнявате с whataboutism или с информация която не е по темата за да отиват фактите по-надолу. Готов съм да дойда в БНТ и да дебатирам срещу всеки който защитава руския нацизъм. Защото всичко което говорите са просто смешни лъжи повторени 1000 пъти срещу документирани факти.

309

Анонимен

преди 1 година

Гост само в този форум имаш около 200 минуса. Сатаната тоже.

308

Гост

преди 1 година

Смешни сте да говорите за империализъм и да защитавате държава която открито претендира за право на сфера на влияние в Източна Европа. Руската доктрина в момента е империализъм по учебник. При това войнствен от нацистки тип. Три държави са под насилствена частична окупация - Молдова, Грузия и Украйна. А Беларус са под полу-доброволна окупация.

307

то не трябваше ли

преди 1 година

украйна да е паднала вече?

306

СССР

преди 1 година

Вярно казваш - Анонимен. Много точни думи

305

Анонимен

преди 1 година

Не капитала а кръговрата в Природата и трудът хранят"живота" на Планетата Земя.(Парите не могат да заменят храната)И без труд не може да има всеобщо благоденствие.Изначално,в древните временс"търговията" е била бартерна замяна на стоки и услуги а не размяна на стойнос(пари).

304

Анонимен

преди 1 година

За Свят без войни и вечен Мир,е необходима нова Световна финансова система,без доминиране на една или друга парична система а единствено и само на паритет т.е. на обмяна стока пари стока(стокообмен)а не пари стока пари.(Капитали).Нито една нация или монопол,може да произведе всичко необходимо за живота на Земята.Особено храните нужни за изхранването на населението и.От това следва че трябва да има и разумно разпределение на трудът и капитала за да има всеобщо благоденствие.

303

Анонимен

преди 1 година

За мирното съществуване на Планетата Земя е нужен консенсус и справедливо разпределение на богатствата и.Като се зачита и териториалната цялост на всички държави,независимо от тяхната обществена с-*** на принципа на народност,обичаи и неразделност,а не на принципа,разделяй и владей.Саморегулацията е последната фаза на системния капитализъм а демокрацията а висшата форма на управление на обществото.Пряката форма на демокрация,чрез допитване до мнозинството е разковничето и панацеята за Мира.

302

Анонимен

преди 1 година

Империалистическия(Частния капитализъм)подържа финансовата Световна с-*** единствено и само в свой интерес т.е.в интерес на малцинството,ксто печата неконтролируемо пари без обезпечение и чрез своите Фин. сателити(МВФ и Световната Банка)и др.подопрчни Организаций подържа "неравновесие" в Света и нарушава баланса между частния и националистическия(държавния) капитализъм.Т ака възникват и конфликтите в Света и се стига до Фин.кризи и войни.Хищничеството е и първопричината за всички злини на Земята

301

Анонимен

преди 1 година

Националистическия разчита на собствената си държава итърговски отношения и не еоди агресивна политика като Китай(не империалистически) и защитава своите интереси,чрез търговия(Пътят на коприната)Няма за цел да владее чужда територия а подържа мирни отношения в Светът,чрез договори в интерес на мнозинството.Там властта и държавата са в тандем,за разлика при империализма,(частния капитализъм)където монополите са интернационални и капиталите са в частни банки които подържат Свет.финансова с-***.

300

Анонимен

преди 1 година

Като изхождаме от същността на обществената система ,стигаме до извода,че има два вида капитализъм,които се различават единствено и само по целите,който си поставятЕдиният(Частният)е агресивен и хищнически т.е. империалистически,има за цел да владее цялата Планета и да експлоатира земните и богатства безкруполно в интерес на богато малцинствоДругият капитализъм(макар и под друго наименование)е държавен такъв, т.е.националистически,целта на който е да защитава националния си интерес(националисти)

299

Анонимен

преди 1 година

Русия разчиства територия на запад, а въшльoвците си чешат езиците от 24. 02.2022. Продължавайте със същите мантри, дано да ви помогнат.