48

МУШ БОЦ БУСТ БУРУСТ

преди 1 година

Тик так, тики така. Зомби с ГМО механизъм.

47

до лъжривия Лекар

преди 1 година

Специфичност е определението за фалшиво положителните тестове, но ресно се надува с увеличаване на темп. цикли за например над40 ще е положителен, почти винаги.

46

Анонимен

преди 1 година

Днес съм обяснил на две непознати баби, че маските и ваксините са вредни и каквото и да им говорят по бтв и нова, е лъжа. Разбраха ме. Утре пак.

45

Лекар

преди 1 година

Вирусът е изолиран още декември 2019. PCR test отчита единствено и само рнк на ковид 19. Фалшиво положителен тест не съществува. Но има фалшиво отрицателен. Ако не е взета пробата както трябва или ако е твърде рано/ късно и количеството на вируса в носоглътката е минимално.

44

New World Order

преди 1 година

Понеже войната не е чак толкова активна колкото очакваха и пак върнаха маските

43

Анонимен

преди 1 година

Ххаааа, трролката е останала сама. Уволниха БАУ и Германеца. Чета и се хиля колко и е бедна фантазията.

42

Анонимен

преди 1 година

12 милиарда дози ваксини са приложени. 7 милиарда от населението на света е ваксинирано. Но допълнителната рекордна смъртност за последните 2 години е само и единствено в България и подобни на нея неваксинирани държави. Честито!

41

Анонимен

преди 1 година

Доста намаляха антиваксърите във форума. Останаха един-двама, които пишат едно и също, всеки ден, под всички статии. Такива инструкции имат. Нямат въображение. Останалите почиват....в мир...

40

Анонимен

преди 1 година

12 милиарда дози ваксини са приложени. 7 милиарда от населението на демота е ваксинирано. Но допълнителната рекордна смъртност за последните 2 години е само и единствено в България и подобни на нея неваксинирани държави. Честито!

39

Анонимен

преди 1 година

Всички държави плащат обезщетения, 1 на 1-2 милион души са имали опасни странични действия от тези ваксини. За сравнение - опасните странични действия от аспирин са 10%. Ама пиеш аспирин и не мърмориш!

38

Анонимен

преди 1 година

Изолираха ли вируса? По какво се различава от грипния? Ще дам банкет, когато ги видя увиснали по бензиностанциите! Каня ви.

37

Анонимен

преди 1 година

Преди ковид от какво се умираше?

36

Анонимен

преди 1 година

Англичаните плащат по 120 хил паунда на близките на починалите от "ваксината", но родните зомбита ще пият по една студена вода, защото подписваха декларации.

35

До 31 анонимен

преди 1 година

При подписана декларация за информирано съгласие се съмнявам,че може да бъде получено обезщетение.На такъв въпрос може да отговори само юрист.

34

До 30

преди 1 година

Това го кажи на близките на починалия фелдшер и жена му в началото на епидемията, които отказаха да влязат в болница и починаха в дома си.

33

Анонимен

преди 1 година

Повечето хора регистрирани като починали от Ковид-19, починаха извън болниците, както и почти всички нерегистрирани, които са два пъти повече от регистрираните.

32

Анонимен

преди 1 година

Най се интересувам, кога у нас ще започнат да глобяват разпространителите на вируса - неваксинираните и неносешите маски.

31

Анонимен

преди 1 година

Най се интересувам, кога у нас ще започнат да плащат обещетения на жертвите на експерименталките, както правят в Канада и Великобритания.

30

COVID-1984

преди 1 година

Умрял от ковид в дома си няма, всички 39хил клетници в България са умъртвени по Ковид отделенията от докторчетата, които не носят отговорност за адския протокол, по който "лекуват" възрастните хора, тежест за социалната система.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимения под мен Моето обоняние и вкус така и не се оправи вече година и половина след като се излекувах. Вчера ям черехи и ако си затворя очите няма и да разбера, какво ям. Или всичко е безвкусно през последната година и половина, заради химикали и пестициди, или обонянието ми е на максимум 25%.