33

Ужас

преди 1 година

Мандат на вьзраждане тия досега бяха в клалиция - провалиха се - итн ,пп,дб,бсп по колко пьти да им се дава мандат , даже баце вече не ще да управлява опосканата дьржава след тях

32

КаквиСпасители

преди 1 година

Защо БСП, от какъв зор ДБ? Това ще бъде директно спасяване на некадърните ПП и КироЛъжльото. Президентът да спази досегашния модел и да даде мандат на третите по брой в НС. Ще стане много интересно.

31

Анонимен

преди 1 година

А пък мен няма да ме учуди кремълската подводница, ако не даде мандата на демократите, с чиято помощ дойде на власт, а Нинова иска да си я присвои само за нея.

30

Анонимен

преди 1 година

Герпп твърдят, че машините фалшифицирали изборите и си искат фалшивите бюлетини. Искам да кажа на целокупния български народ, че Герпп е излязъл първа политическа сила точно с машините, които той отрича!!!!!!!!!!!Герб не е първа политическа сила, защото не е излязъл такъв с фалшивите бюлетини.

29

Хриси

преди 1 година

Мъка,голяма мъка за тоя кокал.

28

Анонимен

преди 1 година

Малко срамно е при получени 6% от гласувалите на изборите Дай България да приемат мандата, но вече нищо не може да ме учуди.

27

Анонимен

преди 1 година

БСП правят всичко възможно да яхнат властта с 26 депутати, тъпата мутра да чакаааааааааа за власт на кукуво лято.

26

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам как БСП с 26 депутата ще бъде оставена постоянно да нарежда Правителство и министри??

25

Анонимен мазохист

преди 1 година

Аз ще гласувам пак за Слави,защото се е коалирал с Копейката.Много ме кефят идвамата защото говорят различно,но зобят от една и съща хранилка.

24

Анонимен

преди 1 година

БСП има 26 депутата. Не може партия с 26 депутата да наглее за власт. Хората не са дали доверие на тези малки партии. Не бива да експериментират с държавата. Нинова може да си натовари депутатите на една талига и да ги закара на сянка под някоя круша в с.Крушевица. Мини партии няма как да управляват България.

23

Навитак

преди 1 година

На мен да го връчат бе. взема ли го няма връщане!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение ще се ходи на избори.

21

Анонимен

преди 1 година

***, в какви ръце е България сега?? Беров го няма от 94г' в политиката. Сега сме 2022г. Да не забравпме, че България отиде на Световни футоблни финали по Футбол именно в САЩ 1994г. Много ви е лесно да говорите без да мислите... Мултигруп не е била създадена, нито покровителствана от Беров, просто защото Беров не беше мутра от СИК, а професор с издадени книги.

20

Анонимен

преди 1 година

То се знае - ДПС, ПП, ДБ, ГЕРБ = В.Н.Л.

19

?!

преди 1 година

Абе, нещо много се активираха "депутатите" от ДБ и особено " Съпредседателите"! Стана ясно от налудничавите предложения и на двамата за "Коалиционно правителство", тип Беров, което докара ДПС на власт и остави България в ръцете на "Муртигруп", на мафията и мутрите! Напоследък се умилкват около чалгарските палачи на Кирил Петков, обсипват ги с похвали, що не са се прегърнали! Да заминават на дивана да "преговарят", да се молят, да сменят и памперсите на Сакатия, но там да си останат! Позор

18

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тая лицемерна игра с някакви никому ненужни консултации и дебнения е умишлено бавене . А всъщност хората искат избори,тоест ако тия жалки получовечета имаха поне един грам акъл изборите щяха вече да са назначени. Сега обаче бавене,далавераджийство...Един месец е напълно достатъчен ,за да се организират и провеждат изборите. Радев е психопат с голям гърбав сакскобурготски еврейски нос.

17

Еми,

преди 1 година

не е ли едно и също? ДБ и БСП в Нова Загора общ кандидат кмет - и естествено провал, в София на втори тур заедно подкрепиха кукувицата Мая Манолова , и отново провал , заедно управляват и пак провал - цени, инфлация, сигурност и навсякъде до което се докоснаха. Интересно симпатизантите как го преглъщат това?!

16

волейбол

преди 1 година

Напищете за волейбола Китай - България 3:1 и 14 място. Гоцев 1 място на блок и Сеганов най-добър разрпределител. Николова на 4 място а Мартин Атанасов на 5 място.

15

Илиев

преди 1 година

Третия мандат,със сигурност,ще отиде при БСП,защото на Ицо и на Наско не може да се вярва.Те са нон-стоп в разкрачено положение,като тежестта отива на оня крак,който "води"към и до чичо Джо!

14

Анонимен

преди 1 година

При ТОЛУПА ще отиде.