512

АМАН от ПРедатели

преди 1 година

Руская армия должна знат КТО ПРИКАЗАЛ НА ПУТИНОВ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ВОЙНА ПРОТИВ РУСь.. Военной терор против братская Украйна и почему ПУТИНОВ 2014 года молчал по време на окупация Украйна..,..от наглие диверсанти..Начал война против народ братская Украйна не против окупатори на власт в Киев в том числе бандеровци..

511

Война против РУСь

преди 1 година

Диверанти на власт ползуют пси активние нарко спец составки за отравление десятки милиони <отровили и дипломати и армия.. Диверсанти закупили и монтировали анти руская спец цифровая дигитално голограмня техника и следят каждого в том числе с личние карточки .. Следят и подлодки,танки,БМП,орудия самолети ..Америкаснкеи анркомани делают калибровка с помощи ета техника ..

510

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "Натовският психар Vолодимир Zеленски е верен иа англосаксонския девиз на пияницата Чърчил, които казваше : УСПЕХЪТ Е СПОСОБНОСТТА ДА ВЪРВИШ ОТ ПРОВАЛ КЪМ ПРОВАЛ БЕЗ ДА ГУБИШ ЕНТУСИАЗМА СИ !!!" , и Киевската хунта така!

509

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "Вие нормални ли сте бе!? Защо трябва да умрат 100 000 украинци? Нормални бели хора от Европа. Америка наистина ще воюва с Русия до последния украинец. После до последния поляк, литовец, румънец... българин. Хора събудете се"

508

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "Зеленски не взема сам решенията. Зависимият от наркотици пишман актьор даже няма украинци за бодигардове. Дадоха му милиони, включиха го в бизнеса с биолабораториите. За Зеленски няма път назад. Тези които уж го пазят утре ще го убият и ще кажат , че са руснаците."

507

Българин

преди 1 година

те рашките от векове са си такива...шпионират, клеветят, лъжат, манипулират...и особено тук в България. За това трябва да продължим прочистването от прораша и раша елементи. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

506

До До 444

преди 1 година

Тия още нямат асфалт по улиците ,ток във всички градове а да не говорим за канализация....тоя тръгнал да ги сравнява с българските градове. ***.

505

АЗ

преди 1 година

Комунизмът ги е научил само на това, да просперират доносничейки. Нещо като мисъл, предприемчивост, образование, интелект, хуманност - няма такова нещо. Не може от феодалния строй с крепостните селяни да си скочил в комунизма и да си мислиш, че си нещо. Правилно ги определиха като бензиностанция с ракети, друго те нямат, няма и да имат!

504

Анонимен

преди 1 година

Значи сталинската система работила по доноси. Тия нам колко си милиона доноси да не би Сталин да ги е писал, ммм. Отделно, и в сегашна Германия доносничеството (за кво ли не) е на почит. Пример: Балдъзата живее в къща, сменила си прозорчето за проветряване на тоалетна/баня с мааалко по-голямо. Комшията отсреща перде-кириз веднага я натопи пред властите, не можело така без одобрен проект, разбираш ли. Накараха я да възстанови предишното, иначе глоба.

503

Помня

преди 1 година

Натопи другарче. Внимавай как говориш пред съседа доносник.

502

антрополог

преди 1 година

Според психоложката Потудина доносите се правят заради усещане за власт, и заради компенсация за по-ниско самочувствие. А доносите на тукашните "либерали", които засипват със сигнали туитър и фейсбук, когато се натъкнат на мнение, което не съвпада със следваната от тях "права линия", можем да си обясним с прекомерно раздуто самочувствие - умнокрасивият доносник се изживява като част от каймака на нацията, и си въобразява, че има право да казва кой да говори и кой да мълчи.

501

Истина

преди 1 година

Само злодеите са лъжци за да укрият и извинят престъпленията си, и лъжците преследват говорещите истината и ги осъждат и измъчват че вършат правото, Но горко на злодеите БОГ ще ги съди скоро и за терора и за грабежа на чужди земи и богатства и за убийствата на невинни хора,и за лъжите и клеветите срещу тях които ги укриват и за всички другия дяволски дела така че с всяко беззаконие само попълват списъка с престъпните си дела и жетвите си и ще получат все по-големи наказание,освен ако се покаят

500

Анонимен

преди 1 година

Психоложката казва, че хората там си затваряли очите за очевидната истина и се придържали към фалшиви образи, за да не полудеят... Проблемът обаче е, че точно ТАКА се полудява!

499

Ааа неее

преди 1 година

В замяна на това украинците нямат проблеми с тия от тях които не подкрепят Зеленски. Защо? Нема човек-няма проблем!

498

Анонимен

преди 1 година

До 542в русия още канализация нямате ти ще сравняваш със тук

497

Анонимен

преди 1 година

До До 444 ама жените ви са *** тук не във великите ви градове в русия )) а сега бягай за боряшник на опашката щото друго няма

496

До 444

преди 1 година

Правилно. Ако сравним София с нашите градове (Русия), то София е канализация

495

Анонимен

преди 1 година

Пудинга скоро ще умре

494

Анонимен

преди 1 година

т Бях в Сирия преди двадесет годинии видях с очите си (града се казва в превод на българгарски "Очите на Христос " на много стара построика надпис СЕПТЕВРИ на славянска илна кирилица !ИЛИ за много години до Кирил и Методи някои са имали същата писменост и същите славянски думи ! А които не вярва може чрез интернет да намери това което аз ви казвах(Именно за това и отидох на на това место да се уверя , че това е истина -за всичко плаща соят съкурсник

493

Анонимен

преди 1 година

что за чушь пишут?