8

Анонимен

преди 1 година

До "съответства с теорията на Раковски за произхода на езика ни който според него е Санскрит еволюирал в Скито-Сарматски."..Напоследък се прокарва теория,че имаме персийски корени,а старата версия ме сме от Монгола вече издиша.Не съм историк но смея да вярвам на Раковски-ерудит, а и масон 33та най-високата степен говори сама по себе си.И като масон е имал достъп до древни документи дето и в БАНН ги нямат и не са ги чели,по-скоро са скрити във Ватикана.

7

Анонимен

преди 1 година

"обиколи половината свят та той писа,че в Иран не е дал почти стотинка,като чуели че е българин го приемали" - мдам, чувал съм, че те ни възприемат за едно от древните арийски племена и ни има в учебниците им по история като едно от източните племена, обитавало Бактрия, което съответства с теорията на Раковски за произхода на езика ни който според него е Санскрит еволюирал в Скито-Сарматски. Когато лафя с Македонци ги светвам, че с тях сме делили обща граница при Александър Македонски в Бактрия.

6

АнонимеН

преди 1 година

И АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ Е МНОГО ПО-УМЕРЕН ДИКТАТОР ОТ СУЛТАН ЕРДОГАН!

5

Анонимен

преди 1 година

До Персия е хубава страна..... Валентин Дрехарски се казва перничанина и наистина пътеписите му са много увлекателни и интересни, които има време му препоръчвам да ги прочете, само че вече не е с опел астрата, ами с форд май фокус беше. Сина му го купи.

4

АнонимеН

преди 1 година

ДА СЕ НАУЧАТ , ЧЕ ПРИ АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ НЯМА ЛАБАВО!

3

Анонимен

преди 1 година

Персия е хубава страна...Ако не бяха приели исляма щяха да са в пъти по напред... Както и да е - добри хора са.Има е нета пътеписи на един перничанин който с раздрънкана астра комби обиколи половината свят та той писа,че в Иран не е дал почти стотинка,като чуели че е българин го приемали и гостили щедро и богато.Само за бензин си е плащал ама той там стотинки.Литър вода е по-скъп от 4л. бензин.

2

Киро Ефенди

преди 1 година

И тук така! Разни мутри заплашват хората, че протестират против убийствата от служители на МВР! Тук е халифата на Киро!

1

Анонимен

преди 1 година

Има един израелски сериал за Иран, там си е диктатура :))) Евреите напипаха къде ги бива в киното, интересен сериал е :)) Има един сериал за Палестина, също много добър, държи те в напрежение постоянно :)